Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
To jest okropne nie wchodzić!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47

Osoby o słabych nerwach proszone są o nie oglądanie tego. Film przedstawia jak na żywca futra ściągają z tych biednych zwierzątek :( i pełno tu sadyzmu. Nie chciałbym być na miejscu tych futrzaków http://www.muchosucko.com/video-theywereoncecuteandfluffy.html Mam nadzieję ze po 2012 się to zmieni

Otwieraja sie jakies baby niewyzyte.

Facet chyba linki pomyliłeś...chyba że jestem mało spostrzegawczy więc prosze o instrukcję obsługi. [%sig%]

SRAM NA TO

takie kurwy bym pozabijam przeciez to sie w glowie nie miesci, kurwy dziwki jebane pierdolone szmaty wyjebalbym ich w pizdu ale najpierw obdarl na zywca ze wszystkiego!!!! za te biedne zwierzatka, to nie ludzie to sa prawdziwe kurwy, bandyci i na serio nie mialbym skrupulow poodpierdalac kazdego z nich za to co tam robia, a paniusie niech dalej kupuja od tych kitajcow futra, jak widze cos takiego to mnie trafia!!!!

strony nie ogladam... bo serce mi peknie... ja nawet jak filmy przyrodnicze ogladam, to tych krecacych film od *** wyzywam jak cos strasznego kreca (np. polowanie) i nie pomoga biednej ofiarze (wiem wiem... takie jest zycie). :( takich ktorzy zwierzeta mecza, albo na nich experymenty robia... trzeba by bylo naprawde powybijac!!! Ale czlowiek nie szanuje nichego i nikogo... ani natury, ani blizniego ani nawet siebie samego... przykre bo podobno potrafimy tak wiele...

Koledze chodziło chyba o "..k&#117r&#119y dzi&#119ki je&#98a&#110e pi&#101r&#100o&#108one.." ?? ;o)

ki c&#104u&#106 ? że mi nie obcina ? he! he!

Ludzieee też bym chciał to zobaczyć! Mój ograniczony umysł sprowadza się do najbanalniejszych rozwiązań .......i pokażcie mi ten film. Jakoś nie wiem gdzie jest^^ [%sig%]

Film jest na stronie www.muchosucko.com/video-theywereoncecuteandyfluffy.html wyckret.I popieram "ii".

Jak ktoś nie może otworzyć tamtego linka to macie tu innego :D http://www.ogrish.com/archives/animals_skinned_alive_for_fur_production_Feb_16_2005.html Tam jest kilka filmików do sciągnięcia. Ale brrrrrrr nie chce mi się nawet o tym myśleć.

Mój Boże....To jest obrzydliwe. Robiłem wiele rzeczy (w nierealu) zabijałełem odcinałem siekałem na kawałki ale tylko ludzi. A teraz dopiero widać do czego ludzie potrafią być zdolni. TAkich ludzi trzeba pakować za kraty z najgorszymi zboczeńcami cwelami i Bóg wie czym albo zrobić z nimi to samo co oni ze zwierzętami. Jak nieludzki może być człowiek to się w pale nie mieści. Ja w życiu bym nikogo nie zabił. W nierealu zabijam ale nidy zwierzęta kobiety i dzieci. Taka zasada nie wiem po co ją wymyśliłem. Jak byśle że mam powiedzmy kopnąć psa to myśle że nie moge i tego NIGY nioe zrobie co dopiero z lekkim ogłuszeniem obedzeć ze skóry a żywe jeszcze ciało życić na sterte umierających zwierzątek. Nie mam pojęcia jak można być takim POJEBANYM PIERDOLONYM W DUPE SKURWYSYNEM!! I WIECIE CO?? MAM OCHOTE KOGOŚ KURWA ZABIĆ! I NIE ZWIERZE. [%sig%]

Sprawić by cierpieli w niewyobrażalny sposób. Tak by czuli ogromny ból a przy tym byli by bezsilni i żeby to trwało maxymalnie długo. [%sig%]

Ich chyba pojebało!!!!!!!!! Przecież to jest straszne!!!!!!!!!! Co to za skurwysyny pierdolone!!!!!!!!!!!!! Czegoś gorszego jeszcze niewidziałem!!!!!!!!!!!! To jest niedopomyślenia!!!!!!!!!!!! Przecież te zwierzątka były bezbronne!!!!!!! Nawet niewiedziały co sie z nimi dzieje!!!!!!!! Na żywca im obcinały nogi i ręce!!!!!!!!!! Pozabijać takich ludzi żeby cierpiały tak jak one cierpiały!!!!!!!!! Nawet sobie niewyobrażam jaki to może być ból!!!!!!!!! I ci ludzie stosują popierdolone metody ogłuszania!!!!!!!! Nawet było widać jak te biedne zwieżątka w szoku płakały!!!!!!!!! Zabiłbym takich ludzi!!!!!!!!! Gdyby ich ktoś tak ogłuszył,poucinał ręce i nogi a potem zedarł skórę na żywca poczym położył na ogromną stertę innych zwierząt!!! To się w głowie niemieści ile bólu i cierpienia może spowodować człowiek!!! Jeśli każdego dnia ginie tam tyle zwierzątek to pomyślcie ile zabili ich przez kilka lat,ile wyżądzili im bulu!!! Ci ludzie muszą zostać ukarani!!!!! Wysłać to do jakiś obrońców zwierząt to chyba by tych ludzi powybijali co do jednego!!!!!! Szkoda że niemoge w jakiś sposób pomóc tym biednym zwierzątkom:(

Mam ochote wziąść jakąś klamke i ich pozastrzelać. Nawet bym się nie zastanawiał czy ma rodzine i dzieci.... [%sig%]

Wyobraźcie sobie małego liska który został żucony głową o kamień czy coś obcieli mu łapy zdjeli futro i obdartego żucili na góre innych ruszających się zwłok. Po chwili mały podniusł głowe rozejżał się i upadł. Nawet nie jestem w stanie wyobraźić jaki ból ta biedna istota musiała odczuwać. To jest niepojęte!! jak tak można czy ci ludzie nie mają żadnych wyżutów itp? jak tak można no kurwa??!! Szkoda że pisanie nie daje możliwości pokazania innym jaki gniew się kumuluje i inne uczucia. Nie wiem jak to opisać. Żeby to była chociaż krótka śmierć ale nie trwa przeszło 3 min. POTWORNEGO NIEOPISANEGO BÓLU!! Nikt oprócz tych pojebanych oprawców zasłużył na taki los a bynajmniej na taką śmierć. Jeśli już zabić to szybko a nie bawić się żywą i zująćą istotą!! KUrwde nie wiem już co powiedzieć.... [%sig%]

ja mialem za slabe nerwy by to ogladac do konca, po prostu mozecie mnie nazwac zboczencem, wariatem, i nie wiem kim jeszcze ale co ja bym tym podludziom zrobil to nie wiem i jestem przekonany ze za mna poszlo by wielu, ale pozabijalbym ich rodziny i dzieci zeby nie braly przykladu z tatusiow, i tych ktorzy takie bydleta urodzili, bo to gorzej niz zabic czlowieka, te kurwy powinni zywcem ugotowac do polowy a pozniej obedrzec do tejrze polowy ze skory i smiac sie, lub tez wrzucic do komnat gdzie smierc polega na zrobieniu z czlowieka wariata i umiera z przerazenia, powiedzcie jak tu nie byc rasista?? gorzej rasista wobec drugiego nawet w moim przypadku bialego czlowieka bo kiedys juz bylo w tv co robia nasi ukochani rodacy ze swinkami, smierc to za malo dla takiego kogos, bo my zwykli dobrzy ludzie, ktorzy celowo nie krzywdza innych nie zaslugujemy na to by po swiecie bezkarnie zyli tacy mordercy, bo to co zrobi ze zwierzatkiem, jednym ,drugim, setnym.... ja nie wiem nie obejrze tego wiecej bo snilo mi sie to po nocach ale cos trzeba z tymi kurwami zrobic tak jak mowie smierc to dla nich bylaby tylko nagroda, to musi byc takie cierpienie zeby umierali z najwiekszym bolem fizycznym i psychicznym jaki sie da. ps. nie bylbym w stanie wybaczyc takiemu komus chociazby wykazywal najwieksza skroche, coz taki juz jestemm, dla takiego postepowania nie ma wytlumaczenia!!! cierpienie i meki za taka smierc, oraz cwelenie w dupe do konca zycia!!!!

Nie ma słow w ludzkiem mowie żeby opisać to co się tam dzieje... [%sig%]

Podobno w przyrodzie nic nie uchodzi bez echa więc życzę tym potwornym ludziom żeby w następnej karnacji byli lisami, szopami i przeżyli to samo co te biedne zwierzęta z tym że jeszcze gorzej natomiast tym wiewiórkom, lisom, szopom itd żeby byli oprawcami i ich potraktowali tak samo.

właśnie dlatego ludzkość musi doczekać czasu-Apokalipsy-wg św. Jana,,,,,,.-potop nie wystarczył.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.