Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham kocham cię szalenie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Kocham, kocham ja szalenie! Kochać, kochać to marzenie. Kochaj, kochaj Ty mnie też! Ja Cię kocham, przecież wiesz! Kocham Cię bez końca, Kocham dniem i nocą, Kocham o wschodzie słońca i kiedy gwiazdy się złocą... Kocham zapach lasu leśnego, kocham widok nieba lśniącego, kocham wszystko co się wokół dzieje, ale nic nie pokona mojej miłości do Ciebie!

No i coś Igor narobił? :)

rosomak Twórczość wyższego rzędu jakim są próby uprawiania poezji jest zawsze mile widziana, charakteryzuje ona bowiem osoby subtelne i wrażliwe a o takie nam wszak na naszym forum chodzi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Owszem, ale za chwilę wszystkie tematy znikną pod stosem niekontrolowanego wierszoklectwa

Zakochał się chłopak - urocze :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Pytanie, czy nie w sobie ;)

rosomak:
pod stosem niekontrolowanego wierszoklectwa
Całkiem ładne wiersze pisze... Nawet ładniejsze od Twoich ;) Oczywiście żartowałem - nie wszystko da się porównać :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Nie chodzi o to czy ładne:) Przecież można poświęcić temu jeden temat. No tak, czy nie?

Nie wiem jak u Was, ale ja nie mogę się cofnąć do starszych wątków- wyskakuje error- Gdy chłopak się na dobre rozkręci pozostanie tu tylko PiotrWielki

rosomak:
Nie chodzi o to czy ładne:) Przecież można poświęcić temu jeden temat. No tak, czy nie?
Tak :)
rosomak:
Nie wiem jak u Was, ale ja nie mogę się cofnąć do starszych wątków- wyskakuje error- Gdy chłopak się na dobre rozkręci pozostanie tu tylko PiotrWielki
Właśnie tak to wygląda.

Później się posprząta. Niedawno sprzątałem HAARP-a po Wronie :)

wendol:
:) ... Więc twórz młody Werterze Niechaj poezja brzmi w eterze

wendol Zakochał się chłopak - urocze i coś do wszystkich mamrocze miłość opisać chce swoją ze swoją niedoszłą dziewoją rosmoak tym wszystkim znudzony sam musi wracać do żony i słuchać tej samej płyty nie może zmienić kobity ubrał się w dzieci rodzine raz znalazł nawet godzine by młodą piękną dziewczyne zaprosić na wieprzowinę lecz grill nie sprostał zadaniu i dziewczę po grillowaniu odrzekło raczej z niesmakiem tym razem nie z rosomakiem ;) pzdr

Niech Moc Będzie z Tobą

rosomak a tak serio jak masz kogoś od php kto by nam tutaj za butelkę wódki błędy w kodzie poporawiał to jest taki ktuś mile widziany ;) pzdr igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Zapytam

Wolę wiersze krótkie, lecz pełne treści, w których jakiś morał się mieści :) Mówię Dobranoc, do snu się układając, żebym jutro rano nie biegł jak zając :)

Wolę wiersze krótkie jednak pełne treści takie przy okazji pełne opowieści gdzie się wątek plącze z leśną ścieżką wąską takie wiersze lubię zabarwione wstążką co się raz rozwija to się znowu gmatwa aby i czytanie sztuka ta nie łatwa tak mnie nie nudziło nie biło schematem abym sobie czytałem razem ze swym bratem a jak ja nie znoszę takich łatwych rymów podobnie jak nie znoszę tego o co nie proszę ;) smurf maruda

Niech Moc Będzie z Tobą

Ale tu poetycko się zrobiło... :) Też kiedyś pisywałem. Ale dawno. Jako dzieciak jeszcze... Stare dzieje- rymy same przychodziły, bez wysiłku. Ale już to chyba zgasło we mnie... Pamiętam tylko jeden wiersz(yczek). Miałem chyba 8 lat. Góra 10... Wlazł kot pod stół tam gdzie miskę miał. Wlazł kot od stół chyba mleka chciał... Dałem mu mleka kotek się napił wylazł spod stołu i jeszcze się gapił Ot taki malutki wierszyczek :) Pozdrawiam.

Pisz wiersze poeto, pisz do swej wybranki, ale tu na forum nie rób nam rąbanki :) Może Twoja luba właśnie to doceni, lecz my Twą twórczością jesteśmy znudzeni. Jest w życiu poety czas i na pisanie, lecz po wypłakaniu kolej na działanie. Kiedy już umilkną pieśni Twojej jęki chcielibyśmy słyszeć wesołe piosenki :) Sprytna to dziewoja, co niby odrzuca, aby później patrzeć, jak PiotrWielki przed nią kuca :) Takie czasy mamy, że nie ważna fura Kobieta popatrzy, jak ci mięknie rura :) Żebyś Piotrze nie był, nie był taki Wielki Powymieniasz w kranach wnet wszystkie uszczelki :) Musisz się nauczyć, nauczyć pokory Kobieta cię zepchnie właśnie na te tory :) Kiedy już zakończysz te swoje niedole może się wnet zgodzi byś był jej pachole ;)

Całkiem zabawne Igorze Postrzelaj jeszcze może :) Na razie wszystkie strzały w płocie wylądowały rosomak w uczuciach stały choć popęd ma niemały Grill, który tak niecnie Pan oczernia choć wysłużony, swą rolę czasem spełnia czego najlepiej chyba dowodzi żonine, ehhhh, no nic nie szkodzi... ;) Kaptur za nisko opadł Przez wódę gały krwawe Delirium tremens dopadł Tym razem wypij kawę :) [
79277:
Stare dzieje- rymy same przychodziły, bez wysiłku
To nic trudnego- wystarczy dobrać słowa Warto próbować W ten sposób można wyrazić więcej niż się wydaje a czasem nawet samego siebie zaskoczyć kierunkiem toku myślenia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.