| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| USA - PRYMITYWNE MOCARSTWO | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Zamieszczam tu krótki news z sieci. Już nie mam siły, by się wkurzać na USA. Dajcie mi tutaj dowód, że w tym kraju jeszcze żyją normalni i uczciwi ludzie. Pomocy!!!! :(
"Rzeczpospolita": Powstaje nowa broń, która zamiast obrażeń będzie wywoływać ataki bólu. O projekcie amerykańskich naukowców i wojskowych.
"Miotacz bólu" - jak nazwał broń autor artykułu - ma wypuszczać impuls laserowy, który przy zderzeniu z człowiekiem spowoduje wybuch plazmy. Towarzyszący temu impuls elektromagnetyczny przeniknie włókna nerwowe i wywoła w ofierze rozdzierający ból. Według tygodnika "New Scientist", który opisał działanie nowej broni, taki strzał dosłownie zwali człowieka z nóg. Oprócz silnego bólu impuls ma wywołać czasowy paraliż, co wykazały już badania na zwierzętach. Nowy amerykański oręż ma zasięg do dwóch kilometrów. W wyposażeniu armii amerykańskiej ma się znaleźć w 2007 roku. "Rzeczpospolita" pisze, że naukowcy zajmujący się badaniami nad bólem są wstrząśnięci takim wykorzystaniem rezultatów ich pracy.
|
|
|
Jest już coś takiego....
Broń, używana przez SWAT na terorystów okupujących budynki... Swat stawia przed budynkiem maszynę, która emituje fale magnetczne, radiowe itp.. itd.., fale wywołują utrate przytomności, wymioty i ogólne zabużenia w poprawnej pracy organów wewnetrznych... Po kilku minutowym działaniu ów maszyny SWAT wchodzi do pomieszczenia praktycznie bez zadnych problemów... Wyciąga strasznie zmasakrowanych, obolałych i "zażyganych" terro.....
Pozdrawiam
------------------
Wnuczek: Babciu! Ja będę za Heroda!
Babcia: Za młody jesteś na Heroda!
Wnuczek: A co? Herod nigdy nie był młody?
Babcia: Nie!
|
|
|
Wszystko spoko ale testowanie na zwierzatkach to juz przesada!Wprost nie moge słuchac o takich patafianach bo zaraz bym ich pozabijała!!
Doświadczeniom na zwierzetach mówimy stanowcze NIE!!!!!!
|
|
|
Z dwoch kilometrow jak takim czyms ktos dostanie, to nawet nie bedzie wiedzial od kogo i czesto za co !!!
|
|
|
wymyslily by urzadzenie do produkcji jedzenia albo likwidowania zanieczyszczen na swiecie a nie tylko bron, bomby, samoloty...
|
|
|
To jest nic amerykany mają też ogrom broni biologicznej. Np. Gaz wywołujący niepochamowany pociąg do tej samej płci - wyobraźcie sobie teraz pole walki po zrzuceniu takiego gazu :D. Albo bakterie zjadające asfalt (testują od 10 lat w polsce :P).
Najgorsze jest to że jeżeli oni oficjalnie przyznają się do takich rzeczy to co posiadają na prawdę? Strach myśleć.
|
|
|
Ja tu prosiłem o dowody na to, że USA jest jeszcze normalnym krajem... a wy co mi tu wypisujecie...???? grrrrrr
|
|
|
Normalne? w jakim sensie.....? Murzynow juz nie bija, cenzura jest taka sobie, prezydent nie musi byc inteligentny, bo administracja jest w miare kompetentna....
Norma.....
|
|
|
USA to raczej czwarta rzesza , sądząc po ilośći i jakości zwerbowanych przez Nelsona Rockefellera 3000 oficerów , agentów itp byłego SS -to oni postawili ten szmatławy kraj na nogach ...a teraz zbieraja żniwo
p.s.
Haarp podobno nie działa na żydów :p
|
|
|
to oczywiście żart z tymi Żydami , amsorry:)
ale czy ktos z was widział najnowszy dokument o WTC 9/11 ??
..ja widziałem wczoraj -50 minut ostrej jazdy
wniosek ?
cała akcja był amerykańska i to wojskowa !!!
samoloty strzelają w wieżowce rakietami -poparte materiałem filmowym -z resztą ogólnie dostępną na DVD -każdy w domu po zwolnieniu odtwarzania lub poklatkowym może zobaczyć że samoloty udzerzające w WTC nie posiadają okien , posiadaja za to podwieszone pociski rakietowe !!!!
pentagon to jeszcze większa ściema -tam wogóle nie było samolotu tylko rakieta do niszczenia bunkrów !!!
a raport specjalisty wyraźnie to potwierdza
hej ludzie kiedy wy się obudzicie -gdzie są wasze granice pyta autor
My juz kiedys nasze poznaliśmy -1981 ))))
pozdrawiam i czekam na innych obudzonych
|
|
|
Widzialem ten film dzisiaj, daje duzo do myslenia. Jezeli za tym zamachem stoja jakies "amerykanskie czynniki rzadowe" - az strach pomyslec do czego ludzie, ktorzy maja chronic, pomagac itp. moga sie posunac zeby miec wiecej wladzy, pieniedzy itp. Istne szalenstwo!!!
Pozdrawiam i zachecam do obejrzenia "911 In plane site".
|
|
|
Ja również widziałem ten krótki filmik "Na oczach wszystkich". Ogladałem go 4 razy z wielką uwagą i faktycznie to daje dużo do myślenia. I wcale to nie wygląda na spreparowany film. W mediach ogólnodostępnych nie pokazano ani raz w zwolnionym tempie jak samoloty owe uderzały w budynek, a przecież wiele razy w mediach używano technik zwalnianych klatek :) może nie mam racji? Po prostu chciano w ten sposób pokazać nam wszystkim, że to terroryści z Azji są winni wszystkiemu i jak zauważa prowadzący łatwo o dowolne teorie spiskowe na dowolny temat. Prawdę przecież zawsze można ukryć. Oczywiście posiadając władzę, kto ją już ma, zawsze będzie chciał więcej i może tak być w tym zdarzeniu. Ktoś zażyczył sobie zniszczenia wieżowców WTC i Pentagonu, by dostać jeszcze więcej władzy dla siebie i być może w ten sposób zacząć kontrolować wydarzenia w USA i na całym świecie. Ale nie muszę mieć racji ...
|
|
|
Strumyk masz absolutna racje. Kochani, jak mozna zdobyc ten film do obejrzenia. Prosze Was podajcie mi jakies namiary. Ja mieszkam w tej purytanskiej Australii i nie wiem jak zdobyc ten film.
Wczoraj widzialam rzadowy film o Pentagonie z 11/9.
Okazuje sie, ze byla tam jakas security camera, ktora filmuje wszystko, co sie dzieje wkolo budynku. Niestety samolotu uderzajacego w ogole nie sfilmowala. Wiecie jaki kit wciskali, ze nie ma tego faktu na filmie dlatego, ze kamera sciaga obrazy co seknda.
Jak to mozliwe, ze samolot swoj lot znizyl do pierwszego pietra na ziemi. Wdarl sie do budynku swoja 50-cio metrowa dlugoscia, a kamera pokazala tylko wybuch ??? Takie "knoty" ludziom wciskaja.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i prosze o pomoc. Goska
|
|
|
nie martw sie Gosia
tsunami po tym filmie bedzie takie że można go będzie niedługo w kiosku ruchu kupić
pozdro
|
|
|
Hymmm....Gosia... wiesz co to jest sieć p2p?
na nich można znaleźć ten filmik trwajacy z 50 minut.
Można to zamówić też przez sieć, ale chyba nie chce ci się czekać ze 2 tygodnie :) Jeśli masz dobry komp i stałe łącze to nie będzie problemu. Zainstaluj eMule i zaczniesz ssać ten filmik, inna aplikacja p2p też może być. Filmik to ledwo 110 MB a to nie jest dużo. I odnośnik: http://www.emule-project.net ;)))
|
|
|
Strumyk dziekuje Ci bardzo za namiary. Wszystko to bede zaraz sprawdzac. Moze uda mi sie zobaczyc ?
Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje. O wynikach powiadomie. Pozdrawiam. Goska
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |