| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| pomagam | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
|
Na dzien dzisiejszy odprawiam ok 60 EGZORCYZMOW miesiecznie.Jak myslisz czy swiat jest zainfekowany wirusem zla.Czy ludzie traca zmysly?
|
|
|
Ty na to odpowiedz!
Ty odprawiasz egzorcyzmy....
60 miesiecznie.... to daje 2 dziennie. jak wytrzymujesz to fizycznie?
|
|
|
Coś w tym jest .Eskalacja Zła jest widoczna Ja bym nie panikował ale zabrał się do roboty Miłość i tak Pokona Zło . Ostatni pomiot został pokonany w 1945 lecz dzisiaj suka która go urodziła zaś ma ruje ...........
|
|
|
Jesteś księdzem czy wróżką? Takie pytanie gwoli wyjasnienia :) Księdzem raczej nie... kim więc?
[%sig%]
|
|
|
Bracie.....
To jest Egzorcysta! I ma niezla produkcje.... Moze Go krzywdze, albo moja zlosliwosc wymknela sie spod kontroli.....
Egzorcysto! wiem, ze to nie kopanie dolow, ale mimo to nie wierze w taka przerobowosc....
Egzorcyzm to modlitwa + wiara + energia.....
Pytam, jak udaje Ci sie wydatkowac tyle energii....
Jak odrozniasz choroby psychiczne,lub zaburzenia od opetania....
Czy spotkales sie z bytem, na ktorego nie dzialaly modlitwy z naszego kregu kulturowego, czyli np potrzebne bylo namalowanie mandali?
Jak w koncu radzisz sobie z energiami, ktore uwalniasz.....
Pytam o to, bo nawet ksieza nie chca uczyc sie egzorcyzmow....
Czekam na odpowiedz,
Na razie jestem nieufny....
Pozdrawiam.
|
|
|
He he do odprawienia "egzorcyzmów" nie potrzeba nic więcej jak wiara i Duch Święty dany nam od Boga.. Każdy kto wierzy może wypędzać demony.
[%sig%]
|
|
|
2 dziennie, nie chcę mi się w to za bardzo wierzyć.
Ale skoro tak mówi.
|
|
|
Słyszałem że kościól zaczyna szkolić kadry w tym temacie . Przy napływie wręcz nawale informacji medialnych o różnych pedofilach czy samobujstwach tzw. rozszerzonych być może to jedyne wytłumaczenie , że ktoś jest opętany . Jest to temat bardzo interesujący ? Czy ktoś ma coś ciekawego w tym temacie ?????
|
|
|
Do afer seksualnych nie trzeba opetania.... wystarczy celibat!
|
|
|
tak, slyszalem o kursach, wczora nawet o tym pisalem, w lutym, w Rzymie zaczal sie kurs na Egzorcystow dla ksiezy....
Nasz Egzorcysta milczy, co lekko hamuje dyskusje....
Ciekawi mnie, jakie cechy musi miec taki egrorcysta....
Osobiscie czuje, ze sie do tego nie nadaje.....
Brak wiary i conieco "za uszami".....
|
|
|
Mam nadzieje, ze znacie nazwisko laureata nagrody Nobla z ekonomii Stiglitza?
Z tego, co on mowi, mozna by wnioskowac, ze jesli diabel opanuje takie instytucje jak Bank Swiatowy, czy MFW, to zaltwi sobie duszyczki hurtowo.... nie bedzie musial bawic sie w detal......
Podales przyklad Japonii.... Oni zupelnie inaczej patrza na samobojstwo.... Oni maja zupelnie inny system edukacji.... Oni sa nie dosc, ze zupelnie inni, to jeszcze na obszarze zblizonym do powierzchni Polski, zyje ich ponad 120 mln !!!!!!!!!!!!!
Wystarczy, by byc "dziwnym".....
|
|
|
remigius nie ma człowieka który nie miał by coś za uszami pamietaj ostatni będą pierwszymi głowa do góry . Mnie fascynuje postać św.Pawła to był gość .
|
|
|
Pawel doznal olsnienia i narodzil sie na nowo..... Zreszta zawsze mial w sobie zar.... Gdyby taki Demon zaczal gaworzyc, to znajac siebie, przed atakiem, chcialbym go wysluchac....
I to bylby moj koniec....
Takiego to trzeba z zaskoku, pala przez leb i swiecona woda.....
Nie nadaje sie do tego......
A to za uszami.........
Egzorcysta musi miec w sobie cos z fanatyka.... nie ma tu czasu na filozofowanie. Demon czesto karmi sie naszym poczuciem winy, a jesli nawet go nie ma, to przeciez nie tak trudno je wywolac, prawda?
Pawel faktycznie byl Gosc. To dzieki jego intelektowi mamy Kosciol Rzymski....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |