| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Trzecia tajemnica | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
A jeżeli Trzecia Tajemnicą której sam papiez nie mogł wyjawić jest to ze on sam jest siodmą pieczęcia, ktora kiedy sie złamie zapoczątkuje apokalipse?? Modlcie sie...
|
|
|
Wiec dlaczego nazwana jest tajemnica? Rzecz ukryta pod oslona zwana: tajemnica, ktora zostaje ujawiona, nie jest juz tajemnica, wiec nie zasluguje na miano tajemnicy. Zatem w ogole blednie zostala okreslona. Tajemnica nie zostala wyjawiona, dlatego nadal zyskuje miano tajemnicy!
|
|
|
Wszystkie trzy Tajemnice zostaly objawione... Ostatnia wyjawil Papiez... i mowila o zamachu na Niego... Ludzie... telewizji i gazet nie czytacie??
|
|
|
|
|
|
hm...ciekawe , ponieważ juz dawno słyszałem ,że chodziło o koniec dni czyli wejściu w erę wodnika po panowaniu ryb przez 2000 lat , o tym że kosciół upadnie a świat się zmieni
gdyz wodnika domena jest poznawanie samodzielne prawdy i wogóle myślenie wolnościowe jednostki
prosze proszę :))))
|
|
|
taka ta trzecia tajemnica została ogłoszona jak ze mnie święty przecież o zamachu na niego to wcześniejsze tajemnice głosiły
|
|
|
Trzecia przepowiednia mowi najprawdopodobniej o kataklizmie ktory ma nastapic w 2012 roku czyli przebiegunowaniu
|
|
|
Wczytałam się w tę Tajemnicę i wszystko jest chyba jasne. ALE tuż po ogłoszeniu śnierci Jana Pawła II w jednym z komentarzy nie wiem kogo (Napewno na TVN) ale jakiegoś kleryka padło sformułowanie ze wyjaśnił się jakiś fragment objawienia żę odejdą razem z tego świata chodziło o Papieża i ostatni świadek objawień Fatimskich(Łucja) umarła 13 lutego br. Więc albo było więcej objawień albo nie znamy ich pełnej treści.
|
|
|
Mnie zastanawia w tej kwestii jedna rzecz. Jeśli faktycznie 3. tajemnica fatimska mówiła o zamachu na papieża, to......
DLACZEGO ujawniono ją dopiero w roku 2000, aż 19 LAT PO FAKCIE???
|
|
|
taa ja mysle ze juz jest koniec swiata właczam Tv a tam mlodziesz wszechpolska<comk>
|
|
|
tyle że młodzież wszechpolska
siedzi na ławkach , pali skręty
pije piwo , skubie słonecznik
pluje na klatkach schodowych
cieszy się ciałem i dzieli sie nim
bo to często jedyne co maja
więc się tym dzielą
miłość jest dla nich łudą jak myszka z Disneya
pewnie i wesoła ale nierealna...
siedzą dniami i miesiacami
marzą o innym swiecie , który gdzieś jest ....
chętnie by posiedzieli dłużej , jednak ooo
właśnie nadjechała suka ...i jak za komuny trzeba się zawijać do domu
....
a organizacje w stylu MW to zwykłe plucie w twarz prawdziwej młodzieży polskiej
YO!
|
|
|
mam pytanie,napiszcie kiedy dokladnie skonczyla sie era ryb i zaczela era wodnika,prosze o date
|
|
|
Pozdrawiam
Kościól nie upadnie tylko przestanie w tej swojej formie dotychczasowej być potrzebny.
Zrobi co miał zrobić, rola kardzej instytucji kiedyś się skończy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ale mi tajemnica !
Sekret. Misterium.
Ta trzecia tajemnica, to ta od Poliszynela !
pozdrowka.
wybaczcie mi prosze, te podejscie do sprawy, ale cos mnie tak napadlo, zeby tak to ujac. Nie chce nikogo obrazic moim spostrzezeniem. Zycie jest prawdziwa tajemnica, a smierc jest kluczem do jej objawienia.
Si veritatem dico vobis, quaren no creditis mihi ?
Sw. Jan VII, 46
(Jezeli prawde mówie, dlaczego Mi nie wierzycie?)
! VIVA LA REVOLUCION !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |