Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO - DZIWNE POWIĄZANIE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

linki do 3 różnych kręgów w zborzu w różnych częściach świata http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/displayimage.php?album=12&pos=22 http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/displayimage.php?album=12&pos=55 http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/displayimage.php?album=12&pos=32 Wie ktoś co to symboluje?

Hmm, ja nie wiem, ale jak dla mnie to to mi wyglada jak jakis robal....np.stonoga czy cos...hmm.

LOL ROBAL :D:D:D AHAHAHA !!! BŁAHAHAHAHA! ZARZUĆ COŚ JESZCZE! :D

Prosisz o komentarze a potem sie nalewasz...no niech ci bedzie. Mi to za tym wyglada, szczegolnie pierwsze zdjecie. No ale sa przeciez lepsi specjalisci..wiec ja sie nie odzywam, poczekajmy na reszte komentarzy... Pozdro Legionie

Ja jako druny człowieczek jestem gotowy wysnuć teorie że to są planety oraz księżyce w okół nich, księżyce przylegają do planet a planety do siebie co ma symbolicować braterstwo wszechświata. Można zauważyć że przy większych grupach takich *ROBAK'ów* ( :D ) łączą się w jednym centrum, coś na wzór absolutu. Możliwe że to jest symbol między-wymiarowej konfederacji która łączy ze sobą inteligętne rasy.

No i bardzo super teoria, chyba dluzej nad nia myslales, bo ja tak spojrzalem na zdjecie i napisalem co mi pierwsze na mysl padlo :P No i na serio mowie z ta twoja teoria...tak sie glebiej zastanowic to masz racje. Gdzies kiedys czytalem o tym ze wlasnie "oni" dawaja nam tak lagodnie znac o sobie, tylko wlasnie niestety malo jest ludzi ktorzy potrafia to interpretowac. Naprawde dobra teoria...a co do konfederacji, to mam niezle zrodla do postudiowania tylko czy znasz na tyle angielski zeby poczytac se kilka stron? 3manko

"dawaj go!"... ';] (tzn linki)

Spoko! naprawde bardzo i to baaardzo ciekawe. 1 http://www.luisprada.com/Protected/the_ashtar_command.htm -ten to o tym Command, 2 http://www.luisprada.com/Protected/site_map.htm -tu masz spis wszystkich tematow Ciezko troche sie polapac bo zle zorganizowana strona wedlug mnie, ale chyba dasz rade. Tyle tam ciekawostek ze jak to pierwszy raz czytalem to galy mialem jak stare pieciozlotowki :P A co do tego Command to fajny maja znaczek, ten niebieski, chcialbym miec taki na ramieniu ;o) P.S. Linki oczywiscie dla wszystkich zainteresowanych sa tez:o)) Tylko wszystko po English niestety...no i Espanol..jak ktos potrafi ;o) Pozdrowka

Aha, i napisz jak tam wrazenia po czytaniu :D

Co prawda fajne te kręgi itd. , ale jak tak obcy chcą się bardzo skontaktować to niech maila mi napiszą, lub niech walną jakiś ogólnoświatowy spam.

Hoho, troche tu tego jest, już zacieram ręce na momęt kiedy znajde English Translator :] (jeśli ktoś ma zainstalowane na kompie dobrze by było gdyby się poczuł i wrzucił przetłumaczoną wersje tych textów w innym temacie) "No i bardzo super teoria, chyba dluzej nad nia myslales" nie myślałem wogóle tylko napisałem z czym się kojaży gdybym miał interpretować z perspektywy symbolu który został stworzony przez dużą grupe zupełnie różnych cywilizacji... no ale przydały by się inne koncepcie tego czym są te robaki i jakie znaczenie ma ich ilość (może jakaś forma odliczania?)

Poczekaj poczekaj...jeszcze zaczna :P

Jeszcze lepiej! możliwe że i moja, i Twoja teoria jest poprawna, ten Robak do mógł by być organizm jakim jest wszechrzecz!?

A nie zastanawialiście się nigdy na tym, że może to tylko zwykłe nic nie znaczące kółka? Ludzie często doszukują się głębszego sensu w prostocie.

Prosze prosze, jakie sie tu nam teorie tworza! Calkiem niezle :) Ale z ta strona to mnie w konia zrobiles:P Myslalem ze sobie zaraz o tym pogadamy a ty translatora szukasz;o) Hmm, moze lepiej sprobuj znalezc gdzies cos polskiego na ten temat bo te teksty z translalorow, z tego co pamietam sa H*** warte:) Nie zrozumiesz tego za bardzo. osobiscie moglbym ci to przetlumaczyc...ale serio, troche za duzo tego :P Narka

Simonus..a komu by sie chcialo tak dla jaj takie kolka walic na calym swiecie? Chyba ze sa to tacy miedzygalaktyczni graficiarze hehe...

AdamS nie tłumacz i nie rób niczego w tym kierunku, mamy czas (całe 3 dni :P). Simonus gdyby to były zwykłe kołka to nie były by tak często układane w takie same schematy na całym świecie :).

Spoko :) ale jesli lapiesz choc troche spojrz nizej na te punkty, Przeglad Zadan...baaaardzo ciekawe...a jak chcesz to tyle moge przetlumaczyc i tu wpisze.

Hej Ho Legion Witaj :):):) No ciekawie piszesz i z "jajem" ;) w końcu trzeba ludziom trochę oświetlić umysły z innej perspektywy . Więc chciałem dorzucić parę słów od siebie . Mianowicie heh ... sądzę że nic nie wiem , tyle co powiem w danej chwili chwytające promień przecinający Moment który ma nadejść hehe no to powierszowałem . Co do ufo , to wierzę ! Widziałem na niebie jakieś cztery lata temu , wcześniej miałem sen w którym podszedłem do okna będąc u przyjaciela , odsłoniłem zasłonę i ujrzałem Bolid unoszący się za oknem . Następnie odbił i poleciał w górę , w stronę gwiazd zataczając półokrąg na niebie . Następnie - w rzeczywistości .. wracałem od przyjaciela pózno wieczorem , patrzałem się na niebo i nagle widzę coś w rodzaju Cygara lekko przesuwa się po niebie .. po bokach światła czerowne .. zielone .. pomarańczowe mieszały sie zastępowały miejscami . Na mieście były pustki , środek wakacji i akurat w tą no pustka . Obiekt sunął bezszelestnie lekko poza światłem lamp miasta kierując się w stronę starych wałów poniemieckich i lasu . Doszedłem do końca miasta i się zawachałem . Sam bałem się udać dalej , byłem zły jak choinka . To jedno ;) drugie .. tego roku ćwiczyłem obe któryś raz z rzedu , tym razem nakierowałem się na Kontakt i zadałem pytanie .. jeśli jestem w jakiś sposób dla was ważny powiedzicie mi ... . Leżałem .. oczy zamknięte .. i nagle wyczuwam obecność kogoś w pokoju , widzę drugimi oczami ( niefizycznymi ) . W ścianie pojawia się Światło . Dostrzegam 3 wysokie , szupłe tj . opisują "obcych" istoty zbliżają się do mnie . Czuję lekki paraliż , narastający stopniowo lęk .. ale zaraz potem jedno z nich położyło mi swe palce na czole i przekazało w myślach "Nie bój się , jesteśmy z tobą i obok ciebie , nie stanie się tobie żadna krzywda , o tym jak ważny jesteś dowiesz sięsam w twoim czasie" .. odeszły po czym światło znikło , a ja zapadłem w sen . Rano byłem w szoku . Analizowałem starałem się podejść do tego sceptycznie , z dystansem ech ... nie chcę by ktoś mi wierzył na siłę , tak czy owak chciałem się podzielić pod temat , choć tu nie pasuje . Sory Legion za ten long txt . Pozdrawiam i w miaręczasu śledzę twe posty . Tak Trzymaj :) ariel

Heja Aurell! Naprawde bardzo ciekawe..mi sie jeszcze takie cos nie zdarzylo, moze kiedys...Interesujace mimo wszystko.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.