Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Na ile powinismy wierzyc we wrózby??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Witam jestem strasznie ciekawa czy jesli ktos nam po wrózy czy jest mozliwosc zmiany tego co nas czeka czy mozemy sobie zmienic los????Czy moze nie ma juz szans na zmiane??

Stawiam teze, ze czlowiek swoja wola, moze przelamac Determinizm.....

No to sprawdzimy to Remigiusie. Pozdrawiam :)

Przy przyjaciolach nie ma szans..... :)

Przyjaźń to bardzo fajna instytucja... :) Hlust... ;)

Przyjazn jest PODSTAWA..... Mam parasol :))))))))))

Nie wiem co mam dalec myslec ja niechce byc szczesliwa dopiero po 30 bo to jest strasznie długo tak czekac Co mam zrobic aby zmienic swój los ??

Większość wróżb to oszustwa. Ludzie chcą wyciągnąć pieniądze on naiwniaków. Ale zdarzają się tacy, którzy posiadają szczególny dar od urodzenia albo sobie go wyćwiczyli.

Wiem ze ona jest sprawdzona i to mnie przeraza najbardziej ze nie wiem co zrobic aby temu zapobiec??

Po prostu zapomnij o wróżbie.....Wtedy nic Cie nie bedzie ograniczać.....Jesli ktos Ci powie, ze Twój ukochany nie jest dla Ciebie, to pomyśl, ze Ty jestes dla ukochanego.... Glowa do góry.....!

Nie wiem kim jestes ale juz mi lepiej dzieki ;d

A fale przyjdą ogromne i bałwany pieniste

Acha..... Balwany juz są....... ;))))))))

Ale tu sa ludzie nawiedzeni , jakies bałwany co to ma byc??

Kinga Ty już jesteś szczęśliwa. To czy będziesz czekać do 30, żeby sobie to uświadomić zależy tylko od Ciebie.

Aga Ciekawa jestem skand wiesz ze jestem szczesliwa ??

Jeśli wierzysz w to co mówi wróżka... dlaczego tak trudno Ci uwierzyć w to co ja mówię... A ja mówię, że jesteś szczęśliwa... ;)

No tak.... Aga wie, co mowi...... Bierz z zycia to, co daje TERAZ.... dzieki temu masz mozliwosc rozwoju i nauki..... kazde doswiadczenie, ZWLASZCZA te trudne, uczą nas wiecej niz stos ksiazek.... co nie znaczy, ze nie masz ich czytac...:) Wrozka, która powiedziala Tobie taka prognozę, nie jest zadna wrózka!!!!!!! Poznajesz ci,agle nowych ludzi, chocby tu, na Forum...... Uczysz sie od nas, a my od Ciebie..... To rozwija i dziala w obie strony.... Teraz masz miec oczy otwarte, abys nie przegapila tego Krolewicza, tktóry byc moze chodzi smutny i szuka wlasnie Ciebie..... Chcesz czekac do 30-tki? Szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam.... :)

masz wrózbe ode mnie :D mam nadzieje ze sie cieszysz iz nie jesteś obywatelem USA ale jak na jego apetyty to i ziemia za mała zeby sie dzies ukryc w razie potrzeby ;p http://www.computer-jokes.com/office3.jpg mam nadzieje ze wystarczajaco małe to foto://

czy pol społ jest az tak zacofanr by wierzyc w wrozby i wrozki??? wstyd mi za was
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.