| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 13+13 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Papież zmarł o 21.37 i dnia 02.04.2005 i teraz troche matematyki
2+1+3+7=13
2+4+2+5=13
Co wy na to :-)
|
|
|
przypadek...
ja kiedys zabawilam sie w numerki...
poznalam faceta 07.07.97 = 3 x 7 wow!
ilosc liter w moim imieniu i nazwisku 14 (14:2) = 7 wow!
imie jego ma 7 liter wow! ! !
nazwisko jego zaczynalo sie na g. 7. litera w alfabecie wow!
kocham cie po niemiecku (ja mieszkam w niemczech) znaczy "ich liebe dich"...
jesli doda sie kolejnosc tych liter w alfabecie do siebie (zn. i = 9 + c = 3 itp.) wychodzi 77!!! superwow!!!!
I CO? i nic... nici... facet okazal sie *** mam innego nie "siodemkowego" i jest siedemdziesiatsiedem raze lepszy!!! ;o)
pozdrawiam
|
|
|
wiem ze moje prywatne "bzdety" nie sa tak istotne... ale moim zdaniem czasem widzi sie cos... czego moze wcale nie ma...
|
|
|
21:37=13=4
02.04=13=4
=44 to Liczba Mistrzowska w Numerologii --wysoka wibracja --wiece tłumaczę to że odszedł jako Wielki Mistrz Nauczyciel Miłości Bezwarunkowej Pozdrawiam... Uczmy się więc Od niego jako Wielkiego człowieka danego od Boga...
|
|
|
Papież gdy zmarł miał 85 lat - 8+5 = 13!
i umarł w 13! Tygodniu Roku...
Źródło: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=22375483&v=2&s=0
|
|
|
To jest głupi, bo zmarł majac 84 lata, nie skonczyl nigdy 85 lat.
|
|
|
Az oczom nie wierze!!!
>
> Zmarl 2 kwietnia 2005r 2 + 4 + 2 + 0 + 0 + 5 = 13
>
> o godzinie 21:37 2 + 1 + 3 + 7 = 13
>
> Trzecia Tajemnica Fatimska 13 lipca 1917 w Cova da Iria - Fatima.
mial 85 lat 8+5 = 13
zyl dokladnie 31000 dni
zamach byl 13 maja
byl 265 papiezem 2+6+5=13
Ilosc lat jego pontyfikatu - 26 - to podwojona 13... Urodzil sie 18.05.1920 -> 1+8+0+5+1+9+2+0 = 26 Jan Pawel II przezyl dokladnie 31000* godzina ~18:40 - ogloszenie Karola Wojtyly papiezem 13* godzina ~17:17 - przyblizona godzina zamachu na zycie Jana Pawala II
|
|
|
Zaszokowalo mnie to !!! Dosłownie jakby to bylo przeznaczenie wszedzie prawie 13!
Zastanawiające
|
|
|
zobaczcie to:
02.04.2005= 0+2+0+4+2+0+0+5=13
21:37=2+1+3+7=13
Papiez mial 85 lat 8 + 5 = 13
byl 265 papiezem 2 + 6 + 5 = 13
J+a+n+P+a+w+e+ł+D+r+u+g+i = 13 liter
K+a+r+o+l+SPACJA+W+o+j+t+y+ł+a = 13 liter
dni pontyfikatu 9103 / 9 +1 +0 +3 = 13
umarl w 13 tyg roku
zostal postrzelony 13tego
wyszedl ze szpitala 13tego
matka ukazywala sie dzieciom 13tego zawsze
13tego zmarla Faustyna bodajze (lub Matka Teresa)
13tego kazdego miesiaca papież pościł
z jednej przepowiedni wynika ze papież bedzie murzynem, z drugie całkiem innej ze bedzie francuzem, mogla by sie wydawac nieprawdziwa ale... mocny kandydat na papieża z Nigeri (murzyn) ma na imie FRANCIS.......
zyl dokladnie 31000 dni
Ilosc lat jego pontyfikatu - 26 - to podwojona 13... Urodzil sie 18.05.1920 -> 1+8+0+5+1+9+2+0 = 26 Jan Pawel II
|
|
|
Ostatnia z fatimskich dzieci, Łucja zmarła 13.02.2005 r. !
To też przypadek?!
|
|
|
Nasz papież, jako posłaniec światła, był "naznaczony" trzynastką. Trzynastka to liczba kosmiczna, nie rozumiana na Ziemi, której nadano specjalnie złe znaczenie.
Obecnie tkwimy w sztucznym systemie dwunastkowym o częstotliwości 12:60 (tzw. system babiloński), który ma być zastąpiony 21.12.2012 układem trzynastkowym o wibracji 13:20, naturalnym ziemskim pulsem.
Fragmenty z książek Barbary Marciniak o znaczeniu trzynastki dla ludzi:
" Właśnie teraz dwunastka jest układem łączącym i jeśli rozejrzycie się dokoła, ujrzycie ją wszędzie. Istniały powody, aby używać jej jako symbolu – abyście mogli pewnego dnia odkryć, że łączy was ona z czymś znajdującym się gdzieś indziej. Nie jest to wasz naturalny rytm, ale wynik grupowej zgody na użycie energii dwunastki w wielu różnych systemach rzeczywistości. Jest to zakodowana formuła. Wiele rzeczy które nie mają sensu dla logicznego umysłu zawierają olbrzymi sens dla włókien z zakodowanym światłem i dla ciała, w miarę jak staje się ono coraz bardziej czułe.
Niektórzy powiedzą, że jest to system bardzo niewydajny i niezgodny z naturalnym biegiem rzeczy. Jednak system dwunastkowy jest wibracją, do którego ta planeta się dostroiła. W rzeczywistości jeśli się temu przyjrzeć, jesteście układem trzynastkowym. Ile razy w roku występuje pełnia księżyca? Trzynaście. Nadchodzi system trzynastkowy. Wkrótce otworzycie się na niego, ponieważ przesuniecie się obok czasu. Energia trzynastki porusza się poza logiką i poza narzuconym systemem.
Rządzące rodziny Ziemi zawsze śledziły linię swojej krwi i stale ukrywały swoje powiązania z Niebianami, którzy stworzyli je eony temu. Niekiedy ich członkowie rozumieją własne reinkarnacyjne byty; jednakże ich błąd po części polega na tym, że pozostają w obrębie własnych linii krwi, które rozrastają się potem nadmiernie, tracą swój elektryczny ładunek, zostają pozbawione światła. Osiągają wielką władzę, lecz nie mają żadnego celu. Owa władza pragnie gromadzić energię, skarby, a ostatecznie wiedzę o istnieniu. Te linie krwi połączone są z wielką, niewidzialną energią, której nie może zrozumieć niemal żaden człowiek. Członkowie dwunastu lub trzynastu rodów, które rządzą waszym światem, posiadają głęboką i tajemną wiedzę dotyczącą podziału Wielkiego Roku na dwanaście Epok. W rzeczywistości wiedzą oni, że niegdyś Epoki podzielone były na trzynaście części, i że zmiana sposobu interpretacji czasu spowodowała utratę cząstki wiedzy oraz doświadczenia.
Księżyc w ciągu jednego roku wykonuje trzynaście cykli, od nowiu do pełni, jednak wasz współczesny kalendarz skupia się na roku słonecznym, złożonym z dwunastu miesięcy. Kontemplowanie tajemnicy ukrytej w liczbie trzynaście pozwoli wam zrozumieć, co wywiera na was wpływ. Chociaż trzynastkę uważano za cyfrę przynoszącą nieszczęście, kryje ona bardzo potężny klucz, pozwalający rozkodować świadomość ludzkości. Lata należące do końcowej części nanosekundy, kończącej się w 2012 roku, będą dla was płynęły niczym miesiące. Istoty, które żyją znacznie dłużej od was, muszą dostrajać swoją uwagę, aby pochwycić tę ulotną, dwudziestopięcioletnią nanosekundę. Nie jest to łatwe zadanie. Jeśli zastanawiacie się, do czego może być ono podobne, odszukajcie nanosekundę w swoim własnym życiu i sprawdźcie, czy potraficie w nią wejść i odnaleźć zawarte w niej bogactwo, porównując ją do dwudziestu pięciu lat waszego czasu. Wydaje się to niemożliwe? Być może nie potraficie jeszcze wyobrazić sobie, że można stworzyć technologię pozwalającą komuś powiedzieć: “Weźmy sekundę, która się już wydarzyła, zlokalizujmy w niej nanosekundę, a następnie rozciągnijmy ją na dwadzieścia pięć lat, tak byśmy mogli dostrzec to, co się w niej zawiera". Opierając się na waszej nauce dostrzeglibyście wyłącznie nicość, w nanosekundzie nie byłoby niczego. W jaki sposób coś tak małego mogłoby cokolwiek zawierać? Zastanówcie się jednak nad tym, że wasze miejsce we wszechświecie również jest zaledwie maleńkim punkcikiem. Jak więc możecie istnieć? W jaki sposób wasze życie może być tak pełne, złożone, trudne i radosne? Jak może być tak bogate? A ile zajęlibyście miejsca w ogromie wszystkiego, w Księdze Istnienia?
Rodziny, które sprawują rządy na waszej planecie, znają znaczenie cyfry trzynaście i nie pozwalają wam jej wykorzystać, przekonując, że jest to pechowa i zła liczba. Jest ona jednak kluczem do wrót tajemnicy i władzy, pamiętajcie więc, że nie możecie jej uniknąć. Jako rodzaj ludzki zdobywacie coraz większą władzę. Zostało to postanowione w Księgach, tak zarządziła również sama moc. Zanim zdołacie zbudować prawdziwą społeczność, w której będziecie mogli żyć połączeni ze sobą nawzajem, oraz z istotami pochodzącymi z innych gwiazd i wymiarów, musicie poczuć się władnymi do pokierowania sobą.
Dążycie do spełnienia rozszyfrowując cyfrę trzynaście i dzieląc cykl precesji, o długości 26 tysięcy lat, na trzynaście, a nie na dwanaście odcinków. Zawsze istniała brakująca, trzynasta cząstka, podobnie jak trzynaście pełni księżyca. Prosimy was, byście zastanowili się nad tym, że cyfry dwanaście i trzynaście znaczą o wiele więcej, niż zdołaliście zrozumieć. Pozwolimy się wam o tym przekonać. Wszystko jest zakodowane dzięki językowi i liczbom – w przeszłości i przyszłości. Gdy nauczycie się odczytywać energię, rozpoznacie w niej swoje dziedzictwo mocy; a gdy zaczniecie nią kierować, dostrzeżecie żywotność i celowość istnienia, oraz to, że prawda nie może kryć się w oszustwie. A czymże jest prawda? – spytacie. Prawda to miejsce, w którym nie ma żadnych tajemnic. To właśnie jest prawda. "
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
1 Mistrz Jezus Chrystus + 12 Aposotłów = 13 (uzupełnienie do 13).
Wszystko sie już wydarzyło, teraz tylko sie dopełnia.
Wszystko jest jednym wielkim kodem!
Nam pozostaje tylko kwestia tego, jak przejdziemy przez zycie!
|
|
|
Moze za wiele doliczania , jednach chyba napawde cos w tym jest..
|
|
|
a powiedzcie mi teraz takie cos. skoro jestesmy przy obrazie itd. jak wiadomo 2 kweitnia zmarł najwiekszy człowiek po Jezusie.. Papież. dogłębnijmy się troche w sprawy papieskie. a więc spojrzcie:
żył lat: 85 = 8 + 5 = 13
umarł: 02.04.2005 = 0 + 2 + 0 + 4 + 2 + 0 + 0 + 5 = 13
godzina zgonu: 21:37 = 2 + 1 + 3 + 7 = 13
13 został postrzelony
13 objawila sie matka boska fatimska i przepowiedziala ze papiez będzie cierpiał
13 odprawił pierwsze nabożeństwo
pofilozofowalem troche. jak widzicie, same 13. dlaczego same 13? czy to jest jakis znak? spojrzcie na ten wers:
[ewangelia sw Jana rozdzial 13 wers 13 13 Wy mnie nazywacie: Nauczycielu i Panie, i dobrze mówicie; bo nim jestem.]
pobawiłem się jeszcze troszke, moze bezsensu ale spojrzcie jeszcze na to. umarł dnia 2. ma zostać pochowany 8.
13 (wymieniana liczba) + 2 = 15 = 15 dzien (15 kwiecien)
patrzac na kalendarz, zauwazymy, ze 15 wypada tydzien po jego pochowaniu (o ile zostanie pochowany 8) teraz co oznacza liczba 7? szczesliwa prawda? ale patrzac pod kąt bibli liczba 7 = 7 pieczęci.
wiadomo, ostatnia, 7 pieczęć jest otwarciem drzwi do bram piekieł. co o takim czyms sadzicie? zbieg okolicznosci?
|
|
|
aha i jescze jedno. dni pontyfikatusie nie zgadzaja. wynosi 9497. ale i tak za duzo tych 13
|
|
|
18.05.1920 data urodzenia (podczas zaćmienia Słońca )
1+8+5+1+9+2=26
13+13=26
|
|
|
zacmienie podczas narodzin zacmienie podczas wyboru na papieza i z tego co gdzies czytalem zacmienie w piatek, w dzien pogrzzebu papieza...czyzby 3 dni ciemnosci??
|
|
|
Hmm....
To niemoze być zwykly zbieg okoloczności..poniewaz wszystkie fakty zwiazane z Janem Pawłem II lonczy liczba 13 zaznacze ze chodzi o znaczace fakty !! n\Niebede kopiował poraz któryś tych 13-tek ale wertujac dzis Bibie w kazdym Rozdziale 13 i wersecie 13 ewangeli oraz ksiąg zwiazanych z Janem Pawłem II tzn. według św Jana itd. cztamy zadziwjające rzeczy które łącza sie z innymi w niewyjasniony i niezliczony ciąg liczb oraz sploty wydazeni których samotnie nie udalo mi sie pojąć!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |