| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Runy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Wiara w runy to policzek dla Boga,uwierz w zywego a nie drewnianego czy jakiegos innego."...nie bedziesz mnial Bogow cudzych przedemna..."
|
|
|
Ale kolega nam przyfasolil :) NO kurde ide odinstalowac diablo, kasuje konto na BN oddam wszystko za free i pojde sie powiesic :P
|
|
|
yeah, futhark rzadzi. przeca runy to tylko takie napisiki, co w tym magicznego?
|
|
|
Dobra Panowie (
|
|
|
MU???????? BUhauhuahuahuahuahuahuahuauhahuahuahuahuahuauhahuahuahuahuauhauhahuauhauha
|
|
|
Mialem ta watpliwa przyjemnosc :/
Za to ty w d2lod 1.10 na pewno nie grales.
|
|
|
Ja gram tera w Mu i prezetuje się nawet ładnie...ehh ale brak jej tego polotu co w Diablo. Zaraz po starcie gracz jest żucony na głębokie wody ZERO fabuły itp.
Raz sobie wchode do sklepu patrze jaka zbroja zrobiona z niewiadomo czego wymagana siła 140 a ja mam 30 czy ile tam. A parwdziwa gra zaczyna się po170 lvl.
Także utrudnione jest zdobywanie XP. 3 dni tniesz potworka i dostaniesz 30 xp. bleh co to jest? Albo w Devias. Elite yeti nie do zabicie ponizej 60-70 lvl. A żeby dorosnšć do yeti trzeba z czego wyrosnšć. W lorencji potwory za słabe w norii też. Kiepsko kiepsko....i dotego to chamstwo innych graczy. MNÓSTWO LAMERÓW i nikt ci nigdy nie pomoże. A i najważniejsze: Nie ma ŻADNEJ mapy która by wskaywła kierunek, czyli grasz na wyczycie co moim skromyn zdaniem jest kompletš porażkš.
A w Diablo? Wszystko jest na odwrót. Łšcznie z grafikš:/ ale nie samš grafš żyje człowiek nie?
[%sig%]
|
|
|
jelsi mowisz o Mu Global to sie nie dziw bo na platnych serwach masz po 1 MU versie full (2 nowe postacie wiecej broni zbroi i swiatow w sumie chyba ok 8 a w globalu masz 4) pozatym 0 hakerstwa i ogulnie wypasik ale na 100 procent Lineage 2 ymiata wszystko a dibalo to jest parodia (bez obrazy dla fanow) ciagle "mefowanie" w poszukiwaniu przedmiotow...ehh
|
|
|
Mógł by mi przybliżyć o tych Mu 2 i "Lineage 2" błagam bo szukanie wieniaków do party i szukanie stuffu już mi się nudzi jak widzę debili co angel staffa sprzedajš za 99kk i się dziwiš że nie schodzi....
[%sig%]
|
|
|
http://iseeuandigetu.de/lineage2/index.php - tu mas zo lineage , www.mu.abc.pl tu mas zporadnik do full mu + serwery
|
|
|
Ooooooooooooooooooooooooo!!!
RUNKI sš zajebiste!!!
ja sobie ulożylem raz "Ostatni oddech" w kolosalnym ostrzu eterycznym...
Qwa...ale byla jazda... do 600 obrażeń!!!
Ale sie wymienilem za Garde "Twarz Arreat"
heh...D2 zajebista gra... A Fallout to takie Gófno!!!
pozdro dla fanow D2 LOD...
"May the power of Tyrael guide me"
|
|
|
Senk ju wery macz panie"." Poradnik znam a to Linege pogram obowišzkowo.
Wollook a od kiedy ty w Diablo grasz?
Mam pomysł: wszyscy grajšcy w Diablo na CBN niech się zgłoszš:P
W Mu tyż piknie się gra...Ale jak takie elitarne yeti walnie ci z bani to przewalone...Buuuu
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |