| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Na ile powinismy wierzyc we wrózby?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
Witam jestem strasznie ciekawa czy jesli ktos nam po wrózy czy jest mozliwosc zmiany tego co nas czeka czy mozemy sobie zmienic los????Czy moze nie ma juz szans na zmiane??
|
|
|
Stawiam teze, ze czlowiek swoja wola, moze przelamac Determinizm.....
|
|
|
Nie wiem co mam dalec myslec ja niechce byc szczesliwa dopiero po 30 bo to jest strasznie długo tak czekac Co mam zrobic aby zmienic swój los ??
|
|
|
Większość wróżb to oszustwa. Ludzie chcą wyciągnąć pieniądze on naiwniaków. Ale zdarzają się tacy, którzy posiadają szczególny dar od urodzenia albo sobie go wyćwiczyli.
|
|
|
Wiem ze ona jest sprawdzona i to mnie przeraza najbardziej ze nie wiem co zrobic aby temu zapobiec??
|
|
|
Po prostu zapomnij o wróżbie.....Wtedy nic Cie nie bedzie ograniczać.....Jesli ktos Ci powie, ze Twój ukochany nie jest dla Ciebie, to pomyśl, ze Ty jestes dla ukochanego.... Glowa do góry.....!
|
|
|
Kinga
Ty już jesteś szczęśliwa.
To czy będziesz czekać do 30,
żeby sobie to uświadomić zależy tylko od Ciebie.
|
|
|
Jeśli wierzysz w to co mówi wróżka...
dlaczego tak trudno Ci uwierzyć w to co ja mówię...
A ja mówię, że jesteś szczęśliwa... ;)
|
|
|
No tak.... Aga wie, co mowi...... Bierz z zycia to, co daje TERAZ.... dzieki temu masz mozliwosc rozwoju i nauki..... kazde doswiadczenie, ZWLASZCZA te trudne, uczą nas wiecej niz stos ksiazek.... co nie znaczy, ze nie masz ich czytac...:)
Wrozka, która powiedziala Tobie taka prognozę, nie jest zadna wrózka!!!!!!!
Poznajesz ci,agle nowych ludzi, chocby tu, na Forum......
Uczysz sie od nas, a my od Ciebie..... To rozwija i dziala w obie strony....
Teraz masz miec oczy otwarte, abys nie przegapila tego Krolewicza, tktóry byc moze chodzi smutny i szuka wlasnie Ciebie..... Chcesz czekac do 30-tki?
Szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam.... :)
|
|
|
|
|
|
czy pol społ jest az tak zacofanr by wierzyc w wrozby i wrozki??? wstyd mi za was
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |