| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rydzyk na Prezydenta | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76 |
|
Po przeczytaniu informacji na portalu Onet o wczorajszym spotkaniu w Sali Kongresowej wyznawców o.Rydzyka i tworzenia partii politycznej pod jego kierownictwem ( oczywiście duchowym ) mam obawy ,ze do 2012 roku nie dotrwamy Rydzyk nas zutylizuje wcześniej .
Pozdrawiam wszystkich wolnomyślicieli i wizjonerów
|
|
|
Pan Rydzyk może być Prezydentem w Naszej kochanej Ojczyżnie jest to możliwe .
To taki fenomen medialny jak Berlusconi (fonet) .
Ciekawe kto zostanie premierem może ktoś z Talibów ???????
Używajmy internetu i wolnego myślenia bo póżniej może za to grozić Stosik lub łamanko kołem ....
|
|
|
Proszę nie naśmiewać się z ojca Rydzyka jedynego patryiotę polskiego wy mlodzi tylko byscie grali iśmiali sie do rozpuchu .Zobaczycie jak żydokomuna będzie rządzic wy małolaty nic sie już nie boicie i takie radio wam przeszkadza co głosi tylko o milłosci a nie takie tam pożalsie remefy głupoty i tyle . Jakby nie ojciec Rydzyk to byscie mieli może wolność słowa wypisujecie tu takie farmazony o ufach i orionach zamiast cośo miłości pisać .
|
|
|
To nie forum o miłości, jak chcesz to załóż wątek o miłości do o. Rydzyka. Zresztą nawet nie jestem przeciwny tej partii, skoro w rządzie mamy tylu baranów to jeden więcej nie zrobi dużej różnicy.
nara
|
|
|
Ty czerwony pajaku jeszczes tej strony nie zmazał jak tak możesz oczerniać ojca dyrektora .Zobaczymy dalej jak będziecie śpiewac po wyborach komuchy
|
|
|
Ludzie pokroju Rydzyka przynoszą hańbę kościołowi katolickiemu i całemu chrześcijaństwu.. poza tym nieukrywajmy że gość jest kretynem. Co dalej, żydzi tak?? hmmm ale zaraz czy nie są Oni czasem narodem wybranym który należy kochać a nie nienawidzić tak jak to robi ten kłamca Rydzyk?? Do tego jeździ Maybahem.. rzygąc mi sie chce na samą myśl o tym trucicielu.
[%sig%]
|
|
|
Jak ty mozesz tak pisać o ks.Rydzyku o naszym dobroczyńcy , który jedyny walczy o dobre obyczaje w Polsce jako jedyny pokazuje nam droge do miłosci blizniego .
Jak wam nie wstyd oczerniać takiego patryiote. to dla was on i radio i telewizje zalozyl sam nie spi po nocach i działa ,walczy o prawde . A to ze kupił nowy samochód to co Belka i inne komuchy dopiero maja auta iwille . Wy niewdziecznicy Judasze
|
|
|
OLGA-po tym co napisałas śmiem twierdzić ze masz początki choroby psychicznej i wszyscy Ci którrzy stoją po stronie tego KLOWNA mają na to zadatki......
PRosze was nie róbcie kichy!!!
Tego radia nie da się słuchać nawet po minucie dziennie!IStne bzdury!!!Bałamucą naród a przypuszczam ze i piatej klepki im brakuje......
Bardzo podobał mi się program "Co z tą Polska" ,gdzie Wałęsa szczerze i bez ogródek powiedzial co mysli!!Brawo dla pana prezydenta!!
RYDZYK W ODSTAWKE!!
Olga-NIE próbuj komentowac mojego postu!!
|
|
|
O miło mi żydem z chęcią chciałbym być bo przynajmniej zbawienei miałbym w kieszeni:P A z rydzyka taki patriota jak z Mansona zakonnica - to sprytny jak lis przedsiędbiorca i buisnessman a nie duchowy przewodnik..
[%sig%]
|
|
|
Wiem Old i słusznie zauważasz - nie ma aż tak ślepych ludzi.. są??
[%sig%]
|
|
|
Mam nadzieje, że se jaja robi, a jak nie to współczuje.
Olga przestań sobie już robić jaja. Dobra nabraliśmy się na twoją udawaną miłość do Rydzyka.
|
|
|
Zauważyłem polemikę na temat wielebnego ojca dyrektora . A fe tak opisywać tego męża stanu .Takiego bubunia i pieszczocha tych wszystkich dewot i zniewieściałych facetów.
|
|
|
Ten człowiek jest niebezpieczny - jego działanie powoduje,że ślepy fanatyzm
zatacza coraz szersze kręgi.Ma to na celu sklonowanie całych zastępów
fanatyków,ślepo posłusznych,idących za swoim ojcem "bo taka jest wola Boga
i Maryji zawsze dziewicy".Lekceważy prawo panujące w Polsce(ukrywanie docho
dów),lekceważy zwierzchników(Glemp nie bardzo wie co z tym fantem zrobić
bo się boi aby nie ucierpiało tzw."dobre imię Kościoła"),lekceważy wszystkich o odmiennych poglądach,nazywając ich masonami ,komuchami itp.Najbardziej
odpowiadałoby mu gdyby wszyscy jego wyznawcy - jego bo to on tu jest Bogiem
- byli tak fanatyczni jak Olga.Ale niedoczekanie jego!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |