| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Brawa dla Psychologa:) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
:-) nie wpiszę się do tematu załozonego przez Psychologa, bo psychicznie chory nie jestem aczkolwiek wyniki tego tematu są bardzo ciekawe :-) Za szalonych uważa się na tym forum wiele osób, które napisały 46 komenatrzy do tametgo tematu :-)
Ale główna myśl Psychologa jest w zasadzie prawdziwa. Nawet jeśli nie jest on tym za kogo się podaje słusznie stwierdził co stwierdził :-)
Pax vobiscum :-)
[%sig%]
|
|
|
Przypomniała mi się różnica między człowiekiem mądrym a inteligentnym...otóż:
Człowiek mądry wie jak wybrnąć z problemu, a człowiek inteligentny ten problem uniknie.
W każdym bądź razie to jakoś tak było :P
Pozdrawiam. :)
|
|
|
A co stwierdził Bracie?
To, że nie ma zjawisk paranormalnych, czy to, ze jesteśmy zaburzeni?
|
|
|
A gdzieś ty się Bracie podziewał?
Pozdrawiam
Igor
ps. ty tak nie chwal tego psychologa bo się to ciebie tyczy wszczególności.
|
|
|
Psycholog nie jest tym za kogo się podaje? Typowe dla ludzi cierpiących na rozdwojenie jaźni.
|
|
|
Cyt: "A co stwierdził Bracie?
To, że nie ma zjawisk paranormalnych, czy to, ze jesteśmy zaburzeni?"
Wydaje mi się że jedno i drugie :P
ROTFL ;)
|
|
|
:D Ludzie nie oburzajcie się! Trza się weselić bo święta mamy :-)
po prostu można stwierdzić ile jest osób "chorych psychicznie" na tym forum :-) I jak łatwo można złapać człowieka w myslowa pułapkę.
Zjawiska paranormalne są. Ale za to można wskazać kilku jak to określono "zaburzonych" :D
[%sig%]
|
|
|
LOL. P pierwsze: Nie widze powodu żeby się cieszyć. Po drugie:to z umysłową płapką mie zbiło wskrzesiło i pogrążyło w mule.Nie obraż sie ale jak taka wypowiedz może być dla Ciebie umysłową płapką to Ci współczuje. Sam pewnie masz jakieś 20 lat 30 l. żelu na włosach nosisz dres wruciłeś właśnie z super disco-polowej imprezki i piszesz tu na forum i starasz się pogrążyć nas biednych umysłowo chorych. Troche litośći prosze.
I rozumu. Taki fajowy masz podpis ale nie wiele do niego nawiązujesz.
Z niepozrdowieniami WYCKRET
[%sig%]
|
|
|
OK trochę przesadziłem z tym tematem myślałem że większość osób da ignora lecz cóż, sorry za obrazy i nie mówmy już więcej o psycholach wkońcu to jest forum o UFO i innych fenomenach a nie o zdrowiu i wariatach :P
Pozdro.
|
|
|
To że ten samozwańczy "Psycholog" nazwał temat "Osoby chore niech się wpiszą" świadczy już o tym że gość jest co najwyżej pacjentem psychologa a najprędzej psychiatry a nie absolwentem wyższej uczelni w tej dziedzinie. Znam prywatnie wielu psychologów i żaden z nich nigdy w życiu nie zaprezentował by takie PRYMITYWIZMU.
Ta "umysłowa pułapka" nie łapie chorych psychicznie ale ludzi którzy nie lubią być tak nazywani.
Nie nakazuj innym weselenia się - nie każdy jest katolem, niektórzy uwolnili się spod więzów tej zakłamanej religii.
|
|
|
To co TU szukasz Psycholu ??? psychologu teraz sie nie tłumacz skoro juz sie TU wysrałeś
|
|
|
Spokojnie.... Sa jeszcze Swieta, kazdy ma szansę poprawy....:)
|
|
|
:D Wyckret dziękuje za nakreślenie portretu "psychologicznego" mojej osoby jako dresiarza z dyskotek disco-polo :D :D :D :D Różnie mnie nazywano ale tak jeszcze nie :D
Cieszyć się powinno zawsze jeśli się nie płacze.
A nie jest umysłową pułapką? :D W pewnym sensie jest i w pewnym sensie dano się złpać :-)
Ale to nie jest obraźliwe tylko zabawne :D
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |