Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
13 Marca 2005
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36

Jest to data rozpoczęci zmian w organiżmie i w miejscu zwanego Ziemią . Proces Oczyszczania jest rozpoczęty . Pieczęć z ostatnim kodem została złamana . Komórki macierzyste jako pierwsze otrzymają polecenie dokonania zmain. Wasze mózgi będą analizowały za i przeciw decyzje podejmowane przed i po . Pamiętajcie nie jesteście bezczynni na informacje o wojnach .możecie się temu przeciwstawić . Pamietajcie jedno z najsilniejszych psów wojny zostało pokonane w 1945 ale - Suka Która Je Urodziła Zaś Ma Ruje . W najbliższym czasie Izrael zaatakuje Iran .

http://czerwony-smok.blog.pl/ nie jesteś sam

możesz przybliżyć wątek złamania kodu ;) był/jest tutaj na forum podobny temat :)

Czerwony..... a czemu podajesz linki do stron o tematyce BDSM ???

Zaczyna się przebudzenie !!!

Wreszcie :D

Czop w dupe fałszywym prorokom :)

Jeszcze dzisiaj będzie Cię ta twoja dupa boleć aż do czasu gdy zegniesz kark przed Czerwonym Smokiem . I stało sie aby kpinę zdławić w ustach twych jadowych.

CO TO MA BYC OSZALELISCIE CZY CO??

Rupercie, czy to znowu Ty? :)))

Płomienie oczyszczenia już pędzą do zakamarków każdego Ja.

1+3+3=7 (13 marca) 2+5=7 (2005) Kod już jest aktywny Czerwony Smoku I stalo stę wedle czynów waszych I nie spocznie aż nie ostygnie zawiść wasza

Kto nie spocznie??????

Ale wy fanzolicie kokosy :))

I smagać bedzie dym twarze wasze a oko na wieki nie ujrzy blasku nadzieji . Biada posłańcom zła i krzywd na dzieciach zrządzonych . Tory można zmienić lecz ręka sprawiedliwego dalej w kajdanie zatwardziałosci osadzona. Niech nie lęka się człek o prawym sercu bijącym jemu to włos nawet nie przypruszoney będzie . 14 marca - dniem głosu stanie z dalekiego Babilonu wołaniem .

Wypełnić się musi to co jest zapisane .

''....i powiedział syn do ojca : czy to prawda ,że twój ojciec pochodzi od małpy? -noooo kurwa chyba twój !!!!! ..''-odpowiedział ojciec 3-5-8-14 - polej , polej mam juz pustom szklanke

Na niemieckiej ziemi poczujesz gorycz wody i piołun strawy a stanie się to teraz i nagle .

Wszystko zacznie sie niebawem, bowiem trwa to juz od poczatku, taki jest oto plan Boga, gdy nie sluchamy jego przykazan, gdy nie potrafimy zyc miloscia, jedyna energia, z ktorej powstal caly swiat. Zacznie sie to, co bylo zapisane od pierwotnosci w schemacie ruchow najmniejszych czastek, tworzacych atomy, grupy atomow, ciala niebieskie, uklady planetarne, galaktyki, wszechswiaty, wszystko to, co mialo uzupelnic przestrzen nieskonczona w nieskonczonosci. Ziemia zyje... to nie jest martwe cialo, ktore mozemy wiecznie wykorzystywac, ona tez odczuwa i potrafi sie bronic, gdyz chce istniec i rozwijac sie, jak kazda energia w przestrzeni. Czlowiek niszy ja, niszczy siebie.. jest wiele negatywnej wibracji na naszej planecie, ktora sami wytworzylismy... zapomnielismy o tym co wazne, zapomnielismy o lekcjach z przeszlosci... wszystko jest tylko kwestia: wiary, nadziei i milosci. Dlatego Bog zesle na nas, to o co sie sami prosimy... kolejna lekcje zycia!

W noc marcową zabije dzwon w koguta kraju jednak nikt go nie zrozumie i wielu na zatracenie podpisze swe cieło . Wielka ryba podpłynie pod Korsyki porty lecz zaśnie tam i rozkładać się będzie , wiele trucizn do morza wyleje i swą krwią zamęt wprowadzi i spustoszenie Półksiężyc potajemnie bratać się zacznie ale zgubi go nienawiść i pycha . Strzeżcie się darów od żołtego brata tam czai się śmierć co okiem nie widzialna jest ale straszna w swych zamiarach pochodnia gorejąca.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.