Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Może zna ktos zaklecie na rzucanie uroku
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Mamy problem z bratem dziewczyna rzucila na niego urok...

jest sposób-[inna dziewczyna] -co ma 39 groszy żartowałem

"Większa część rzucanych uroków czy czarów jest nieskuteczna dlatego, że dana osoba jest bardzo rozmodlona i systematycznie uczęszcza do kościoła. Kiedy ktoś stara się być w jedności z Bogiem, trudno jest rzucić na niego urok. Kiedy natomiast ktoś żyje w stanie grzechu śmiertelnego, wtedy o wiele łatwiej spowodować, by rzucany urok osiągnął swój cel." "Istnieje wiele sposobów rzucania uroków. Czasami następuje to poprzez bezpośredni kontakt z osobą, której daje się do zjedzenia coś nieczystego, to znaczy coś, nad czym wcześniej odprawiano czary. Wystarczy, na przykład, by ofiara wypiła filiżankę kawy w domu osoby, której ufa. Jeśli wcześniej do kawy coś dolano albo odprawiano nad nią czary czy rytuały satanistyczne, to wystarczy, aby urok przyniósł efekt. Zło nie jest zależne od rzeczy materialnej stosowanej przez wróżbitę, od rzucania uroku, ale od samego rytuału. Do tego celu wróżbici stosują na przykład prochy z kości osoby zmarłej, krew miesiączkową, krew zabitych zwierząt. Zdarza się więc, że osoba całkiem nieświadomie zje lub wypije coś, co później powoduje u niej zaburzenia. Urok zaczyna działać stopniowo. Jeśli rzecz dotyczy dziecka, rodzice często myślą, że jest to coś, co przejdzie mu z wiekiem i nie przywiązują do tego większej wagi. Nie analizują tego, co dzieje się z dzieckiem. Kiedy zaburzenia się nasilają, zaczynają szukać pomocy u lekarzy. Widząc jednak, że wszystkie te terapie nie przynoszą efektów, a objawy są coraz częstsze, zdesperowani zwracają się z prośbą do wróżbitów, magów. Po tych konsultacjach zdają sobie sprawę z tego, że sytuacja się pogarsza i dopiero wtedy zwracają się o pomoc do egzorcysty. W międzyczasie rzucony urok głęboko zapuścił swe korzenie. To są czary, które mogą być realizowane na wiele sposobów." http://www.katolik.pl/index1.php?st=ksiazki&id_r=345&id=982 P.S nie żebym była przykładną katoliczką ale artykuł ciekawy

"Nawet początkująca europejska czarownica wie, że aby odegnać urok należy skrzyżować palce" http://www.czary.pl/magia/magia_praktyczna/m_pr_Alkmena.htm tylko tyle znalazłam jak będe mieć czas to poszukam. Pozdrawiam papapa

Zabezpieczenia przed urokami -powiem bo troche wiem zatem -noś przy sobie święcone ziele -kolor czerwony -wstążeczki czerwone odstraszają heksy -różaniec -poświęcony noś przy sobie Ochrona małych dzieci -czerwone ciuszki ,wstążeczki niemowląt -wstążeczki czerwone przy wózku A jeśli dziecko jest [niby chore] to weż [czarcie żebro zaparz] i wywar wlej do misy -dolej wody ,by była ciepła i umyj w tym dziecko-główkę dziecka umyj tym wywarem,jeśli nie da się wykąpać całego dziecka. Można nosić przy sobie znak runiczny -najsilniejszy jest RUN RAIDO-[ochronny] sorki za ort.

tak naprawde to chce zucic mocne zaklecie by miec prace a urok to na jedna osobe by sie wemnie zakochala i mnie pozadala dajcie znac jak to zrobic deon.

Wszystkie zaklęcia, czary, laleczki voodoo to tylko narzędzia. Człowiek sam z siebie posiada moc aby kreować rzeczywistość, tyle że jest tej siły nieświadomy. To tak jak kula (pocisk) z pistoletu, zabija ale nie sama z siebie potrzebuje broni, która ją rozpędzi. Tak człowiek potrzebuje jakiegoś fizycznego narzędzia, żaby było łatwiej. "Mówisz i masz przykład stanów, ile nakręcili filmów o zniszczeniu manhattanu..."

cze Kiniu!!!@! znasz moż zaklęcia na rzucanie uroku do laleczki voodo??????????????????????jak znasz to napisz . czyli odpowiedz na wiadomoœć.prooooooooooosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpisz jak najszybciej .kto kolwiek zna niech szybko napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeœli tak to on musi usišœć nad niš i oddac mocz -to zawsze pomaga

najpierw mósisz wbić 2 jajka do œmietany a następnie dodaj szczypte tymianku i moczu od kota wylej na zdjęcie wybranki i powiec słowa "niech ma uroda cie zachwyci mš pozostań na zawsze a ja oddanym będę ci" to napewno ci pomorze tylko musisz w to uwieżyć

Na mojego znajomego, zielarka rzuciła urok. Obraził jš, a ta coœ tam wymamrotała i dodała" od tej pory nie będziesz miał erekcji". Facet rzeczywiœcie nie miał. Dopiero jak jš przeprosił i obiecał, że już nigdy nie będzie o niej Ÿle mówił odczarowała go i wszystko było już z jego erekcjš dobrze. Jerzy

Rzucanie Uroków to Zabawa w Diabła XV , a więc chęc zniewolenia sobie Wybranej osoby ! Co innego .. zwrócenie uwagi tej osoby na Siebie ! bez uwišzywania . To Tak ! Zabawa niedoœwiadczonych i sam fakt tego że owe Praktyki przez większoœć sš stosowane tylko i wyłacznie dla Zabawy , jest Niebezpieczne i zakrawa na Szaleństwo w oczach kogoœ kto doœwiadczył siły Niewidzialnej Mocy !!! Ze swojego doœwiadczenia , wiem że wystarczy jeden krok, by potem zrobić kolejny . Bez Nauczyciela nie przystępujcie do tego typu praktyk . Rozumiem również że wielu może to œmieszyć co mówię hehe bo pewnie połowa z was nie widziała Ducha i go nie słyszała jak skrada się do osoby Otwartej poprzez owe działania , bez zbędnej ochrony ! Każdy Czyn .. Słowa nabierajš Mocy ! nie muszš być widoczne od razu .. ujawnić mogš się po upływie np. dwóch tygodni . Znam historie jednej osoby która zaczynała od Zabaw z Czarami .. dziœ jest opętana przez 3 jak nie więcej niskich Bytów ( Demonów ) o Potężnej Sile . Gdzie dwóch egzorcystów nie mogło dać rady jej uwolnić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wpierw podstawy .. potem medytacje .. a na końcu pod okiem Specjalisty powoli rozpoczynamy odkrywanie Tego czego naturalnie nie dostrzegajš ludzkie oczy . Principio Œwiadomoœci - Proces Zagęszczania Formowania Energii - Myœl zawarta w Słowach Tworzy Rzeczywistoœć !!! Ariel

Kinga niech umyje całe ciało z dodatkiem wody œwięconej i soli poczynajšc od głowy .. na koniec odmówi modlitwe do swego Anioła Stróża ( Opiekuna Duchowego ) . A wodę przeleje do naczynia i wyleje do rzeki ! Pomoże Na Pewno !

hejka znacie jakieœ dobre zaklęcie na rzucanie uroku?? jakieœ skuteczne?? piszcie na mo mail dorrrotka@vp.pl

Kinga ja znam. Skontaktuj się ze mnš, przeœlij na moje konto 10 zł a zdejmę z Ciebie urok. Potrzebna mi będzie jeszcze data Twoicj urodzin, imię i lokalizacja - gdzie mam rzucać zaklęcie zdejmujšce urok. Proszę o kontakt przez meila. Pax :D < histeryczny œmiech > Pax :-) [%sig%]

a kysz duszo nieczysta!!!

czy ktoœ wie jak uwolnić się od teœciowej, aby nie nawiedzala i dała œwięty spokój, bo to babsko chyba rzuciło na mnie urok, nic mi się nie udaje i cały czas prawie mam doła ( czy rzucony urok tak się objawia???) jak mam się tego pozbyć. HELP

Słyszałem że strzelby bywajš skuteczne.... [%sig%]

mam w tym roku same problemy jak nie uszkodziłem ręke teraz uszkodziłem nogę w domu coraz gorzej żona mnie zaczyna odrzucać mam od lutego nonstop pecha kto mi pomoze wydaje mi sie że ktos rzucił na mnie urok do tej pory mi sie powodziło wybudowałem dom ,praca super w domu także a teraz wszystko sie wali pomózcie co mam zrobic stan zdrowotny też już coraz gorzej pomóżcie jak to odwrócić prosze

jezeli znasz to +zaklecie to prosze napisz mi je i wyslij na moj adres i oczywiscie napisz na co jest to zaklecie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.