Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rydzyk na Prezydenta
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76

Po przeczytaniu informacji na portalu Onet o wczorajszym spotkaniu w Sali Kongresowej wyznawców o.Rydzyka i tworzenia partii politycznej pod jego kierownictwem ( oczywiście duchowym ) mam obawy ,ze do 2012 roku nie dotrwamy Rydzyk nas zutylizuje wcześniej . Pozdrawiam wszystkich wolnomyślicieli i wizjonerów

Pan Rydzyk może być Prezydentem w Naszej kochanej Ojczyżnie jest to możliwe . To taki fenomen medialny jak Berlusconi (fonet) . Ciekawe kto zostanie premierem może ktoś z Talibów ??????? Używajmy internetu i wolnego myślenia bo póżniej może za to grozić Stosik lub łamanko kołem ....

Proszę nie naśmiewać się z ojca Rydzyka jedynego patryiotę polskiego wy mlodzi tylko byscie grali iśmiali sie do rozpuchu .Zobaczycie jak żydokomuna będzie rządzic wy małolaty nic sie już nie boicie i takie radio wam przeszkadza co głosi tylko o milłosci a nie takie tam pożalsie remefy głupoty i tyle . Jakby nie ojciec Rydzyk to byscie mieli może wolność słowa wypisujecie tu takie farmazony o ufach i orionach zamiast cośo miłości pisać .

To nie forum o miłości, jak chcesz to załóż wątek o miłości do o. Rydzyka. Zresztą nawet nie jestem przeciwny tej partii, skoro w rządzie mamy tylu baranów to jeden więcej nie zrobi dużej różnicy. nara

Ty czerwony pajaku jeszczes tej strony nie zmazał jak tak możesz oczerniać ojca dyrektora .Zobaczymy dalej jak będziecie śpiewac po wyborach komuchy

Ludzie pokroju Rydzyka przynoszą hańbę kościołowi katolickiemu i całemu chrześcijaństwu.. poza tym nieukrywajmy że gość jest kretynem. Co dalej, żydzi tak?? hmmm ale zaraz czy nie są Oni czasem narodem wybranym który należy kochać a nie nienawidzić tak jak to robi ten kłamca Rydzyk?? Do tego jeździ Maybahem.. rzygąc mi sie chce na samą myśl o tym trucicielu. [%sig%]

Jak ty mozesz tak pisać o ks.Rydzyku o naszym dobroczyńcy , który jedyny walczy o dobre obyczaje w Polsce jako jedyny pokazuje nam droge do miłosci blizniego . Jak wam nie wstyd oczerniać takiego patryiote. to dla was on i radio i telewizje zalozyl sam nie spi po nocach i działa ,walczy o prawde . A to ze kupił nowy samochód to co Belka i inne komuchy dopiero maja auta iwille . Wy niewdziecznicy Judasze

OLGA-po tym co napisałas śmiem twierdzić ze masz początki choroby psychicznej i wszyscy Ci którrzy stoją po stronie tego KLOWNA mają na to zadatki...... PRosze was nie róbcie kichy!!! Tego radia nie da się słuchać nawet po minucie dziennie!IStne bzdury!!!Bałamucą naród a przypuszczam ze i piatej klepki im brakuje...... Bardzo podobał mi się program "Co z tą Polska" ,gdzie Wałęsa szczerze i bez ogródek powiedzial co mysli!!Brawo dla pana prezydenta!! RYDZYK W ODSTAWKE!! Olga-NIE próbuj komentowac mojego postu!!

O miło mi żydem z chęcią chciałbym być bo przynajmniej zbawienei miałbym w kieszeni:P A z rydzyka taki patriota jak z Mansona zakonnica - to sprytny jak lis przedsiędbiorca i buisnessman a nie duchowy przewodnik.. [%sig%]

Wy komuchy

Nie wierzę, by OLGA pisała serio, po prostu prowokuje :)

Wiem Old i słusznie zauważasz - nie ma aż tak ślepych ludzi.. są?? [%sig%]

bujcie sie boga!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje, że se jaja robi, a jak nie to współczuje. Olga przestań sobie już robić jaja. Dobra nabraliśmy się na twoją udawaną miłość do Rydzyka.

Zauważyłem polemikę na temat wielebnego ojca dyrektora . A fe tak opisywać tego męża stanu .Takiego bubunia i pieszczocha tych wszystkich dewot i zniewieściałych facetów.

"bujcie" - chyba mamy się bać... czyli "bójcie" [%sig%]

Ten człowiek jest niebezpieczny - jego działanie powoduje,że ślepy fanatyzm zatacza coraz szersze kręgi.Ma to na celu sklonowanie całych zastępów fanatyków,ślepo posłusznych,idących za swoim ojcem "bo taka jest wola Boga i Maryji zawsze dziewicy".Lekceważy prawo panujące w Polsce(ukrywanie docho dów),lekceważy zwierzchników(Glemp nie bardzo wie co z tym fantem zrobić bo się boi aby nie ucierpiało tzw."dobre imię Kościoła"),lekceważy wszystkich o odmiennych poglądach,nazywając ich masonami ,komuchami itp.Najbardziej odpowiadałoby mu gdyby wszyscy jego wyznawcy - jego bo to on tu jest Bogiem - byli tak fanatyczni jak Olga.Ale niedoczekanie jego!

A ja się zastanawiam kto się kryje pod nickiem OLGA? :)

Jak myślisz kto????????????????????????

Ja wiem, Olga to ksiądz Rydzyk :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 76
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.