Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy można spotkać swojego Stróża?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39

Czy zdarzyła się Wam kiedyś sytuacja by spotkać kogoś o kim pomyśleliście potem, że na Waszej drodze stanął Dobry Duch, Anioł Stróż, Święty...

Miliony razy w zyciu - napisze szerzej potem! [%sig%]

Ale nie chodzi mi o ludzi, którzy nam w życiu pomagają, choć w pewnym sensie są oni także Aniołami. Wiemy nadal wtedy, że są ludzmi - ale niezwykłymi. Chodzi mi o odczucie wobec kogoś nieznanego, kto się nagle w naszym życiu na chwilę pojawia i potem odchodzi, kto sprawia na Was wrażenie, że jest...

Każdy ma swojego Anioła stróża.....ja nazywam go Opiekunem.....moze nie wiecie ale każdy opiekun ma swoje imie.......i mozna sie tego dowiedziec-ja juz wiem jak nazywa sie mój..... Ten Anioł stróż jest zawsze z nami i pomoze nam jezeli go poprosimy....musimy słuchac tez czasem tzw.intuicji bo byc moze on chce nas przed czyms ustrzec...... Natomias zobaczyc go....?hm.....raczej rzadko ale po co patrzec skoro wiemy ze JEST!

Martyna, skąd wiesz jak ma na imię Twój Opiekun?

Chyba masz rację z tym imieniem. I ja też wiem jak ma na imię mój Opiekun - całe życie jestem związana z tym imieniem w różny sposób. Chyba masz rację, ale jak Ty poznałaś to imię?

Ja pamietam jak kiedys z kumplem siedzielismy cala noc i rozkminialismy niebanalne teorie.. Bylo chyba juz 6:00 am kiedy zesmy zaczeli obmyslac teorie "bytow" czyli duszkow opiekunczych od ktorych zalezy cale nasze zycie... Jak dzis to wspominam to odczuwam tylko wielkie zamyslenie nad swoja glupota ale bawi mnie takie podejscie:D [%sig%]

ty sie juz nie wypowaidaj bo psinco wiesz!! aga-to nie zalezy od tego czy jestes z tym imieniem.Jest na to sposob ale o tym nie powiem bo Dudi zaraz wysmieje cała sytuacje...!! jak chcesz to napisz mi maila....!

Trzeba każdemu wybaczyć chwile slabości - nawet Dudiemu. Dudi, podstawowa zasada to szanować rzeczy, których się nie rozumie. Póki nie masz pewności, że coś jest złe - nie krytykuj. A tak właściwie Dudi co wiesz na temat duszków opiekuńczych? Martyna - piszę maila: poranek10@op.pl. Może jak Dudi ładnie poprosi to kiedyś go też wtajemniczysz :-)

Ja nie spotkałem "namacalnie" mojego Opiekuna, ale były sytuacje, w których bardzo mocno wyczułem jego obecność. I z sytuacji bez wyjście udawało się wyjść. I jestem pewien , że to za jego sprawą...

Twoj stroz jest juz przy Tobie... zorientujesz sie, gdy nadejdzie na to odpowiednia chwila!

Aga, czy mogłabyś powiedzieć mi jak poznac imię swego Anioła Stróża? Odpowiedzi na to pytanie poszukuję zdje się już dłuższy czas...pozdrawiam

INEZZ, źle sformułowałam moją myśl. Ja SĄDZĘ, że wiem jak ma na imie mój Opiekun. Ale nie mam tak właściwie pewności. Nigdy nie stosowałam, żadnych technik. A wydaje mi się, że znam to imie, bo jest wszechobecne w moim życiu i zawsze działa na mnie w jakiś sposób ochronnie. Moje przekonanie oparte jest na wierze i wnioskach z sytuacji, nie na wyraźnej odpowiedzi na takie pytanie. Zapytam się IGORA w temacie ZAKLĘCIA czy zna jakieś techniki. Bo on gdzieś po drodze napisał, że zna swojego Opiekuna. Pozdrawiam!

Martyniu, dzięki za maila. Szukam dalej. Pozdrawiam!

W takim razie mam pytanie do martyny Jakim sposobem udało Ci sie poznać IMIĘ TWOJEGO OPIEKUNA? ...:))))

juz napisalam Agnieszce miala....mozecie podzielic sie informacjami....ja na forum nie bede o tym pisac bo nie chce słyszec docinków pewnych panów....!

Aga, zgodnie z tym, co napisała Martyna może podzielisz się ze mną tą informacją...bardzo bym Cię prosiła o odpowiedż...podejrzewam, że dla mnie jest to równie ważne jak dla Ciebie więc liczę na zrozumienie...:) przesyłam :) aniolekaaa@poczta.onet.pl

Czy ktos z Was czytal ksiazki Michaela Newtona "Wdrowki dusz" i "Przeznaczenie dusz"? jesli tak, to jaka jest Wasza opinia na ten temat?

opiekunowie, czyli Aniolowie Strozowie sa na swiecie.... Mozna miec z Nimi kontakt cale zycie, cena sa tylko silne wyrzuty sumienia, jesli cos sie zrobi zle.... Jednak ich logika i wiedza na temat skutkow pewnych naszych planow, czy marzen, jest lata swietlne rozleglejsza od naszej.... Najwazniejsze, ze One sa po to , by nam pomagac... Ale szanuje nasza Wolna Wole.... Pytalem o ksiazki Newtona, bo jego tezy nie bardzo odpowiadaja mojej logice, mimo wiary w reinkarnacje.... chyba, ze moja logika jest troche ...... dziwna.... :) mozna znac imie swojego Aniola, mozna wybrac dla Niego jakas forme..... Na pewnym kursie uczylem sie wizualizowac Aniola, odnawiac z Nim kontakt.... jak wiadomo, sa to istoty bezplciowe, choc nie do konca, ale mnie sie udalo..... Moj Aniol jest KOBIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Remigius, mógłbyś coś dokładniej napisać na temat "wizualizowania Aniola"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 39
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.