Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Runy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28

czy wierzycie w moc runów ?

JAH ITH BER-Tylko faj diablo to zrozumie^^ [%sig%]

Vex Hel El Eld Zod Eth :) PS. odswiezam stare tematy :P

Eeee co to było? Ostatni oddech czy jakoœ tak? [%sig%]

Tja :) Breath of the Dying

Wiara w runy to policzek dla Boga,uwierz w zywego a nie drewnianego czy jakiegos innego."...nie bedziesz mnial Bogow cudzych przedemna..."

Ale kolega nam przyfasolil :) NO kurde ide odinstalowac diablo, kasuje konto na BN oddam wszystko za free i pojde sie powiesic :P

yeah, futhark rzadzi. przeca runy to tylko takie napisiki, co w tym magicznego?

diablo to gowno lepszy Lineage, MU i inne MMORPG. pozdro

Dobra Panowie ( :D:D:D ), teraz na poważnie o RUNACH - siła takiego znaku może być wieloraka - można go umagicznić, opierajšc się o danš strukture kodu czy sieci astralnych gron myœlowych które wywołujš dane rezultaty. Runa umagiczniona to forma stałego sigila, przenoœnego *blessa* błogosławieństwa które może wpływać na percepcje, inteligęcje, aure, wibracje, energie, otoczenie itd. Runa posiada również siłe symbolicznš - znak zapamiętywany i kojażony przez mase ludzi tworzy myœlokształt/godforme która jest rezultatem masowej œwiadomoœci odnoœnie tego właœnie symbolu. Runa może posiadać swojš siłę również z niższych/wyższych wymiarów. Gdzie istoty sferyczne/przedwieczni itp żyjštka tworzš własne hierarchie. Runa jako noœnik emocji/energii/intencji/woli może być ładowana i wyładowywana na dowolnym obiekcie poprzez wyzwolenie rezultatu czy też rozsadzenie zarartej w niej energii. Runy mogš służyć również za ciała dla istot astralnych, taka *żywa runa* może dla przykładu zbierać energie dla właœciciela albo filtrować jego energie. Runy jako symbole posiadajš też (niezbyt) osobliwš zdolnoœć tworzenia linków, otwierania bram astralnych, wirów chaosu, wrót między-wymiarami czy też między-płażczyznami wymiaru astralnego. Warto by było jednak podkreœlić iż RUNY sš symbolem, co za tym idzie ich właœciwoœci kodowane sš w eterze. Chce przez to przymomnieć/przekazać/uzmysłowić że runa nie musi być zmanifestowana/wybita na przedmiocie, œcianie czy też kamyku - równie dobrze można jš astralne naszkicować komuœ na czole tak aby runa sama przycišgneła nań wyczekiwane rezultaty.

MU???????? BUhauhuahuahuahuahuahuahuauhahuahuahuahuahuauhahuahuahuahuauhauhahuauhauha

a moze nie? :P jak nie grales to nie wysmiewaj :P

Mialem ta watpliwa przyjemnosc :/ Za to ty w d2lod 1.10 na pewno nie grales.

Ja gram tera w Mu i prezetuje się nawet ładnie...ehh ale brak jej tego polotu co w Diablo. Zaraz po starcie gracz jest żucony na głębokie wody ZERO fabuły itp. Raz sobie wchode do sklepu patrze jakaœ zbroja zrobiona z niewiadomo czego wymagana siła 140 a ja mam 30 czy ileœ tam. A parwdziwa gra zaczyna się po170 lvl. Także utrudnione jest zdobywanie XP. 3 dni tniesz potworka i dostaniesz 30 xp. bleh co to jest? Albo w Devias. Elite yeti nie do zabicie ponizej 60-70 lvl. A żeby dorosnšć do yeti trzeba z czegoœ wyrosnšć. W lorencji potwory za słabe w norii też. Kiepsko kiepsko....i dotego to chamstwo innych graczy. MNÓSTWO LAMERÓW i nikt ci nigdy nie pomoże. A i najważniejsze: Nie ma ŻADNEJ mapy która by wskaywła kierunek, czyli grasz na wyczycie co moim skromyn zdaniem jest kompletš porażkš. A w Diablo? Wszystko jest na odwrót. Łšcznie z grafikš:/ ale nie samš grafš żyje człowiek nie? [%sig%]

jelsi mowisz o Mu Global to sie nie dziw bo na platnych serwach masz po 1 MU versie full (2 nowe postacie wiecej broni zbroi i swiatow w sumie chyba ok 8 a w globalu masz 4) pozatym 0 hakerstwa i ogulnie wypasik ale na 100 procent Lineage 2 ymiata wszystko a dibalo to jest parodia (bez obrazy dla fanow) ciagle "mefowanie" w poszukiwaniu przedmiotow...ehh

Mógł byœ mi przybliżyć o tych Mu 2 i "Lineage 2" błagam bo szukanie wieœniaków do party i szukanie stuffu już mi się nudzi jak widzę debili co angel staffa sprzedajš za 99kk i się dziwiš że nie schodzi.... [%sig%]

http://iseeuandigetu.de/lineage2/index.php - tu mas zo lineage , www.mu.abc.pl tu mas zporadnik do full mu + serwery

Ooooooooooooooooooooooooo!!! RUNKI sš zajebiste!!! ja sobie ulożylem raz "Ostatni oddech" w kolosalnym ostrzu eterycznym... Qwa...ale byla jazda... do 600 obrażeń!!! Ale sie wymienilem za Garde "Twarz Arreat" heh...D2 zajebista gra... A Fallout to takie Gófno!!! pozdro dla fanow D2 LOD... "May the power of Tyrael guide me"

Senk ju wery macz panie"." Poradnik znam a to Linege pogram obowišzkowo. Wollook a od kiedy ty w Diablo grasz? Mam pomysł: wszyscy grajšcy w Diablo na CBN niech się zgłoszš:P W Mu tyż piknie się gra...Ale jak takie elitarne yeti walnie ci z bani to przewalone...Buuuu [%sig%]

bo elite yeti to n00by ;)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.