| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pierścień Atlantów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
|
Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?
|
|
|
Wiedzieli bo Atlantydzi po upadku przenieśli się do Egiptu i tam pomagali założyć cywilizację Egiptu. Więc pierścień (o ile to fakt) przybył wraz z uciekinierami z wyspy.
|
|
|
Co jak co ale ten pierscien nie uratuje Cie przed okrucienstwem zycia w swiecie....eeeeh
[%sig%]
|
|
|
co za bzdety, Atlantydzi i lumerowie to byly cywilizacje na poziomie tego co bylo u nas w 70 latach a nie jakies cos takie jak starozytna gracja itp ! to byl normalny system polityczny z rozwinieta kultura, technologia, lotami w kosmos nawet, i prawdopodobnie na ksiezyc i podobno sa jakies pozostalosci na ksiezycu po atalntydach i lumerach i pewnie dla tego nie pokazano orginalnych fotek z ksiezyca..... Atlandydzi to byl kraj dosc niewierny i oddany materializmowi, podobnie jak lumerzy i dla tego zgineli przy przemagnesowaniu ziemi ktore niedlugo znowu nastapi ! Żydzi to potomkowie lumerow (ich inteligencja i wspoldzialnie), egipcjanie tez, poniewaz lumerowu zajmowali prawie cala polkule polnocna a atlandydzi poludniowa, nie bylo takiego podzialu na kraje jak jest teraz, na ziemi byly tylko 2 kraje i tyle. Atlanrydzi nie zajmowali sie takimi glupotami jak jakies czary mary i robienie pierscieniow, fakt mozliwe ze pierscien ma jakas klatwe (w pozytywnym znaczeniu) ale watpie aby to bylo dzielo atlantydow, klontwy to nie filkcja.....
|
|
|
bardzo ciekawe ale jak to może się dziać że od niego nie można zginąć?!?!?!?!?!!?!?!?!
|
|
|
Hmmm... Noszę pierścień atlantów od jakiś dwóch lat i rzeczywiście: nie zginęłam w żadnym wypadq samochodowym, nikt mnie nie zamordował, nie chorowałam, nie złamałam nogi... itp :) hehe
|
|
|
a ja tak mam bo od 3 lat nosze koraliki z bazaru.. ojej to moze Super Extra Magiczne Koraliki Mocy Taj Fung Chi!!!???
[%sig%]
|
|
|
Jak mnie śmieszy, gdy katole naigrywają się z amuletów. :) Ale to dobrze, bo śmiech potrzebny jest... Ja też noszę PA.
[%sig%]
|
|
|
nom mnie te zsmieszy jak ''katole'' sie smieja wtedy robie Ha Ha Ha glupi "katole".. oj oj oj umyslowa impotencja sie szerzy coraz bardziej.
[%sig%]
|
|
|
Dudi tu poprostu chodzi o promieniowanie.......
Nie na darmo mówilo sie kiedys pannom, zeby nie siadały na rogu stołu bo nie wyjdą za mąz!Cos w tym bylo bo róg sołu ma złe promieniowanie....najlepsze są te okrągłe......!
|
|
|
|
|
|
nieladnie Martynko jak mozesz takie reklamy to wbrew regulaminowi
|
|
|
no nie no to teraz to mnie zaskoczylas! Bardzo nieladnie:P
[%sig%]
|
|
|
hm.. pierscien atlantów?? Ostatnio duzo pisali o Krzyzu atlantow... Taki jak krzyz katolicji.. tylko koncowka jest rozdwojona w ksztalcie czlowieka...
Radiesteci uważajaą ze niektore ksztalty mają mozliwośc kumulowania pozytywnej energii... Podobnie jak ksztalt piramidy - ostatnio bardzo modny....
Albo krysztal górski... uważany przez ezoteryków za "narzędzie" do gromadzenia dobrej energii
|
|
|
slyszalem ze piramidki maja jakies ukryte wlasciwosci.np zrobiono z tektory pomniejszona wersje piramidy w gizie. wlozono do niej tepa jak lyzka zyletke. na drogi dzien byla ostra jak kamien szklisty. a co pierscienia atlantow...chyba sobie taki skombinuje. ale watpie czy daja je gratis do pudelka z platkami sniadaniowymi weic moze to zajac troche czasu. chyba sobie ponurkuje. a tak na serio fajowy pierscionek
|
|
|
OK..jak juz sie pojawił temat pierdzionka. Moja mama miała taki pierscien bo tez wyczytała ze cos tam chroni...oki..jak by isc tym tropem to moze ta cywilizacja...zapanowała nad energia...i ten pierscien jest jak czip..bo chodzi tylko o energie co nie. Ino był juz koniec swiata jak upadła cywilizacja lumerów i atlantydow.....Kurna jak macie to rzucajcie linki na ten temat...ino ciekawy..ja mam tylko ifnormacje i sa one w strzepach....o luminatcha słyszałam i ze sa do dnia dzisiejszego...a faktem jest ze zydzi sie razem trzymaja..ino chodzi o ich religie..oni sa strasznie w tym..az trudno w to uwierzyc...moze to poprostu pycha i tyle..taka ino slepa...no dobra nie wazne.
|
|
|
Gia-ty jakas "nieteges"jestes.....?Ze slaska,ze wtracasz ciągle "ino"!
Boze......
|
|
|
Pierscien Atlantow, to nazwa umowna. Ja nosze Krzyz Atlantow. ktory faktycznie dziala ochronnie. ale wiem, ze dzieje sie tak, bo JA tego oczekuje.Pewnie komus innemu pomoglby naszyjnik korali za 10 zl. Sa oczywiscie formy, ktore niosa przeslanie dla wielu ludzi - to wszelkie symbole religijne. pytanie, czy one "dzialaja", bo cos w nich jest, czy dziala przez nie wiara milionow ludzi.....
Ale czy to tak naprawde wazne???????????
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |