| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PODRYWANIE | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
|
Wiadomo wiele osób stara się o wzgledy innych, jednym się udaje zainteresować a nawet zauroczyć sobą tę wybraną połówkę. A Wy? Macie jakieś swoje sposoby by przyciągnąć czyjąs uwagę? Jak zainteresować ale nie odstraszyć? Co lubią dzewczyny? Co odstraszam chłopców? Jak będąc naturalnym pokazać, że ktoś Ci się podoba?
|
|
|
Martyno jeśli ten temat Ci się nie podoba to nie musisz się tu wypowiadać, a dobre wychowanie i maniery kazałyby Ci po prostu przemilczeć to co Cinie odpowiada, ale Twoja wypowiedz potwierdza, że nie jesteś zbyt inteligentna. Pozdrawiam.
|
|
|
nie tu nie kwestia inteligęcji.. albo dobra jest to kwestia inteligęcji i taktu a tego bynajmniej z was dwóch Martynie nie brak... To nie forum "Bravo Girl" Precz z takimi tematami..
[%sig%]
|
|
|
To Forum się nazywa Światem Tajemnic,
ale sądzę, że nie o takie tajemnice tutaj chodzi.
Zgadzam się z Martyną i Dudim!
I zarówno jedno, jak i drugie uważam za raczej inteligentne stworzenia!
Trochę spokojniej Ewciu...
Pozdrawiam!
|
|
|
Inteligencja to jest to co mowi mi co jest sluszne i na miejscu.....
a umieszczanie takich postów TUTAJ nie jest na miejscu.......
|
|
|
No właśnie przeżył ktoś spotkanie 4 stopnia z ufokiem??? oj dobra świntuszę...
[%sig%]
|
|
|
mamy czerwonowlosego, mozemy miec tez zielonego.....
Dlaczego swintuszysz.... moze oni pobudzaje sie trac swoje nosy, lub palec wskazujacy....?
|
|
|
Jeżeli chcecie coś o podrywaniu związane z ezoteryką, to proponuje wpisać w google "psychic seduction" , lub poszukać takiego czegoś na osiołku lub kazzie.
nara.
|
|
|
dobre, dobre, ale już mi sił brakuje, chyba będzie koniec misji :(
|
|
|
Ekhem... Gdzie jest przepraszam bardzo cenzoru?? Mógłby ruszyć tyłek i pokasować zbędne tematy... Proponuję całe forum. Chociaż nie, zbyt fajne osoby :) :*
Eva, podrywanie jest sztukš, której można się nauczyć. Trzeba mieć wabiki, oprócz słów, mowa ciała itd. Nie chce mi się ogólnie pisać :P
|
|
|
Noo i grunt to dobry spławik i zacięcie w odpowiednim momęcie. I przynęta tez jest ważna. Ja proponuje larwe muchy. Powrzechnie lubiana. Najlepsze "kanapki" wychodzš w po ołšczeniu z rosiczkš:-)))
[%sig%]
|
|
|
Kimkolwiek jestes - powiedz: " Dzi, kocham cie wiecej niz wczoraj i dzi - kocham ciebie znacznie mniej niz jutro ! Mozesz doładowac " " daj mi to - czego ci nie oddam.........Daj mi to....czego tobie nigdy nie zabraknie. Jezeli to nie chwyci, a jeste facetem - to pocaluj w złoty zšbek ! ............Co ? Jezeli niema złotego zabka? ---no to pocałuj w pipke ! / bez podpisu /
|
|
|
|
|
|
Ooooooooo Jesus PRZEPRASZAM Z CAŁEGO SERCA MIAŁY BYĆ TYLKO 3 OBRAZKI :/:/:/:/:/:/ upsSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!! przEPRASZAM
|
|
|
tO NIE BYŁO SPECJALNE MOWIE Z GÓRY :/:/:/:/ NAPRAWDE NIE CHCIALEM WKLEIC WSZYSTKIECH :/:/ SORY
|
|
|
Przypadkiem się wkleiły? I wiemy coś o upodobaniach Aurella^^
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |