Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zaproszenie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

Chciałbym zaprosić Was wszystkich do portalu ezoterycznego (www.ezo.webd.pl) – Napiszcie co sądzicie o portalu , co jest dobre w nim a co należy zmienić…Wyraźcie swą opinię. Mam jeszcze jedno pytanie: Czy chciałby ktoś pisać artykuły dla tego portalu ? (Jeśli chcesz za to coś w zamian to pisz co)… Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam !

Hej Night! Skorzystalem z zaproszenia i zajrzalem na stronke ktora podales. No, moje pierwsze wrazenie jest naprawde pozytywne. Graficznie ladnie sie prezentuje a to tez jest wazne. Poprost odwaliles kawal dobrej roboty:) Przykro slyszec ze straciles sporo danych ale to sie da! Co do pisania...mialbym kilka tematow i ogolnie bylbym chetny ale jak narazie z czasem troszke slabo. Postaram sie cos pisac i jak bede mial ich kilka to moge ci podeslac. Troche "rozlazle" w czasie ale chyba ok? :o)

na pierwszy rzut oka, bardzo pozytywnie..... Jak bede mial pelen obraz Portalu, to mozesz liczyc na moją współpracę, o ile uznasz, ze pisze na temat..... Pozdrawiam.....

Witam AdamS i Remigius - Dzieki za miłe słowa :) współpraca jestem zainteresowany, gdyż portal potrzebuje (aby dobrze się rozwijał) dużo redaktorów. A ciężko znaleść kogoś kto mógłby pisać...Arty możecie sami wysyłać (wyśli artykuł i tam wszystko wypełniacie). Jeśli brakuje jakiegoś działu (w którym chcielibyście coś pisać) to mówcię utworze taki dział, bo to nie problem dla mnie. Kontakt macie do mnie albo przez mail albo przez [PW] (prywatną wiadomość) nick: Nightwalkers (na www.ezo.webd.pl) albo przez GG 1029773. Dziekuje z gory i Pozdrawiam Was !

Zobaczyłem ,Oceniłem ,Zarejestrowałem się . Na pierwszy strzał = oki . Popatrzymy ,Ocenimy ,Popracujemy .

Cześć Night! Jesteś mega debilem! Może Ci nikt nie powiedział ale twoje IQ musi być mocno zaniżone! Może teraz ja napisze zaproszenie. Witam forumowiczów! Przed moją willą w południowej Afryce na brzeg morze wywaliło martwego wieloryba! Wpadłem na genialny pomysł i podłoże pod niego kilka C4 i go wysadze oszczędzając w ten sposób kase! Wszystkich zainteresowanych widowiskiem zapraszam oto mój adres: Ernesto Chegewara str. (szukać nawiększego najpiękniejszego budynku w okolicy) Mega Bilioner [%sig%]

Wyckręt!!!!!!!!!!!! Zachowój się!!!!!! Moze to wcale nie wieloryb, tylko mięsozerca?

Zachowuj pisze się przez "u" - Remigiusie. To już kolejna wpadka narcystyczny drobny chłopczyku ze śpikiem .

Dziękuję..... zapisałem to sobie..... :)

nie m to jak posty na temat...i tematy na temat. [%sig%]

Donika! a co to jest śpik? Wyckręt..... najwazniejsze sa tematy na temat, prawda? :):):)

Donica jak już , śpik to jest lizak, Lizak to jest mieszanina twojego upieżu i porannej śliny tzw.flegmy najlepiej zielonej, dodatek flegmy białej to chałwa , zielonej to lizak. Drogi Remigiusie czyś byś nie wiedział . Przecież ty wszystko wiesz nawet to jaki wyckręt będzie miał stolec poanny. Twoje edypalnonarcystyczne JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jest kitem dnia codziennego . Jeżeli jesteś żonaty to współczuje twojej żonie , jeżeli jeszcze nie to chłopie nie rób tego nie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie skazuj tej która jeszcze nie wie co ją czeka zosytań przy swojej ręce zawsze możesz dokonać zmiany . Dam Ci radę wiesz czym się różni onanizm od normalnego stosunku Niczym tylko przy tym pierwszym niema z kim pogadać . Tak więc sam Remigiuszu widzisz Ciebie to nie dotyczy bo ty odpalisz compa i sobie pogadasz na forum . To tyle w temacie twojego śpika . Pa Remigiuszu pa

Dzieki za informacje...... Pouczające wielce..... :) Tak a propos..... Pisze sie łupież...... Pozdrawiam..... :))))))))))))))))))))))))))

Bardzo fajna strona, odrazu widać gdzie co jest.

Remigiuszu znowu wpadka nie łupież z głowy tylko upież to taki rodzaj nitek lnianych. Te nitki wiszą nad twoją głową w pokoju . Dostałeś to od twojego kolegi na dzień Walentego To ma przynieść Ci odmiane w życiuy erotycznym czy coś w tym rodzaju . Aha ostatnio skarżyła się osoba która robi przepierkę w twoim domu zbyt krochmalisz pościel Co to takiego ????????????????????????????????????????? Zastanawiam się jak wyglądał twój pierwszy raz . To było lub będzie bardzo zabawne . Gdybym miała wyłączność była by niezła kasa z praw autorskich książki , filmy, itp. Pa Remigiuszu pa pa pamiętaj z pościelą

Popatrz! czlowiek uczy się całe zycie czegos nowego..... Widzisz? jestes skarbnica wiedzy!!!!!!!!! Dzieki! :))))))))))))))))))))))))))))))

pa zawsze możesz liczyć pa

Wyckret widze, że zwierzęce emocje silnie przez Ciebie przemawiają... Możesz uwarzać mnie za kogo chcesz ja i tak bede pisał co chce i o czym chce a Twoją opinią sie nie przejme... a pozatym "...Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie..." nie zgrywaj kozaka słownego (wiem, że w rzeczywistości jesteś jakiś zakompleksionym bachorem), nie chce Cie tutaj mocno obrażać wieć już milcze....Ale pamiętaj obrażać umie każdy (jeden troche lepiej, drugi troche gorzej). Możesz zrozumiesz sens tego...

Spokojnie Kochani!!!!! Na razie ostro obrywającym jestem ja, od Donici, czy jak Ją się odmienia....I niech tak zostanie..... Znam Wyckręta z innych tematów i powiedzmy, ze Jego poczucie humoru jest....Niebanalne......

Dobra mowie Sory, ale Ty tez Wyckrętas powiedz ! Mógłby ktoś pisać artykuły ? Bo narazie jest tylko 2 redaktorów (Wielkie dzieki im ! :)) jest jeszcze ktoś chętny ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.