Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Gdzie mieszkacie??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35

No chyba przyznacie że ciekawie nam sie tu prowadzi dyskusje na tematy które u większości "normalnych" ludzi wywołuja uśniech :) Niejestescie ciekawi gdzie kto mieszka może mieszkamy koło siebie :) musicie przyznać że rozmowa przy piwku szła by owiele lepiej niż takie pisanie:) Ja jako że zaczołem tą "akcje":) przyznaje się że mieszkam w Gdańsku jeżeli ktoś ma podrodze zapraszam z miłą chęcią się spotkam.... Jeszcze jedno <W dniach od 18 do 25 lipca obędzie się w miejscowości Wetlina (Bieszczady) zlot członków i przyjaciół serwisu "Gwiezdne Wrota"!< -wybiera się ktoś tam??

Ja reprezentuję "piękną" Warszawę...

Warszawa, Ursynów

Warszawa

LALIKI- nie wiecie gdzie? okolice Żywca?- dalej niewiecie? Bielsko+ ok 50km na południe.

Zbąszynek to małe miasteczko na trasie [kolejowej]z Poznania do zachodniej granicy Państwa.W1945 [tereny odzyskane]w 1939 Niemieckie [graniczne]-po stronie Polskiej był Zbąszyń [miasto rycerskieXIIwiek]-znacznie starszy-od Zbąszynka.Mam tu wspaniałą przyrodę ,dookoła lasy i pola,pod Zbąszyniem-[7km.]-jezioro Błędno.Przed rokiem 1910,-tu gdzie Zbąszynek-szczere pole było.Miasta do okoła-Międzyrzecz,Nowy Tomyśl,Swiebodzin,Wolsztyn.Do Zielonej Góry-60 km.Do Poznania 90km.cze.

Żory,14 km od Rybnika, ok. 30 km od Katowic :)

No cóż ja też mam fajnie. Beskid Żywiecki to całkiem fajne widoki, a zwłaszcza tam gdzie mieszkam, a do lasu całe 100m. Ale jakoś nie chadzam.

duch: Pozdrawiam Zbąszynek. :) W zamierzchłej przeszłości byłem silnie związany z miłościwie nam panującą PKP i o Zbąszynku często się słyszało, bo to jakaś "firmowa" mekka jest... Ale nigdy osobiście nie odwiedziłem.. :(

STANIĄTKI OK !!!!!

Dzięki za pozdrowienia.Zbąszynek mekką parowozów już nie jest a parowozownie zamknięto.Dziś nieopodal w Wolsztynie jest muzeum parowozów,są na chodzie.cze.

W Chabówce też jest...

Zbaszynek to musi być fajne miasto

Zwarta ,dość estetyczna zabudowa,miasto wybudowane przez Niemców jako dość spory węzeł pkp.Dziś mieszkają tu ci,których wysiedlono ze wschodu,z gór [Akcja Wisła],wielkopolanie ,autochtoni-ościenne wsie,poza tym jest spokojnie,no trochę bezrobocie się daje we znaki-już widać biede ludzi .Pracuję na pkp,płaca taka, że na doświadczenia itp nie ma kasy.I co ?i właśnie w naszych [tematach] obejdzie się bez kasy-szeroko pojęta parapsychologia,filozofia[NASZA],ciekawe zjawiska,logika,kosmos,religie,lecz na doświadczenia,-jednak trzeba mieć kase.Tak słowem -myślenie nic nie boli i za darmo,-bywa przyjemne a nawet twórcze,-i oto właśnie chodzi.pozdrówka cze.

Zawsze mi chodziło po głowie stworzenie fundacji, która mogłaby zająć się finansowaniem tego rodzaju doświadczeń, a która finansowana byłaby ze środków prywatnych... Obawiam się jednak, że to maxymalna mrzonka. :( Może to nie a'propos, ale tak mi się pomyślało czytając Twe słowa, duchu.

Lębork wita:) .......

NA ZIEMI

mała dziura zabita dechami która się zwie Radomsko

Tychy, 100% hanys :o)

Wrocław :-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 35
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.