Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kosmici pochodzą z ziemi......
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43

Ja wieze w kosmitów, ale kosmici to nie są jakieś ufoludki z marsa, czy z innej galakyki. Moim zdaniem ufo to są ludzie którzy przybyli do nas z przyszłości, nawet tą odległość czasową mozna ja liczyć w tysiącach lat. Juz w tych czasach ludzie domyślają się w jaki sposób przenieść się w czasie. Ale z dzisiejszą techniką nie jest narazie mozliwe do zbadania tej teori. Wracając do ufo to mozna mysleć ze kosmici (ludzie z przyszłości) mogą np: odwiedzać te czasy w ramach edukacji czy historycznych badań. To jest moja teoria i piszcie swoje spostrzezenia mzoe czegos nowego się dowiem. Chciałbym zająć się tym w przyszłości :-).

A moim skromnym zdaniem na miano kosmitów zasługują ludzie, którzy żyjąc we współczesnym świecie marnują swój czas na bezpłodne rozmowy o wierze :) które niestety nigdy nikogo nigdzie nie zaprowadziły i nie zaprowadzą. Ale ciekawa sugestia rozwiązująca problem podróży w czasie :) Możliwa. Pax :) [%sig%]

Bake bake bake [%sig%]

Brat mylisz się. Gdyby nie wiara tera pewnie byśmy mówili i pisali po niemiecku. WIELE ludzi tylko dzięki wierze zrobiło dla świata wiele nawet gdy wszyscy się od nich odwrócili. Wiara im pomogła przetrwać. W dziesiejszych czasach ludzie nie pokładają nadzieji w wiarę. Często im się to nie opłaca i słusznie. Ale gdyby nie wiara mugłbyś dzisiaj nie żyć. To taki "składak" wymyśliłem na poczekaniu...może jest w nim trochę racji może nie. [%sig%]

Brat kosmitą!!! Wiedziałem, że z nim jest coś nie tak...

wydalo sie, Brat to tak naprawde Siostra ktora oszalala i uciekla z klasztoru a teraz podwaza istnienie Boga ;););)

kosmici sa z innych planet tez , we wszechswiecie sa setki miliardów galaktyk takich jak nasza wiec jest to niemozliwe zeby kosmici nie mieszkali na innych planetach w innych galaktykach. mam racie.

Mozliwe ze ludzie mogli sie przenieść na inną planetę z przyszłości oczywiście.

No tak :D cokolwiek bym nie powiedział i tak będzie źle :D :D :D ;) ;) ;) Niestety Old Ty na miano ziemianina też niebardzo zasługujesz :D :D :D [%sig%]

W myśl Twoich konotacji Bracie oboje jesteśmy co najmniej z innej galaktyki :)

Wogóle jesteście poj ebani, wysłali was na ziemie bo nigdzie indziej taki poziom głupoty nie był akceptowany.

Deboł, może to i racja, a Ty jesteś tu dlaczego? Bo Twój poziom mądrości byłby opatrznie rozumiany gdzie indziej ?:)

Kto Deboła tutaj wpuścił?

Old, oby z innej galaktyki... rzekłbym z innego wszechświata... albo wogóle innej czsoprzestrzeni... Deboł słuszna i warta zapisania uwaga :) [%sig%]

Zgadzam sie calkowicie...

A ja myślę, że to my powstaliśmy dzięki kosmitom.

a ja myślę że kosmitów nie ma

a ja mysle inaczej ze kosmici istniejom i som ufoludkami ale tez nie wierze w to ze poruszająsie jakims pojazdem kosmicznym

przemek mysle ze jest to jedna z najwazniejszych jak nie najwazniejsza sprawa wspolczesnej ludzkosci wiekszosc ludzi jest jednak zasklepiona w swoich ciasnych mozdzkach i nie kuma wogole o co tu chodzi pozdro a te zlosliwe komentarze tylko to potwierdzaja :) to tyle pozdro

Dlaczego ludzie chca badac ciemny i zimny kosmos ?.Gdy nie poznali ziemi do konca...hihi Wiec radze nie martwic sie kosmitami, lecz tym by sie stac Aniolem dla innych ludzi ,bo co jeste wieczne...??????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 43
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.