| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Papiez nie zyje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
Umarł o 21.37
Odszedł Karol Wojtyła - Jan Paweł II, Papież który zmieniał świat i ludzkie serca. Oddajmy Ojcu Świętemu ostatni hołd i pożegnajmy wielkiego, ale jednocześnie bliskiego człowieka.
[%sig%]
|
|
|
Wielki człowiek...
a może Anioł Miłości, Pokoju, Tolerancji...
|
|
|
Dla mnie zawsze będzie żyć
mimo tego, że jestem niewierzącym to Papież jest dla mnie kimś wielkim i nigdy nie zapomne tego człowieka
|
|
|
Zostal Papiezem w roku kiedy ja sie urodzilem.....jakbym stracil czesc siebie.......:o(....
|
|
|
heh powiedzcie, czy Was teraz też boli dosłownie serce? wydaje mi się że dowód z Satine nie wypali... ;/ Tu nie trzeba było mojej inwencji twórczej :/
|
|
|
dlaczego? dlatego że boli mnie serce z powodu utraty najbardziej pozytywnej istoty na Ziemi? powinienem skakać do sufitu i śpiewać...? o co Ci chodzi?
|
|
|
Nie rozumiesz mnie. "Tu nie trzeba było mojej inwencji twórczej :/"
CO TO MA BYĆ? Popierałem Cię ale chyba przesadzasz. TAK WAŻNA osoba umiera cły świat płacze wołają syreny alarmowe a ty nawijasz o tym jaki jesteś wspaniały.
Może troche szcunku? Ja jestem niewierzący ale żal mi go nawet nie wiesz jak bardzo....
[%sig%]
|
|
|
cały świat płacze nad DOBRĄ DUSZĄ, i mali i duzi ronią łzy. Boże miej go w swojej opiece i nas wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich
Wątpiąca w Boga
|
|
|
eh wykrent, widzisz to nie jest okazja do kłutni, jeśli to co napisałem w Ciebie uderzyło - przepraszam.
Stało się to co miało się stać. Teraz Putin może zacierać ręce do wypuszczenia wirusa, 99% ludzi uzna to za koniec świata...
[']
|
|
|
Odszedł?? Módlcie się do Niego, bo teraz jest potężniejszy niż kiedykolwiek.
|
|
|
Dobra też Cię przepraszam. Nie kłućmy się...przynajmniej teraz.
[%sig%]
|
|
|
Tam mu będzie lepiej niż tu ponieważ bardzo się męczył. Szkoda że odszedł :(
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |