| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| KTO KOCHA PAPIEZA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!
|
|
|
" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!
|
|
|
PROSZE WAS WYSLIJCIE TEGO SMS NIECH MY MLODZI POLACZMY SIE W JEDNOSCI PADNIJMY WSZYSCY RAZEM U STUP PANNY MARYJI I PROSMY JA
|
|
|
ja dziś wino popijałem piwem za zdrowie Papieża. (poważnie pisze ;))
|
|
|
Nie chcial iśc do szpitala...... To dla nas lekcja. Można tak żyć, by nie bać sie przejścia na drugą stronę......
|
|
|
No co TY...... Kto tak twierdzi....?
Ja! i dośc duża część wszechświata któa jest świadoma siebie :)
|
|
|
Papież wie co tak na prawde jest najwząniejsze, nie ten cały syf, beznadzieja,ale to na co zasługuje juz od dawna, na życie wieczne!
|
|
|
Bardzo przeżywam powolne odejście papieża. Jakoś nie wyobrażam sobie życia bez niego... Dzisiaj wieczorem odmówię za Niego różnaiec i zapalę świeczkę w oknie. Mimo tego, że On chce odejść, jako zwykli ludzie pragniemy zatrzymać go przy sobie, pragniemy, żeby był z nami. No cóż... Jesteśmy egoistami, wielu rzeczy nie rozumiemy. W chwili obecnej nie czuję już smutku, nie płaczę już. Czuję jedynie spokój i ciszę. I pustkę. Pozdrawiam wszystkich, którzy są całym sercem przy papieżu.
|
|
|
Nie będę się modlił, nie jestem katolikiem i wiem że nic to nie da. Szanuję go jako człowieka lecz wolałbym, żeby się już nie męczył. Wiele zrobił dla świata i nie mędzie zapomniany.
|
|
|
Każdy! nie chce, aby sie męczył,ale kazdy tez niechce aby odszedl od nas, poprostu Luki liczymy i modlimy sie o cud
|
|
|
Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmanine, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła i czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. To nie jest zwykły idiotyczny ła¨˝cuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego Polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu i wszedzie inndziej, jak nie wyslesz i to sie człowieku nad sobą zastanów
|
|
|
TRZEBA MIEĆ NADZIEJE I JA JĄ MAM.WIEM,ŻE PAPIEŻ ZOSTANIE Z NAMI,PONIEWAZ GO POTRZEBUJEMY,JEST ON NASZĄ ŚWIATŁOŚCIĄ NASZĄ DROGĄ DO DOBRA...
|
|
|
tak on bedzie z nami caly czas lecz juz nie na ziemi
Ja w to wierze
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |