| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ONA RZĄDZI MOIMI SNAMI ... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Mam koleżanke na GG. Wmawiała mi, że zawsze jak idzie spać robi coś co sprawia, że przyśni się osobie której chce, mówiła, że wymyśla sobie w głowie "historię" a później to samo śni się osobie do której to "wysyła". Nie wierzyłam jej ... Zrobiłyśmy doświadczenie ... powiedziała mi, że w nocy przyśni mi się. Tak też się stało, śniło mi się, że gadam z nią na GG i pisze mi o tym, że bardzo mnie lubi, że śnie jej się , że nie kłamała , i perfidnie na GG pisała mi "WIDZISZ ŚNIE CI SIĘ" . Obudziłam się rano, weszłam na GG i powiedziała mi co mi się śniło. WSZYSTKO SIĘ ZGADZAŁO! Do tej pory tak czasami robi a potem wyśmiewa się ze mne na GG!
PYTANIE BRZMI: JAK ONA TO ROBI !!!???
|
|
|
1) lol
2) LOL
3) jasne A znasz zasade panowania nad snem ? to mozesz jej jazde zrobic taka ze nigdy juz nic takiego nei zrobi..
4) jesli takie cos robi to musi byc w medytacji/snie/skupieniu or sth
5) Eee jesli ta osoba cie nie widziala raczej nie ma szans zapanowac nad twoim umyslem... dlaczego ? bo raczej nie wie gdzie sie znajdujesz...
|
|
|
Wie w jakim mieście mieszkam, jak mam na imie, zna moje poglądy, wie jak wyglądam bo dałam jej zdjęcie ... niestety nie chciała powiedzieć jak to robi, ale wspominała coś o drzwiach i duszy która z niej ulatóje i która wpada do osoby której chce się przyśnić ... mówiła, że to nie żadne czary, że po prostu wierzy ... Ale czy to prawda???
JAK ONA TO ROBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Kazdy ma jakies mozliwosci. Twoja kolezanka ma akurat takie. W dodatku zdaje sobie z tego sprawe. Zapytaj ja, czy nie ma czasem glosow w glowie, bo to by tez duzo wyjasnilo. Moze Ci sie przyzna.
|
|
|
Oto sposób by ukazać sie w czyimś śnie ....
Zaklęcie na przesłanie komuś snu:
Określ wyraźnie co chcesz by dana osoba zobaczyła i usłyszała we śnie. Napisz to w prosty sposób na kartce papieru.
Zrób poduszeczkę z kawałka tkaniny, wypełniając ja bawełną lub innym odpowiednim wypełnieniem i wsypując do środka nieco lawendy i rozmarynu. Na końcu włóż papier z opisem snu.
Połóż poduszeczkę na swoim ołtarzu, jeśli chcesz, otwórz krąg (to nie jest konieczne), skup się i kładąc ręce na poduszeczce powiedz:
Święta Bogini, Matko, staję przed tobą, bo ta osoba nie chce usłyszeć, co chcę powiedzieć i moje słowa odbijają się od jej uszu – Święta Bogini, wyślij jej (mu) ten sen, żeby mogła/mógł nauczyć się lekcji, jakiej chcę jej/mu udzielić i daj jej/mu jasny znak w postaci snu, który jest tu spisany.
Pozostaw poduszeczkę na ołtarzu przez noc, a potem zakop w ziemi.
|
|
|
A wiecie jaki jest sposob na kurzajki? trezba swierzym ziemniakiem posmarowac miejsce wystepowanai a potem zakopac go o polnocy.. buhahahahahahahahahahhahahhahahahahaahh! ale mam zlewe!!!
[%sig%]
|
|
|
Weżcie nie piszcie mi tu jakiś zalosnych zaklęć z innych stron internetowych ... Nie sądzę, żeby ona prawie codziennie bawiła się w szycie i te inne zabawy a potem chodziła to zakopywać w ziemi :/
|
|
|
skoro nie wierzysz w zaklęcia a wierz ze ona ma możliwosci panowania nad twoim snem to jak inaczej sobie to wytłumaczysz...?
Są zaklecia w których możesz sprawić ze się komuś przyśnisz.....sen bardzo mocno działa na podświadomośc,w śnie możesz się w kimś zakochać albo nawet znienawidzić.Nie wiadomo co robi twoja koleżanka ale widze ze swoja moc wykorzystuje raczej do dania komuś nauczki i śmiania się,sprawia jej to przyjemność.Nie wiadomo jaka ma moć,może praktykuje magie.Musisz zgłosic się do Igora,on bedzie chyba wiedzial więcej...
|
|
|
Z przeprowadzonych badań wynika, że praktycznie wszyscy ludzie mają taką zdolność.
Zwie sie to telepatią, a twoja koleżanka ma poprostu dobrze rozwiniętą zdolność nadawania telepatycznego. Zasada jest taka, że kiedy nasze ciało śpi umysł odbiera wszystko bardzo dobrze. Twoja koleżanka nadaje telepatycznie, a podświadomość odbiera te informacje.
Zaklęcia??? Żadne nie potrzebne, wszystkie zaklęcia stworzone są po to by zaprzegnąć naszą podświadomość do pracy i dodać jej wiary. Wszystkie umiejętności są dostępne bez konieczności używania jakich kolwiek zaklęć.
Jednak podświadomość lubi obrazki dlatego wizualizacja jest wskazana.
Kto nie chce wierzyć niech nie wierzy, ale badania z telepatia w czasie snu były przeprowadzone przez szanujących się naukowców i wyniki niezaprzeczalnie dowodzą istnienia tej formy telepatii, oczywiście nauka nie potrafi wytłumaczyć narazie jak to się dzieje.
|
|
|
pytanie do Simonusa.
jakis czas cwicze, by wyjsc z ciala w czasie snu. Kilka dni temu prawi mi sie udalo, ale przestraszylem sie tego pisku, ktory towarzyszy wyjsciu i stchorzylem.... wiesz, dlaczego pojawia sie ten dzwiek i dlaczego budzi on we mnie lek?
|
|
|
Wiesz tak naprawde to nigdy się nie zastanawiałem dlaczego pojawia się ten pisk. On poprostu jest i praktycznie każdy go słyszy. Z czasem przestaniesz się go bać, a on będzie jakby bardziej cichy.
Nie martw się bo sam nie raz stchórzyłem przed tym dzwiękiem, tzn nie tyle bałem się dzwięku, ale pojawiajacych się od czasu do czasu głosów i krzyków. Jednak te głosy to nic innego jak realistyczne hipnagogi takie sny na jawie choć potrafią być bardzo przekonujące :D .
Wsumie nie ma się czego bać o czym sam przekonasz się przy następnych próbach. Bariera strachu jest najgorsza do przełamania, ale ciekawość zawsze wygrywa taka już ludzka natura.
|
|
|
ODPOWIEDZ BRZMI: nie ona tylko Ty sama! Niekt nie moze wplynac na rezultat naszej woli, jedynie druga istota moze ukazac mozliwosci, z ktorych wybieramy na mocy wiary. Ona daje ci mozliwosc, Ty z kolei w to wierzysz, zatem tak sie dzieje wedlug Twojej wlasnej woli - daru od Jedynego Stworcy Boga.
Co jesli powiem (gdy bedziesz to czyatala), ze dzis bedzie Ci sie snic pole pelne roz, pelne roz i zapachow z nich plynach, pole gdzie jest przyjemnie, cieplo, spokojnie, bezpiecznie, pieknie... beda to pola RÓŻ specjalnie dla Ciebie, ale tylko przez mała chwile!
Pozdrawiam
|
|
|
Ien ale komplikujesz. Sprowadzasz wszystko do autosugestii.
Weź pod uwage fakt, że nie mówisz danej osobie co będzie się jej śniło, dopiero po śnie jej mówisz jaki miała sen.
Tak samo są przeprowadzane naukowe eksperymenty, gdzie jedna, lub więcej osób śpi, a inne siedzą w odrębnych pokojach skupiając się na wybranych losowo obrazach. Dodam, że przed eksperymentem nikt nie wie jakie będą obrazy i czy wogóle to będą jakieś obrazy.
Zaskakującym faktem jest, że większości osób śpiących śni się właśnie sceneria z obrazu. Takie ekperymenty robione są od dawna i wydaje się, że za każdym razem się potwierdzają.
To samo dotyczy eksperymentów na jawie, kiedy dana osoba nie śpi, lecz jej zmysły są uspane np. przez założenie słuchawek i opaski na oczy, a najczęściej takich połówek piłeczek pingpongowych.
Druga osoba jak zwykle skupia się na jakimś obrazie, lub ogląda jakiś film. Osoba odbierająca opisuje obrazy jakie pojawiają się jej przed oczyma.
I znowu ten test potwierdza, że tzw. telepatia istnieje, ponieważ osoba odbierająca najczęsciej opisuje prawidłowy obraz.
A badane osoby są często losowo wybrane, nie żeby ktoś mówił, że ma jakieś szczególne zdolności. Poprostu w stanie wyciszenia wszyscy jesteśmy zdolni odbierać informacje w formie telepatycznej.
Oczywiście sceptycy są tak uparci, że nawet badania ich kolegów nie robią na nich większego wrażenia. Natomiast ludzie tzw. wiary nazywaja wszystko szarlatanerią. Przykro mi z tego powodu, że dary od Boga nazywane są w ten sposób.
nara
|
|
|
Simonus-wcześniej powiedziałeś, że praktycznie wszyscy mają zdolność telepatii.I nie mniemam, że trzeba dużo ćwiczyć.Czy mógłbyś napisac, jak można to ćwiczyć...?Bo ja mam ochote na maly eksperyment, tylko nie wiem, jak sie mam w ogóle za to zabrać..ahhh...ta ludzka ciekawość...chyba każdy by chciał spróbować...ktoś mi kiedyś powiedział, że żeby wyćwiczyć moc telepatii, powinno sie medytować, uspokajać umysł.A potem próbować...
|
|
|
ej to naprawde dziwne i zdumiewające ale ja w to wierze ona man aprawde jakies zdolności telepatyczne
czarna
www.
wwwczarno.
blog.
onet
.pl
|
|
|
Karolina czy napisałem gdzieś, że trzeba dużo ćwiczyć? Eksperymenty o których pisałem był przeprowadzane na ludziach, którzy o telepatii nie mieli zielonego pojęcia.
Najważniejsze to jest się wyciszyć, relaksacja, medytacja. To jest ważne. Wyciszyć zewnętrzne fizyczne zmysły i skupić się do swojego wnetrza.
nara
|
|
|
To proste: twoja koleżanka jest ufolem:P ale na serio to nie mam pojęcia. Może jest jakimś mega medium?
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |