Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
KTO KOCHA PAPIEZA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!

" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!

PROSZE WAS WYSLIJCIE TEGO SMS NIECH MY MLODZI POLACZMY SIE W JEDNOSCI PADNIJMY WSZYSCY RAZEM U STUP PANNY MARYJI I PROSMY JA

ja dziś wino popijałem piwem za zdrowie Papieża. (poważnie pisze ;))

Przyjacielu.... On chce juz odejśc.....

Tak, papiez chce odejsc do Boga...

to daleko nie odejdzie patrząc na to że jest Bogiem..

Nie chcial iśc do szpitala...... To dla nas lekcja. Można tak żyć, by nie bać sie przejścia na drugą stronę......

No co TY...... Kto tak twierdzi....?

No co TY...... Kto tak twierdzi....? Ja! i dośc duża część wszechświata któa jest świadoma siebie :)

No to macie dobre o Nim zdanie.......

nie tylko o Nim. O Tobie również.

Rozumiem..... Kazdy z nas jest Bogiem......

Papież wie co tak na prawde jest najwząniejsze, nie ten cały syf, beznadzieja,ale to na co zasługuje juz od dawna, na życie wieczne!

Bardzo przeżywam powolne odejście papieża. Jakoś nie wyobrażam sobie życia bez niego... Dzisiaj wieczorem odmówię za Niego różnaiec i zapalę świeczkę w oknie. Mimo tego, że On chce odejść, jako zwykli ludzie pragniemy zatrzymać go przy sobie, pragniemy, żeby był z nami. No cóż... Jesteśmy egoistami, wielu rzeczy nie rozumiemy. W chwili obecnej nie czuję już smutku, nie płaczę już. Czuję jedynie spokój i ciszę. I pustkę. Pozdrawiam wszystkich, którzy są całym sercem przy papieżu.

Nie będę się modlił, nie jestem katolikiem i wiem że nic to nie da. Szanuję go jako człowieka lecz wolałbym, żeby się już nie męczył. Wiele zrobił dla świata i nie mędzie zapomniany.

Każdy! nie chce, aby sie męczył,ale kazdy tez niechce aby odszedl od nas, poprostu Luki liczymy i modlimy sie o cud

Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmanine, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła i czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. To nie jest zwykły idiotyczny ła¨˝cuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego Polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu i wszedzie inndziej, jak nie wyslesz i to sie człowieku nad sobą zastanów

TRZEBA MIEĆ NADZIEJE I JA JĄ MAM.WIEM,ŻE PAPIEŻ ZOSTANIE Z NAMI,PONIEWAZ GO POTRZEBUJEMY,JEST ON NASZĄ ŚWIATŁOŚCIĄ NASZĄ DROGĄ DO DOBRA...

tak on bedzie z nami caly czas lecz juz nie na ziemi Ja w to wierze
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.