| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Forum Ortograficzne dla Ciekawych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
|
Wszyscy, którzy mają uwagi do naszych Form Gramatyczno - Stylistyczno - Ortograficznych zawartych w Postach, mogą tutaj nas krytykować a przynajmniej mnie. W tym celu ustalam następujący program krytykowania.
1. Podaj nr posta,
2. Podaj temat,
3. Wymień błędy,
4. Zadaj pytania,
5. Podaj meila,
6. Poczekaj na odpowiedź.
Prosi się jednoczesnie wszystkich o dokładne wytykanie błędów, podawanie aktualnej pisowni oraz wzorów odmian i deklinacji.
Pozdrawiam Wszystkich Uczonych w Piśmie
Nieuk Igor
|
|
|
Niezłe :D Nie jestem najlepsza w ortografii i tych innych pierdołach :P Wiem, że ten post nie dla mnie, ale nie mogę się powstrzymać.
To co napisałeś jest ŚWIETNE
Pozdrawiam ^^
|
|
|
Ale beka stary...zrobiles posta dla wszystkich ktorzy sapia....teraz beda happy...jak to Legion ujal: Kutre tY too Maz jaajaa! :o))
Pozdro!
|
|
|
Buahaa Gothica, a po jakiemu to hihi, cos mi tak z moich kaszub zajezdza :o)))
Jojca jak berety :o))
|
|
|
Hi,
No wytykacze błedów gdzie jesteście, gdyż przejrzałem kilka tematów i błędziory na błędziorach.
Przecinki nie w takim wymiarze jak zwykle, kropki za małe, brak pytajników całkowicie zatraca sens wypowiedzi i gasi ich emocjonalny charakter.
O dwukropkach nie wspomnę, że nikt nie wstawia, ani nie wypunktowywuje swoich tez, tylko taki bełkot n apoziomie jazgotu.
Jestem Zdegustowany, Naprawdęęęęę ::))))))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Piękna inicjatywa!!! Podpisuję się nogami i rękami pod nią. Poczekajmy na "uczonych w piśmie" ignorantów...
|
|
|
Oki składam skarge! Na Wyckreta!
Nr. posta: wszyskie
Błędy:wszystkie możliwe
Kara: chłosta i publiczny lincz!
[%sig%]
|
|
|
Łoj cie felek. :P Nie ma to jok włosna krytyko. :P
Ale jako iż,( :D) kcesh siem poddać hłosiće samofolnie... to ja nie mom nic przećfko :)
P.S. AdamS jezdem ze Staszowa:P tego w woj. świętokrzyskim :P
|
|
|
Heheheehe! Jszcze muszem kata znałęśćż bo inaczej nići z kłozty.
[%sig%]
|
|
|
buchahahhahahaahahahahahahahahahahahahahaha ale jaja hahahahahahahahahahaha Zaraz zlece z krzesła ze śmiechu buchahahhahahahahahhahaha łuuhuhuhuhuuahahahaha
|
|
|
Trzy wy frzyscy jezdeście walniełci???
Jag moszna byc takim pacanem i ropić bledy ortorawiczne?
Nje uczszyliście sje w szkole że 'óje" sie nie kreskóuje???
|
|
|
nO nipy sje tok ropi rze, sje "óje" krezkóje ale, rozómież... nIekturzy majom s tym proplemmmmy. Tak jok na pszykłat jetna panji z ksionszki Terregoo Pratchetta ftura, ómiała zaczonci mufici "banan" ale, goszej było s dokuniczeniem go... i w jefekcie pisała "banananananan" :P
|
|
|
Autor: Igor (---.autocom.pl)
Data: 06-04-2005 21:30
Wszyscy, którzy mają uwagi do naszych Form Gramatyczno - Stylistyczno - Ortograficznych zawartych w Postach, mogą tutaj nas krytykować a przynajmniej mnie. W tym celu ustalam następujący program krytykowania.
1. Podaj nr posta,
2. Podaj temat,
3. Wymień błędy,
4. Zadaj pytania,
5. Podaj meila,
6. Poczekaj na odpowiedź.
Prosi się jednoczesnie wszystkich o dokładne wytykanie błędów, podawanie aktualnej pisowni oraz wzorów odmian i deklinacji.
Pozdrawiam Wszystkich Uczonych w Piśmie
Nieuk Igor
---------------
Moze sie myle, lecz wydaje mi sie, ze nr. 5 to chyba powinno byc mail'a a nie meila ?
w razie czego przepraszam....
Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ?
Sw. Jan VII, 46
(Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?)
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
Dziękuję serdecznie za uwagę,
W zasadzie jeśli chodzi o język Polski niema w nim słowa mail, więc winno być:
- albo Fonetycznie jak słuszymy po polsku mejl
- lub winna byc zastosowana bardziej lub najbrdziej właściwa forma GRAMATYCZNO STYLISTYCZNA czyli - adres poczty internetowej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Hehe...jesli chodzi o gadanie jeden na drugiego i wytykanie bledow to jestesmy the best :o))) Widzimy drzazgi w kogos oczach-a w swoich to belki nie zauwazamy :o)).....Taaa, wiem, nie mUwie tu o nas, na tym teraz temacie...tak tylko ogUlnie o lOdziach :o)) Tu to ma byc funny :o))
Narka!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |