| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| A co wy na to??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Rok 2005
|
|
|
2005 Bedzie rokiem wielkiego trzesienia ziemi w rejonie Wielkich Jezior.
USA, Finlandia
Raczej USA
Pozostałych trudno się domyślać
Na razie tylko jedna się spełniła
|
|
|
"Bedzie rokiem, w którym umrze papiez."
- dziwne ze napisalas to po jego smierci, wiela mi przepowiednia :)
"Bedzie rokiem w którym wystapi w Indiach wielka susza."
- co roku tam jest susza, czyli tez lipa
"Bedzie rokiem w którym umrze zona pewnego prezydenta."
- na ziemi jest tylu prezydentow i prawie kazdy ma żone
"Bedzie rokiem zmian w Korei Pólnocnej."
- taki duzy kraj, kazdy ma zmiany
"Bedzie rokiem zmian na Kubie."
-to samo co korea
"Bedzie rokiem wielkiego trzesienia ziemi w rejonie Wielkich Jezior."
-luzna interpretacja, latwo bedzie dopasowac jakies trzesienie
"Bedzie rokiem katastrofy kosmicznej."
-no przy rozmiarach kosmosu to katastrofy sa w nim caly czas :)
"Bedzie rokiem nowych dzialan wojennych."
-caly czas powstaja nowe konfikty na swiecie, no ameryke w konserwach odkrywasz normalnie
"Bedzie rokiem awarii elektrowni energetycznych w Europie i Ameryce."
-a ty myslisz ze teraz nie ma tych awarii ?? caly czas sa tylko sie je usuwa na biezaco, elekrtownia to nie cep, tam naprawde ma sie co psuc i zuzywac
"Bedzie rokiem smierci pewnej królowej w Europie."
- elzbieta juz nie jest mloda, mam nadzieje ze ci sie nie sprawdzi bo kombinujesz na sile ale tylko tam gdzie najlatwiej cos trafic
"Bedzie rokiem zatoniecia platformy wiertniczej."
-trzeba by sie dowiedziec ile na swiecie jest platform i czy sie je zatapia
"Bedzie rokiem kryzysu gospodarczego na Tajwanie."
-to akurat pisza w gazetach ze chiny ich gniota
"Bedzie rokiem wynalazków i odkryc. Miedzy innymi zostana odkryte nowe fale."
-tak, fale ludzkiej glupoty :D
"Bedzie rokiem zmiany wladzy w Chinach."
-ciekawe
"Bedzie rokiem upadku dynastii."
-napisz ktorej bo znowu to bardzo luzne
"Bedzie rokiem ostrego kryzysu politycznego."
-kryzys to my mamy kotku caly czas
"Bedzie rokiem NOWEGO KRÓLA."
-tak , w hollywood nakreca nowy film o jakims krolu i okrzykna go krolem roku hihi :)
"Bedzie rokiem wielkiej powodzi w Pakistanie."
-nie bedzie bo tam jest sucho
"Bedzie rokiem, którym Wielka Tama ulegnie zniszczeniu w wyniku trzesien ziemi."
-tu odwaznie juz piszesz ale to tylko twoja fantazja
"Bedzie rokiem wielkich erupcji wulkanów."
-caly czas ktorys wulkan puszcza baka
przepowiednie to nie jest twoje powolanie, daj se spokuj
|
|
|
Kiju słuszne uwagi. Nasza Aśka vhyba się nie nadaje by być proprokiem;-)
|
|
|
2005 pomysłów na koniec swiata
game over ...pragnie wielu , którzy sercem nie czuja się całkiem u siebie
na tej smutnej planecie :?)))
si si...
era wolności , era wodnika
|
|
|
albo czasem jeśli komus się cos przyśni , zawiruje w myslach dziwnie realnie
niczym mały osobisty graal , prywatny cud , cała wieczność w sekundzie jak błysk w oku Horusa ...niesie niejednego ku szczęściu w świadomości Światła .
|
|
|
Ludzie, zostawcie dziewczyne w spokoju co? Wieszacie na niej psy jakby nie wiem co wam zrobila. Jak wam ten temat nie pasuje to nie czytajcie i nie piszcie. A tak na marginesie jak chcecie na kogos "jechac" to idzcie tu: www.przepowiednie.pl
a dokladniej to tu: http://www.przepowiednie.pl/z_ostatniej_chwili_wiecej.php?detail=n1102363119.db
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
Ja wieże w kazdą z tych przepowiednie, one juz się zaczyły gdyz umarł nasz papież... Może Asia napisała ten temat po smierci papieża ale na http://www.przepowiednie.pl/z_ostatniej_chwili_wiecej.php?detail=n1102363119.db
napisali to duzo wczesniej przed jego śmiercią
|
|
|
Hmm...ale napewno czuje sie dziewczyna nieswojo :/, przeciez ona nie napisala ze to jej "wymysly". A jesli chodzi o te wielkie jeziora to tez cos czuje ze tam sie cos wydarzy. Dowod? Oki, macie...nie wspomne tego ze niedawno kilku z nas tu na forum (lacznie ze mna) mialo sny o wielkiej fali ktora zalewa wschodnie wybrzeze stanow. ok, sa tam tez niedaleko jeziora. jeszcze jedno...1go kwietnia bylo trzesienie ziemi, ok.6.0 w skali Richtera niedaleko Svalbardu, to na polnoc od Norwegii jakby ktos nie wiedzial;o) Dokladnie w miejscu gdzie lacza sie dwie najwieksze plyty tektoniczne, mianowicie polnocno-amerykanska i eurazjatycka. i prawdopodobnie pojdzie to tak wzdloz tego wielkiego uskoku, az do miejsca na atlantyku, na wysokosci wlasnie wielkich jezior....i tsunami gotowe. Nastepnym znakiem moze byc ktorys z wulkanow na Islandii (jest po drodze, na granicy dwoch plyt). Hmm...zaraz zapewne beda wybuchy typu "a co ty geolog czy co, czy jakis prorok" lub "co za glupoty"...powiem tylko jedno, chcialbym abyscie mieli racje. Byloby lepiej dla wielu z nas :o)
Pozdrowka, szczegolnie dla Aski tej z (---.aster.pl) :o))
|
|
|
A co, nie chcesz i nie lubisz? Poza tym ostatnio duzo sie udzielasz, ja jestem przyjacielski no i tak wyszlo :o))
Pa! ;o)
|
|
|
"Bedzie rokiem wielkiej powodzi w Pakistanie" - zwracam uwagę, że w tym roku była już tam wielka powódź:
http://tvp.pl/124,20050213178157.strona
Co będzie dalej, nie wiem...
W każdym razie pozdrowienia dla wszystkich
|
|
|
Zgadza sie Orle, tylko wiesz, nie wszyscy sledza co sie dzieje na swiecie i mysla ze informacje same do nich przyjda...a skoro nie przychodza to nic sie nie dzieje :o)
|
|
|
Dlatego jednak warto śledzić wydarzenia na świecie, moim zdaniem, a dopiero później wygłaszać swoje opinie na ten temat.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |