| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czarny Papież | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
Napewno słyszeliście określenie ostatniego papieża jaki ma zostac wybrany.
Na początku ma być aniołem, a później ma zniszczyć chrześcijaństwo.
|
|
|
Nie ona a jego doradca. On sam nie będzie sobie radził. I co ci strzeliło żeby taki temat zakładać w takim czasie? Troche szacunku ok?
[%sig%]
|
|
|
Wg Malachiasza po tym obecnym ma być jeszcze dwóch papieży, z czego ten ostatni ma być czarny.
|
|
|
nurtuje mnie pytanie czy to prawda ze papiezem ma zostac czarny oraz czy bedzie on ostatni czy przedostatni. przeszukalam juz zasoby internetu ale nie znalazlam pelnych przepowiedni nostradamusa wiec jesli znacie jakas strone to bardzo bym prosila o odzew.
|
|
|
z tego co ja wiem to co do tej oliwki ,,Gloria oliwae" to prawda ale jest jeszcze jedno ,,pierwszy bedzie ostatnim" pierwszym byl piotr z rzymu i ostatni tez ma byc piotr z rzymu czyli wychodzi na to ze ma byc dwoch jeden czarny a drugi o oliwkowym koloze skory
tak bynajmniej ja slyszalem a wiec wedlog mnie pierw bedzie czarny potem ten oliwkowy piotrz z rzymu
|
|
|
Malachiasz!!!!!!!!!!!
nie Nostradamus......
Piotr Rzymianin ma być ostatni. Jego poprzednik ma panowac bardzo dlugo....
Poszukajcie książki Leszka Szumana, Polskiego astrologa, niezyjącego juz, ale ktos mi jej nie oddał i nawet nie pamiętam tytułu.... Tam jest dokładny opis przepowiedni Malachiasza.....
|
|
|
Onet.pl
Malachiasz. Faktycznie, jest koncepcja, ze napisal to Nostradamus, ale dlaczego zrezygnowal ze swojego sprawdzonego sposobu podwojnego szyfrowania?
Gloria Olivae
Piotr Rzymianin.....
Nie sądzę, by jakikolwiek papiez ośmielił się przyjąc imie PIOTR.....
|
|
|
papiez "slonce" czyli papiez moze byc murzynem albo pochodzic ze slonecznego kraju lub kontynentu.
|
|
|
sadzilem,ze "papiez-slonce" to bylo wyjasnieni,ze chodzi o naszego papieza i jego symboliczne podrozowanie po ziemi niczym slonce...
|
|
|
Papiez Jan Pawel II byl papiezem "pielgrzymem" jest to napsiane w dosc starej ksiazce zydowskiej na kawalku okladki sa wypisani papierze i okreslenia wiec mozna sie domyslac.
|
|
|
nie musi byc koniecznie mourzynem ale "slonce" moze okreslac kraj a nie kolor skory.
Chyba nie wiecie jak Jan Pawel II byl wybrany nigdy tego nie dociekaliscie. papiezem mial byc Wyszynski- ale byl w zlym stanie zdrowotnym i nie mogl pojechac do watykanu na sobor. a to ze Jan Pawel II to powiedzial poprzednik ten XXIII "gdybyscie mieli problemy z wybraniem jednoglosnym to glosujcie na Karola Wojtyle"- to byla taka sugestja- pomoc
|
|
|
Sorry ale vedług przepowiedni królowej Saby następcą naszego kochanego Jana Pavła II ma być czarny papierz który doprovadzi do katastrofy czyli do vojny religijnej która ma być zviastovaniem końca śviata. Niestety dzisiaj v televizji podavali że jakieś szanse a navet spore ma czarny papierz. Może te vszystkie przepoviednie to tylko jakiś pic na vode fotomontaż i chciałbym v to vierzyć ale się nieda ponievaż za silnymi argumentami dysponują proroctwa królowej Saby in.(Sybilli). Mam 18' i mam troche bujne życie ale po przeczytaniu tych vszystkich przepoviedni doszedłem do vniosku że nie zaszkodzi się pomodlić od czasu do czasu a navet jest to vskazane i zrozumiałem teraz jak los morze nas śmiertelnikóv spotkać v piekle ! ! !
Módlmy się za Karola Vojtyłe i za to żeby nigdy niebyło czarnego papierza bo śv. Piotr był biały i jego następca też povinien być biały a nie olivkovy czy czarny i każdy przynajmniej v tej kvestji povinien się zemną zgodzić!!!
Ps. V niedziele do kościoła i raz dziennie modlitva i nie przesadzać z alkocholem sexem i dragami(nie tyczy się palenia:) i tak zrobie. HEH
|
|
|
Papiezem zostanie Dionigi Tettamanzi arcybiskub Mediolanu miasta słynącego z przepysznych oliwek. Polecam są lepsze niż hiszpańskie.
Nie wiem czemu "oliwkowy" papież kojarzy się ludziom z murzynem ? Nikt nie przepowiadał murzyna, tylko "from the glory of the olive"...
|
|
|
Wiara w Afryce jest bardziej okazywana niż u nas i właśnie dlatego
mogą wybrać czarnego papieża. Tym samym przepowiednia się stanie.
|
|
|
Wsumie wybranie czarnoskórego papieża byłoby logicznym ruchem. Świadczyłoby to o pokazaniu przez Kościół, równości wszsytkich ludzi. Taki estetyczny, ale niezwykle strategiczny ruch.
Wsumie gdybym ja miał wybierać nowego papieża nie znając tych przepowiedni to bym głosował na czarnego papieża.
nara.
|
|
|
ludzie jak was czytam to normalnie plakac mi sie chce ... wszyscy pisza tutaj o jakis przepowiedniach proroctwach i czym tam jeszcze... wy w to wierzycie?? zal mi was ... ja takimi rzeczami przestalem interesowac sie w podstawowce ale widze ze nie wszyscy z tego wyrosli ... gdyby te przepowiednie mialy sie sprawdzic to juz by nas nie bylo ... ja przez swoje 21 lat zycia przerzylem z 15 koncow swiata i nadal mam sie dobrze ... ludzie przestancie wierzyc w historyjki wymyslone przez pismo wrozka czy jakis inny chlam tylko po to zeby sie dobrze sprzedac ....
pozdro
|
|
|
Skoro jakas przepowiednia jest wiadoma, to zawsze mozna ja zmienic !!!!
Sa na to sily i srodki.
|
|
|
jesli to wszystko jest chłam to dlaczego połowa z tego sie sprawdzila? Czytalem w necie że pod koniec tego roku ma wybuchnąć III wojna światowa (Wg. proroctw) dokładnie 22.12.2005 sam nie wiem czy już w to wierzyć po przeczytaniu wielu info na temat końca świata i czarnego papieża... pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |