Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kto chce dowodu?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

jeśli ktoś jest niepewny albo potrzebuje PRAWDZIWEGO dowodu na te wszystkie czary,mary i inne shizy, niech poda w tym temacie imie , zainteresowania albo jakieś inne dane o sobie. :)

moje zainteresowania:Świat i Wszechświat data urodzenia:23 kwietnia 1985 kolor oczu:błękit kolor włosów:blond [%sig%]

Prowokacja..... ;) Przeciez wszyscy na tym Forum w to wierzą..... :) Ale jesli masz dowód, to chętnie się z nim zapoznam.....

no więc na początek zdezintegruje czakre serca a w takowe wbije sztylet astralny co wywała zawał albo arytmie serca. zaczynam tuż przed snem :) (CZEGO SIĘ NIE ROBI DLA NAUKI!)

W czyje serce? I o której idziesz spać....? ;)

Efekty powinno być widać już jutro rano (niedziela) i to zupełnie realnie :) oczywiście chodzi o Satine. Mam nadzieje że sama opisze to miłe doświadczenie :D

Spiepszyłeś eksperyment... Skoro Satine wie co rzekomo ma się z nią stać to może sobie to wmówić co da efekty fizjologiczne - to zwykła psychosomatyka. Albo odwrotnie - jeżeli udało by ci sie spowodować takie efekty to ona może je siłą woli cofnąć. Partactwo a nie robota naukowa!

no nie będe jej przecież czakry trzeciego oka rozwalać bo bym jej utrudnił rozwój ;] Zresztą, zaczołem to skończe, nawet jeśli nie będzie to dla Ciebie DC dowodem, dla Satine będzie napewno :)

Chyba masz niezbyt dobrze poukładane pod sufitem Legion! Jesli juz chcesz coś udowodnić to spraw żebym wygrał w Lotka! Potrzebuję kasy! Energia , którą wysyłasz wraca do ciebie - bedzie równiez dla ciebie miło. Chyba, ze wolisz problemy z sercem.

niezbyt dobrze poukładane pod sufitem? o co Ci chodzi? przecież nie robie nic złego! oboje strony są chętne i gotowe! poza tym " jak się je**ć to bez gaci"! Karmy się nie boje a serce i tak mnie już nawala po tym jak mnie jeden duch zaatakował :)

imie: IWONA data ur.: 20.03.1989 zainertesowania: PSYCHOLOGIA CZLOWIEKA kolor oczu: ZIELONE kolor włosow: CIEMNY BLOND zodiak: RYBA (ale nie wiem czy moja data ur. jest akurat w pod znakiem ryby)

Ok! Iwona jesteś następna w kolejce :) (heh ale z tą ilością to nie przesadzajcie :p) Jak chodzi o Satine podjołem już poważne kroki ku temu żeby udowodnić jej jak dziwne rzeczy potrafi zwykły, śmiertelny, słaby itd itp człowiek =). Mam nadzieje że już dziś coś napisze, ale dodam poraz drugi że potężnie odczuje to jutro rano :)

Legion widać, że kolejny mag chaosu z Ciebie. Ale atak psychiczny to realna rzecz, choć lepiej wykorzystać to do czegoś bardziej konstruktywnego, jak np. poderwanie jakiejs dziewczyny :D

Simonus, ale ogier z Ciebie

Legion, stosujesz prymitywne metody babki-znachorki, ot co! Takie "moce" to każdy może mieć. Czysta psychologia - żadnego PARA. Cała "magiczna" terminologia ma na celu oddziaływanie na psychikę "ofiary" - kiedy już nawkłada się komuś bzdur do głowy np. że będzie miał problemy z sercem to zaczną się one ale nie dlatego że ktoś ma "moc" ale dlatego że umysł "ofiary" sam je wywoła. (Kiedy młodzi ludzie uskarżają się na problemy z sercem to lekarz często mówi "to nerwy" - to podobny mechanizm.) Jak chcesz to mogę ci zaproponować schemat doświadczenia które przekona największego niedowiarka.

Delta Clipper heh :) to co piszesz nie ma sensu, twierdzisz że Satine będzie boleć serce dlatego że przeczyta o tym na forum!? ojejku ktoś przeczyta o tym że umiera i już gryzie ziemie ? nieźle nieźle :) Jeśli psychologia polega na tym że powie się komuś "giniesz", a On leży na ziemi i kwiczy... no cóż... mało by teraz ludzi było na świecie :)

W Szamanizmie tak wlaśnie jest......

Coś takiego to "wolny dopływ do eteru" i takich ludzi na ziemi jest obecnie naprawde niewielu. "Legion widać, że kolejny mag chaosu z Ciebie. Ale atak psychiczny to realna rzecz, choć lepiej wykorzystać to do czegoś bardziej konstruktywnego, jak np. poderwanie jakiejs dziewczyny :D" Simonus gdybym polegał na ataku psychicznym nie ździałał bym nic, zbyt dużo osób to podważyło w tym temacie i zbyt wiele uważa że nic nie moge zrobić. To jest dla Satine jak niezła tarcza :) Ha! jak by tego mało obniża mi morale. Jak chodzi o tego maga chaosu - nie czuje się nim.

Ciekawe, jak sie czuje Satine. Przeżyłaś 3 kwietnia? Czy Legion jest rzeczywiście takim szamanem za jakiego sie uważa?

Legion podaj swój opis :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.