Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Trzecia tajemnica
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

A jeżeli Trzecia Tajemnicą której sam papiez nie mogł wyjawić jest to ze on sam jest siodmą pieczęcia, ktora kiedy sie złamie zapoczątkuje apokalipse?? Modlcie sie...

Trzecie Tajemnica zostala przez Papieza wyjawiona...

Wiec dlaczego nazwana jest tajemnica? Rzecz ukryta pod oslona zwana: tajemnica, ktora zostaje ujawiona, nie jest juz tajemnica, wiec nie zasluguje na miano tajemnicy. Zatem w ogole blednie zostala okreslona. Tajemnica nie zostala wyjawiona, dlatego nadal zyskuje miano tajemnicy!

Wszystkie trzy Tajemnice zostaly objawione... Ostatnia wyjawil Papiez... i mowila o zamachu na Niego... Ludzie... telewizji i gazet nie czytacie??

http://www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WR/kongregacje/kdwiary/fatima_4.html http://rozne.servis.pl/fatim3.php

hm...ciekawe , ponieważ juz dawno słyszałem ,że chodziło o koniec dni czyli wejściu w erę wodnika po panowaniu ryb przez 2000 lat , o tym że kosciół upadnie a świat się zmieni gdyz wodnika domena jest poznawanie samodzielne prawdy i wogóle myślenie wolnościowe jednostki prosze proszę :))))

taka ta trzecia tajemnica została ogłoszona jak ze mnie święty przecież o zamachu na niego to wcześniejsze tajemnice głosiły

Trzecia przepowiednia mowi najprawdopodobniej o kataklizmie ktory ma nastapic w 2012 roku czyli przebiegunowaniu

Wczytałam się w tę Tajemnicę i wszystko jest chyba jasne. ALE tuż po ogłoszeniu śnierci Jana Pawła II w jednym z komentarzy nie wiem kogo (Napewno na TVN) ale jakiegoś kleryka padło sformułowanie ze wyjaśnił się jakiś fragment objawienia żę odejdą razem z tego świata chodziło o Papieża i ostatni świadek objawień Fatimskich(Łucja) umarła 13 lutego br. Więc albo było więcej objawień albo nie znamy ich pełnej treści.

Mnie zastanawia w tej kwestii jedna rzecz. Jeśli faktycznie 3. tajemnica fatimska mówiła o zamachu na papieża, to...... DLACZEGO ujawniono ją dopiero w roku 2000, aż 19 LAT PO FAKCIE???

Siostra Łucja miała objawienia aż do śmierci.......

taa ja mysle ze juz jest koniec swiata właczam Tv a tam mlodziesz wszechpolska<comk>

tyle że młodzież wszechpolska siedzi na ławkach , pali skręty pije piwo , skubie słonecznik pluje na klatkach schodowych cieszy się ciałem i dzieli sie nim bo to często jedyne co maja więc się tym dzielą miłość jest dla nich łudą jak myszka z Disneya pewnie i wesoła ale nierealna... siedzą dniami i miesiacami marzą o innym swiecie , który gdzieś jest .... chętnie by posiedzieli dłużej , jednak ooo właśnie nadjechała suka ...i jak za komuny trzeba się zawijać do domu .... a organizacje w stylu MW to zwykłe plucie w twarz prawdziwej młodzieży polskiej YO!

mam pytanie,napiszcie kiedy dokladnie skonczyla sie era ryb i zaczela era wodnika,prosze o date

=/ =/=/=/=/=/

WODNIKI rulezzzzzzzzzz :D:D:D:D:D

Pozdrawiam Kościól nie upadnie tylko przestanie w tej swojej formie dotychczasowej być potrzebny. Zrobi co miał zrobić, rola kardzej instytucji kiedyś się skończy. Pozdrawiam Igor

Ale mi tajemnica ! Sekret. Misterium. Ta trzecia tajemnica, to ta od Poliszynela ! pozdrowka. wybaczcie mi prosze, te podejscie do sprawy, ale cos mnie tak napadlo, zeby tak to ujac. Nie chce nikogo obrazic moim spostrzezeniem. Zycie jest prawdziwa tajemnica, a smierc jest kluczem do jej objawienia. Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ? Sw. Jan VII, 46 (Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?) ! VIVA LA REVOLUCION !

tutaj vega! wyjawnijcie mi te trzy tajemnice,JAK WIECIE!!!

a morze kota
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.