Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
najTHEBESCIACKI post z sieci !! :)))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66

wklejajcie tu texty z postów zamieszczanych na róznych forach w necie. warunek to zeby były prawdziwe(najlepiej z linkiem) a nie zmyślone ;) zobaczymy kto co znajdzie hehehe :D

#post nr 1
Cytat:
na wakacjach mnie jak sie włamali do łazienki to ukradli kibelek... musiałem łazić do sąsiada a w nocy lałem do umywalki... jak sie kiedyś obudziłem ,leżałem nagi na plecach, a wruciłem właśnie z ostrej imprezy a wypiłem z siedem piw i nie odwiedziłem kibelka ani razu i myślałem czy budzić sąsiada czy nie i myślałem i myślałem i myślałem... a nie pomyślałem o umywalce lub zlewie i patrze blink.gif a coś żułtego płynie mi po nogach ciepłym strumyczkiem... ph34r.gif w dodatku byłem tak zesztywniałem że aż nalałem na ph34r.gif sufit.... było nawet fajnie patrzeć na tą moją prywatną gejzer-niagarę dziękuje złodziejom że wreszcie miałem powód by zmienić pościel i wymalować pokój... dry.gif
link ten post jest z forum o wyszukiwarkach internetowych :)

#post nr 2
Cytat:
ZAWSZ LEJE POD PRYSZNICEM!!! I uwielbiam Lać do umywalki... ale coś wam opowiem... obudziłem się z wielkim pragnieniem lania. zostawiłem laseczk biggrin.gif e w łużeczku i weszłem pod prysznic... bardzo tak lubie... tongue.gif puściłem gorącą wodę... na ful... zamknąłem oczy... napiełem poślatki... rozluźniłem się... jęknołem z ulgi... i nasikałem prosto w usta laseczki która nacyliła się nad moim ptaszkiem i wzieła go w usta... i nie mogłem się powstrzymać... odskoczyła a ja lałam na nią przez chyba kilka minut... były to chyba najszczęśliwsze chwile w moim życiu...
link ten sam autor z tego samego forum :)

Autor: wiesław (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-01-2005 11:36 według mnie na sateliyach umieszczono broń .Satelity posiadają kamery i potrafią namieżyć cel za pomocą telefonów komórkowych ,cel - czyli człowieka posiadającego włączony telefon kom.Czy jeżeli już namierzą nas, to z pomocą tych kamer można wysłać promieniowanie X........., jak się czuje człowiek po takim napromieniowaniu......................Z wielu kontaktów z innymi osobami oraz z własnych obserwacji wynika że tak. zapraszam na forum- bardzo proszę o poważne odpowiedzi. No a moj sasiad zostal zastrzelony Coltem Klina Istłuuda. Oczywiscie z satelty:-)

17.03.2005 13:31 Pięciu księży z diecezji koszalińsko- kołobrzeskiej podejrzanych jest o wyłudzanie dotacji z Agencji Rynku Rolnego (ARR). Straty Skarbu Państwa szacuje się na około 700 tys. zł. Jak poinformował dzisiaj rzecznik Prokuratury Okręgowej w Koszalinie Ryszard Gąsiorowski, prokurator zarzucił siedmiu podejrzanym, w tym pięciu duchownym, z różnych miejscowości (m.in. Połczyna Zdroju i Koszalina), że w latach 2000-2003 wyłudzili od ARR dotacje za fikcyjne przechowywanie zboża. Według ustaleń prokuratury, organizatorem procederu był ks. Bolesław J., który prowadził skup zboża. Pozostali, którzy byli administratorami gospodarstw rolnych, w tym kościelnych, potwierdzali, że oddawali do magazynów księdza więcej zboża niż w rzeczywistości. Za przechowywanie ksiądz J. otrzymywał dopłaty ze skarbu państwa. Oprócz pięciu księży, prokuratura postawiła zarzuty dwóm rolnikom. Sfałszowane dokumenty trafiały do ARR, która na ich podstawie wypłacała ok. 120 złotych dotacji za każdą tonę wykazanego zboża. Żadna z podejrzanych osób nie została aresztowana. Zastosowano wobec nich poręczenia majątkowe. Najwyższe wpłacił ksiądz Bolesław J. - 50 tys. zł. Wszyscy podejrzani przyznali się do zarzucanych im czynów. Duchowni tłumaczyli swoje postępowanie niewiedzą i nieznajomością zasad skupu. Natomiast ksiądz J. stwierdził, że pieniądze przeznaczał na cele charytatywne. Jak podkreślił Gąsiorowski, śledztwo jest w fazie początkowej i niewykluczone, że prokuratura postawi zarzuty kolejnym osobom. link. http://fakty.interia.pl/news?inf=603337

Autor: wiesław (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-01-2005 14:25 Opisywany na łamach gazet dzień Bożego Ciała pochodzi od żekomego widzenia tarczy na niebie przez zakonnicę . Żekoma tarcza miała pochodzić od Boga , którą to ujżała nad sobą zakonnica w 13 w.Augustynianka z klasztoru MONT CORNILLION / Belgia /............. Owa tarcza którą ujżała ta zakonnica to nic innego jak zakończenie tunelu ezoteryka , który to na niej dokonywał eksperymenty. Gdy telepata wykonuje udeżenie na swoją ofiarę to koniec tego udeżenia w zależnośći od dysponowanej jego siły wygląda jak tarcza o bardzo dużej średnicy w której mogą być różnego rodzaju kolory , które mają cechy sposobu wykonanej klątwy i eksperymentów dokonywanych na swej ofierze. Z tąd też taki fakt przypisywany Bogu , który był jedynie stosowaną magią . Czym ofiara znajduje się dalej tym wieksze udeżenie telepaty i widzianej owej tarczy. O stosowanych eksperymentach kościół wie doskonale . A potocznie nazywa to Tajemnicą Pańską . Wszystkie takie tajemnice pańskie to oszustwo kościoła i stosowane eksperymenty magii na ludziach od tysięcy lat. Przepraszam lecz nikogo nie chciałem urazić .wszystko to jest prawdą , gdyż na mnie takie eksperymenty robiono. znowu Wiesław, to samo forum

Młodzieży jest potrzebna obrona przed nachalnym nagabywaniem, molestowaniem seksedukacją, a nie edukacja seksualna - uważa bp Stanisław Stefanek, przewodniczący Rady ds. Rodziny KEP link. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2606669.html

Autor: wiesław (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-01-2005 14:10 Na Placu San Pietro przed gmachem Vatykanu umieszczono zegar słoneczny-wbydowano w niego maszynę egzorcystyczną -tajną broń kościoła. Istnieją tam tablice znaków zodiaku, które pewnie nie wiecie leczą niektóre choroby. Ponadto jest to maszyna egzorcystyczna , która za pomocą tych że tablic zodiakalnych ,ściąga energię z kosmosu dla różnych kożyści kościoła. Energia czerpana z kosmosu ; daje uczucie kontaktu z Bogiem i wszystko co jest z nim związane. Kościół wykożystuje wiedzę , zjawiska nieznane dla swych kożyści . Kochany wiesioo

W rezydencji Pana Prezydenta w Wiśle poświęcono kaplicę, która będzie służyć Prezydentowi i Jego Małżonce. Święcił biskup polowy WP gen. Tadeusz Płoski i biskup bielsko-żywiecki Tadeusz Rakoczy. Na patronkę kaplicy wybrano św. Jadwigę Śląską. Modlitwę poświęcenia odmówił także biskup diecezji cieszyńskiej Kościoła ewangelicko-augsburskiego Paweł Anweiler. Akt nadania kaplicy tytułu św. Jadwigi podpisali trzej biskupi i prezydent Aleksander Kwaśniewski. Prezydent Olsztyna Czesław Małkowski wystąpił z SLD. Stało się to w dniu, w którym razem z innymi radnymi poleciał z pielgrzymką do Watykanu, by przekazać Umiłowanemu Ojcu Świętemu tytuł Honorowego Obywatela Olsztyna. Cieszą się proboszczowie ze wstąpienia Polski do UE i szmalu, który z tytułu dopłat bezpo-średnich wpłynie do kas parafialnych. Na przykład w powiecie włodawskim do parafii rzymskokatolickich należy ok. 330 hektarów ziemi. Większość proboszczów wystąpiła o dopłaty. Najwięcej zyska parafia w Wyrykach (66 hektarów). Najmniej Hanna (niecałe 20 hektarów). W Polsce jest ok. 10 tysięcy parafii, z czego 70 proc. znajduje się na terenach wiejskich. Do każdej z nich należy od kilku do kilkunastu hektarów. Czyż Unia Europejska już się wykupiła od powinności chwalenia chrześcijaństwa w konstytucji? Wieści na pożytek pasterzy i owieczek czerpiemy z prasy lokalnej. Autor : Jan Lipa link: http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5043

Daj szkole piątkę Nie dołujcie się! Polska to nie tylko Giertych, Dochnal czy Gruszka wydający ostatni wieczerzak dla swych asystentów. Polska to też na przykład Częstochowa. Jest tam szkoła, która od podstaw uczy wartości niezbędnych. Harmonijnego poszanowania Kościoła kat. i pieniędzy. Każdy uczeń ze Szkoły 53, który chodzi na organizowane w szkole dyskoteki, ma prawo być zwolniony następnego dnia z odpytywania. Bo wejście kosztuje 5 zł. Daje to biednej szkole ponad 500 zł tygodniowego przychodu. Szkoła szanuje uczniów-sponsorów. Docenia, że mogą być zmęczeni po balandze. Toteż jeśli mają bilet, są wolni od odpytywania. Jednocześnie szkoła wolna jest od pazerności i zezwala na disco tylko raz w tygodniu. Czemu jednak nie czyni tego w piątek, aby dzieci-sponsorzy mogli wyspać się w wolną sobotę? Bo w piątek Żydzi ukrzyżowali nam Chrystusa, piątek to dzień bezmięsny i nie wypada, żeby uczniowie na dyskotece za szynki się obściskiwali. Dlatego Kościół kat. stojący na straży Wartości Chrześcijańskich w częstochowskiej podstawówce kategorycznie zabronił piątkowych dyskotek. http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5055

widze że temat gorący :D

cena: 46.90 zł producent: Lupoline opis: Niezwykle wygodny, gładki biustonosz w całości wykonany z mikrofibry. Usztywaniane miseczki i wyjmowane wkładki push-up ponętnie unoszą i optycznie powiększają biust. Łagodna, pasetlowa kolorystyka. Polecam. link http://zakupy.interia.pl/frameshop.html?cs=34e471ccf0bca4fccf9ba26b80ec6fc3&link=http%3A%2F%2Fwww.lulu.pl%2Fstrona.php%3Fsite%3Dwyswietlanie%26what%3Dkomplet%26id_inne%3D260

ludzie uzywajcie BBCode'u bo adresy rozciagają strone na maxa :/

----- A mojego mężczyznę ciągle kłuje w lewym boku..Biega bez przerwy do ubikacji i nie wiadomo co mu jest.Był u lekarza kilka razy ale przepisują mu tylko kolejne lekarstwa,które wogóle nie pomagają..Jak go poznałam(rok temu)wymiotował wszystkim co zjadł-schudł wtedy prawie 10 kilo..Udało mi się go namówić żeby poszedł do gastrologa-okazało się że ma bakterię w żołądku-Helicobacter(chyba tak się to pisze)..Na szczęście tamto jest wyleczone i już nie wymiotuje..Jednak to kłucie w boku-nie wiadomo co to moze być..Zastanawialiśmy się czy to moze zespół jelita drażliwego..Jednak nie wiemy co robić..A lekarze tylko kolejne tabletki przepisują.On pije codziennie rano siemię lniane..Herbatki tylko ziołowe..I nic..Nadal go kłuje a nasila się gdy jest w stresie.Czy ktoś potrafi nam pomóc??Jakie badania zrobić??Co to moze byc?? Autor: sonia (2005-03-17 10:21:31) link http://kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=150

cena: 29.90 zł stara cena: 32.90 zł producent: Princess opis: Do Świąt w specjalnej cenie!! Seksowne figi biodrówki. Miękko przylegają do ciała ponętnie odsłaniając płaski brzuch. Z przodu zabawnie ozdobione różowymi kokardkami i fifrokami kolory: rozmiary: czarny S, M,XXl (dla puszytych) kupuję aby dodać produkt do koszyka należy kliknąć na dany rozmiar w odpowiednim kolorze

Hej wam! To wpis jednej osobki pod artykulem o Radiu Maryja w onecie... No Comment ;o) BARDZO WAŻNE!!!! PROSZE PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!! Drodzy państwo, czy zauważyliście, że Kościół katolicki odgrywa coraz mniejszą rolę w życiu młodych ludzi? Gorąco nad tym ubolewam, gdyż wartości chrześcijańskie są niezwykle piękne i jedynie one mogą zagwarantować szczęście młodym ludziom. Niestety, wśród młodzieży szerzą się ostanio zachowania absolutnie niezgodne z Pismem Świętym, że wspomnę chociażby o homoseksualiźmie czy tym diabelskim Przystanku Wodstock. Trzeba coś z tym zrobić! Nie można pozwolić by szatan opanował młode umysły. Osobiście bardzo tęskie za czasami gdy na polskiej ziemii tysiące młodych dusz kroczyło burzliwą ścieżką wiecznej walki z Lucyferem, odmawiało sobie odpoczynku i na kolanach wyruszało do Częstochowy oddać hołd Bogu i zadać drabieżny cios szatanowi. Dziś takie zachowania są niestety rzadkością, co niechybnie zaprowadzi nas wprost w niezbadane czeluści piekielnego ognia. Jako osoby starsze, doświadczone przez życia i znające diabelskie sztuczki powinniśmy wskazać czerniejącym owieczkom właściwą i jedyną drogę. Nie pozwólmy odebrać sobie naszych dzieci. Aby więc temu zapobiec opracowałam program zapisany w postulatach, który umożliwi przepędzenie szatana z naszych piastowskich ziem raz na zawsze! Inspirację czerpałam z Bibli oraz z nauk najwspanialszego z ojców czyli ojca Rydzyka. Proponuję wieć: 1. Zwiekszyć liczbę lekcji religii w szkole do co najmniej 6 godzin tygodniowo, przy czym pierwszoklasistom do co najmniej 8 godzin tygodniowo 2. Dodatkowo jako pracę domową zadawać sprawozdanie z danej audycji Radia Maryja. Wybór audycji pozostawić w kompetencji nauczyciela, wszak wszystkie audycje są doskonałe, jednakże wprowadzić nakaz zadania uczniowi nie mniej niż 2 sprawozdań tygodniowo. 3. Zainstalować w szkolnej świetlicy antenę umożliwiającą odbiór TV Trwam i nagradzać uczniów, którzy w wolnych chwilach, będą z niej korzystać oglądając najlepszego z ojców. 4. Zakazać organizowania Przystanku Wodstok i innych tego typu, demoralizujących młodzież imprez. 5. Zakazać wszelkich seksualnych dewiacji typu homoseksualizm, prezerwatywy czy pigułki antykoncepcyjne 6. Zakazać seksu analnego i oralnego 7. Wprowadzić obowiązek uczestnictwa w mszy świetej: a)bez wyjątku w każdą niedzielę i święta b)bez wyjątku w każdy piątek wraz z odbyciem Drogi Krzyzówej c)dodatkowo co najmniej jeszcze raz w tygodniu w wybranym dowolnie dniu 8. Nakazać cotygodniowej spowiedzi w celu wykrycia zawczasu czających się w młodym ciele demonów 9. Wprowadzić obowiązek odbycia co najmniej 2 pielgrzymek do polskich świętych miejsc, takich jak Częstochowa, Licheń czy Toruń . 10. Uczynić z chrześcijanstwa kostytucyjną ideologię narodową a za głównego wroga ludu unać szatana. Obmyśliłam również kilka dodatkowych postulatów, jak na przykład uczynienie ojca Rydzyka patronem narodowym i prezydentem, jednakże zdaję sobie sprawę, iż są one niemmożliwe do zrealizowania, więc je pomijam. Natomiast z wyżej wymionych proponuję uczynić zapisany w kostytucji Drugi Dekalog. A jego nieprzestrzeganie karać wiezieniem. Mam szczerą nadzieję, że moje propozycje spotkają się z państwa pozytywnym odzewem i już niedługo uda się je wprowadzić w życie. Oczywiście wciąż jestem otwarta na fachowe uwagi mądrych ludzi, czyli prawdziwych chrzescijan. Pamiętajmy, że zagubiona młodzież liczy na nas. Na naszą mądrość i naszą odpowiedzialnośc. Nie zmarnujmy jej zaufania! Wszak szatan wciąż czyha. Jednoczmy się w walce z niezbadanym Złem. Bóg jest z nami, a to jest najważniejsze! ~Teresa, 2005-03-17 09:05 Link: http://tygodnik.onet.pl/1,104,8,10010836,29958926,1511416,0,forum.html O swiatlosci...jak najmniej takich ludzi! Pozdrowka!

Hmm... To sie tyczy jeszcze tego postu u gory. Byly glosy ze to tylko jakas ironiczna prowokacja tej Tereski no i oby tak bylo bo jesli nie to z ludzmi w naszym kraju coraz gorzej, toz to czysty fanatyzm!

AdamS dzieki za posta już dawno nie miałem takiej frajdy !! http://img132.exs.cx/img132/9058/frog1gif0ic.gif sorry Frog* że Ci podpierd***** avatarek hi hi :P

Hehe, ano cyrk, i to niezly!

Co wy się nasmiewacie z koscioła i chrzescianstwa, Nie chodzicie do koscioła to bedziecie sie tysiace lat spowiadac za grzechy. Powinniscie sie wyspowiadac i brac przykład z innych wierzących a wy grzeszycie oj niełądnie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.