| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duzy problem chyba wszystkich homoseksualistow | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
|
Mam problem, podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku mozecie mi jakies dobre olejki polecic, mam slaby dostep do internetu wiec jak by ktos mogl to prosilbym o smsy na moj numer, 889-844-156
|
|
|
:/ :/ :/ :/ Jezu! Jestem osobą młodą i wychowywaną w tolerancji... Ale bez przesady... Radku, opisz jeszcze wasze pozycje podczas stosunku, to juz będzie szczyt wszystkiego. Ja nie mam pojęcia, czy kogos podniecają takie głupoty?
Może i masz problem, ale nie oczekuj pomcy na paranormalnym forum. Ludzi najbrardziej tolerancyjnych takie wątki, wyprowadzają z równowagi ...:/
Rada: napisz do bravo, na pewno ci pomogą...
|
|
|
Możesz spróbować poprosić o pomoc Igora - tak jak i inni na tym Forum.
Wejdź na wątek ZAKLĘCIA. I czekaj cierpliwie na swoją kolej.
Zresztą tam właśnie poruszają podobne tematy.
A potem faktycznie napisz do BRAVO.
Jejku...
|
|
|
moge wiedziec kto ci podsunol taki ze tak to ujme debilny pomysl radku?
|
|
|
;] Ludziska... z totalnych piątkowych nudów zajżałem i do tego tematu :D I wydaje mi się że Pan rADEK chce zrobić komuś kawał podając nam numer telefonu :) Ciekaw jestem czy jak na ten numer wyślę jego nik z opisem i adresem strony na której się znajduejmy czy ta osoba domysli się o kogo chodzi? Muszę to przemyśleć :D
Pax :)
[%sig%]
|
|
|
no jasne ze to zart!Chyba az takich idiotów na świecie nie ma!
|
|
|
rAADEK? Mogę wysłać? Szkoda mi smsa ale mam darmowe z internetu jesczez niewykorzystane :D Hmmmmmmmmmm :)
[%sig%]
|
|
|
Sluchajcie to prowokacja by nas osmieszyc.. zamknijmy ten temat.
[%sig%]
|
|
|
zastanawia mnie skąd wpadłeś na pomysł pisania o tym na forum...a zreszą nie ważne, Dudi ma racje, że ten temat lepiej zamknąć...
|
|
|
hehehehehehehe, kurwa fiut moze zgrzybiec jak ladujecie w dupe czesto, jak sie kolo spusci do zada komus to sie mu nawilza w dupie (witaminy - pozyteczne); uwazajcie na grzybice fiutaka, bo wam sie rozdupi w tej dupie, zadzie lub pindolu XDDDD
|
|
|
rADEK Ra-doci chłopie to ty już nie masz. To sa konsekwencje przykre ale konieczne by zajarzył w swej tempej mózgownicy , że wkładasz w nie tš częć ciała co potrzeba. Fizjologii troche sie poucz to będziesz wiedział , że odbyt służy do wydalania bezuzytecznych resztek ( delikatnie mówišc ) . Pochwa natomiast z natury swojej jest we właciwym okresie wilgotna i nie potrzebuje olejków i róznych specyfików .
Masz problem ale to twój problem. Wielu takich skrzywieńców jest co nie wiedzš do czego służy męski organ ?????
|
|
|
no nie wiem ja używam czasem kremu Nivea, a czasem to i zwykłym mydłem smarujemy sobie odbytnicę, może być nawet szare mydło...jeżeli chodzi o pršcie to ja np. smaruje je masłem
|
|
|
A ja mam rade dla wszystkich homo. Mianowicie:Albo zmienicie swojš orientacje, albo zostaniecie deportowani na jednš bezludnš wyspę, gdy moja partia dojdzie do władzy w kraju!:D
[%sig%]
|
|
|
Pedalstwo sie szezy :)
ej co to sie stalo w 11 Sierpnia 3114r.p.n.e.
|
|
|
Pan Mietek sie tak zebdził ze bieguny obrocilo do gury nogami
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |