Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PYTANIE DO BOGA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

PYTANIE DO BOGA ! PODOBNIO JESTEŚ WIELKI I WSZYSTKO MOŻESZ ? - CIEKAWE ? :) PODOBNO UZDRAWIASZ CHORYCH KTÓRZY GORLIWIE SIĘ MODLĄ - CIEKAWE ? :) PYTAM SIĘ DLACZEGO NIE UZDROWISZ CZŁOWIEKA KTÓRY TYLE DLA CIEBIE ZROBIŁ !!! MODLĄ SIĘ O TO MILIONY LUDZI I CO ??? NAGLE CIENKI BOLEK ? STARAŁEŚ SIĘ UDOWODNIĆ ŻE JESTEŚ TERAZ MASZ WYJĄTKOWĄ OKAZJĘ POKAZAĆ SIĘ :) Pozdrawiam domniemanego kolegę Boga :) MYŚLĄCY DOCIEKLIWY !

Tu Bóg. Uzdrawiam tych co chcą być uzdrowieni. Nie chodzi tu o własne ego, ale o prawdziwe pragnienie duszy, wtedy ona sama wie jak się uzdrowić. Uzdrowienie zależy od tych ludzi co się modlą, oni są częścią mnie, ja nikogo na siłę nie uzdrawiam , bo jest wolna wola w tym świecie. :)

Panie Dociekliwy, gadasz do siebie?

:)

Dociekliwy! Uważaj..... stan JPII się ustabilizował..... Juz to jest cudem! Przecież Papiez miał sepsę! na to się umiera w ciągu kilku godzin!!!!!!!!!

No ja nie mogę jakie to bezsensu

To prawda dlaczego tak jest ? Faktycznie troche to jest zastanawiające. Z religijnego punktu widzenia modlitwa posiada bardzo dużą moc sprawczą, a teraz modli sie za jednego człowieka cały swiat i nie ma zadnego cudu. Tyle energii skupia się na uzdrowieniu papieza, ale niestety nic nadzwyczajnego sie zapewne nie wydarzy

Ja jestem Panem

dociekliwy Bóg jest wszechmogący ale Papież miał swój czas naziemi który się już dopełnił. Tak już jest i tak będzie. Teraz jest mu lepiej. Teraz odpocznie. I będzie mógł chodzić po górach i jeść rurki z kremem.

Kremówki......

to subtelna róznica. I nie chodzić po górach tylko po nich jeździć. Na nartach. [%sig%]

sorry no jasne ze kremówki (rurki z kremem to ja lubir ;)))) a po górach eż chodził nie tylko jeżdził na nartach ( choć tego to nie wiem)

"Czas ucieka, wiecznosc czeka". Papiez bardzo duzo nam dal ale prawdopodobnie jeszcze wiecej nam daje teraz...i oby jeszcze wiecej czerpalismy z jego nauki... Modlitwy na pewno bardzo duzo daja ale jest przeciez jeszcze Opatrznosc Boska,ktora wie co dla nas-ludzi jest najlepsze i ktora,mysle, kieruje sie wyzszym dobrem. Poza tym czy modlitwa aby papiez nie umarl nie jest pewnego rodzaju naszym egozimem? Modlitwa ma sile sprawcza ale moze powinnismy zauwazyc to,ze nie zginal podczas zamachu, ze to on nas wprowadzil w 3 tysiaclecie, ze byl z nami ponad 26 lat mimo ostatnich lat ciezkiej choroby...?! Ponadto powinnismy tez wiedziec,ze papiez nas nie zbawi tylko Chrystus ale oby tylko ta wiara,nadzieja i milosc,ktora ujawnia sie w nauce naszego papieza pomogla ludziom odnalezc ta wlasciwa droge do swiata ducha...

Nie rozumiem was przeciez to jest wola Boga a na tym polega to wszytsko że Mamy uwierzyć bez żadnych znaków trzeba wierzyc nie widzac to jest wiara której chciał nas nauczyć JAN PAWEŁ II Jak cierpiał Jezus Bóg poświecił własnego syna dla nas i nie wiem po co takie pytania ..... Bóg nie ma internetu idź do Kościoła i sie go zpaytaj a nie poprzez internet Nie wiemy dlaczego jedni cierpią drudzy nie nikt tego oprócz Boga nie wie uwierzmy w Boga póki jeszcze mamy czas pozdrawiam :)

Sam Papież uszanował wolę nieba to my też powinniśmy ja uszanować też jest mi ciężko bo bardzo kochałam Papieża mam nadzieje ze dzieki nie mu mogłam sie czego nauczyć,nie wiem co jeszcze mogę na to poradzic bo jestem za młoda :(sama też nie rozumiem dlaczego mu nie pomół ale wmawiam sobie że tak musiało być chociaż mi nie wychodzi powodzenia :)

Podobno ukochani przez Boga umierają młodo?

"Zły to jest pies, co gryzie ręke pana, jaki jest w tym sens kiedy w ręce granat?" [%sig%]

Bóg zabrał go bo się męczył.The end

Bóg zabrał Go, bo dokonał już wszystkiego co było mu pisane.

ladne pyanie. Jak dojrzejesz to odpowiedz sama ci sie nasunie. Znajdziesz ja bez pytania na forum. Dostaniesz odpowiedz od Boga, ale to bardzo intymne spotkanie, trzeba umiec Go uslyszec. Nadejdzie... spoko, szukajcie a znajdziecie. Moze juz nadeszla ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.