| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| FORUM | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
Moja wieloletnia praca na forum dobiegła końca.
Pomogłem komu trzeba, wyleczyłem.
Pomogłem Wam, a Wy mi zrozumieć.
Dziękuję Wszystkim.
Rozwijaliśmy się wspólnie.
Podświadomie, świadomie, nadświadomie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To niemozliwe !
FORUM
Wierszyk napisze Wam radosny
Niech Wam przypomni powiew wiosny
Po co tabletka truc sie straszna
Lepiej pokrzepic sie choc wasnia
Wiec klocmy sie moi kochani
To przy nas narod sie odchami
W zwadach tez mozna sie docenic
Nie jedna ciemnosc rozpromienic
Na forum zawsze cos sie zdarzy
Nie jedna dziewke rozkojarzy
Panowie zawsze sa przytomni
By pamietali ich potomni
I tak sie tocza nasze spory
Przec cale noce i wieczory
Dysputy polskie sa wszem znane
I przez niektorych doceniane.
Goska
|
|
|
Szkoda ze odchodzisz, napewno masz powod jakis. To forum bez Ciebie nie bedzie takie same.
Mam sekretne miejsce moj bedside table gdzie trzymam rozne rzeczy i na samym spodzie mam kupe notatek z rozwoju duchowego itp. W tamtym roku zagladnelam w to miejsce i sobie czytalam rzeczy sprzed 9 lat, ktore drukowalam chodzi mi o watek 'rozwoj duchowy' z tego forum wiekszosc wypowiedzi jest Twoja. Mysle ze odegrales wazna role w moim zyciu:)
Jak je czytalam to plakalam i widzialam jak bardzo sie zmienilam i jaki postep zrobilam ze soba i jak inaczej juz na zycie patrze. Napewno zycie samo dalo lekcje, ale te notatki mi pomagaly. Chyba nigdy ich nie wyrzuce bo chcialabym corka kiedys wszytko opowiedziec i je nauczyc.
Co to jest forum tajne.org to nie wiem i jakos zawsze mnie tutaj ciagnelo. No, wiadomo do watku zaklecia najbardziej bo wzywalam pomocy :)ale dzieki zaklecia trafilam na rozwoj duchowy. Kiedys niewiedzialm co to wogole znaczy. Dopiero zaczelam czytac i sie interesowac, a dziwne rzeczy same zaczely sie wydarzac. Chociaz sama postepowalam tak jak uwarzalam ze jest 'stosowne'.
Zycze Ci duzo zdrowia i duzo szcescia :)))
|
|
|
Witam i do widzenia Wendol.
Córy rosną zdrowo?
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
|||||
|
qwa- ortografa "szczeliłem"... :/
"podejżewam"...
Podejżewam, że jezdem idiotom...
PODEJRZEWAM!!!
Teraz mi podkreśliło błąd, więc PODEJRZEWAM, że wcześniej też.
Jak pisałem ręcznie- nigdy nie robiłem błędów. Na klawiaturze częściej się mylę i jest mi wstyd... Bo kilka osób tutaj pouczałem... Dlatego mi wstyd.
Cześć
|
|
|
|||
|
Nic złego się nie stało.
Po prostu w przeciągu kilku lat spędziłem tu mnóstwo godzin, a teraz będę miał coraz mniej czasu na takie "rozrywki".
Mam zamiar zająć się innego rodzaju działalnością - dużo bardziej praktyczną.
Będę tu zaglądał od czasu do czasu, ale na takie wywody jak do tej pory nie będę miał już czasu, ani ochoty - będę się inaczej realizował.
Poza tym od lat powtarzałem w kółko to samo - ci, co mieli zrozumieć już zrozumieli, więc moja tu obecność nie jest już tak potrzebna.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Myślę że w którymś miejscu kończy się sens czegoś
i dlatego trzeba coś zmieniać
bo po dotychczasowej ścieżce nie ma rozwoju.
Tematy TU się wyczerpały i są nie nośne w sensie poznawania czegoś nowego.
Nie ma nowych forumowiczów którzy by coś napędzali "dali świeżą krew"
i dawali nowe tematy.
Każdy ma swoją ścieżkę i każdy zadaje pytania słuszne dla siebie
i na nie powinien znajdować odpowiedź.
Pytania innych nie zawsze są słuszne dla naszego rozwoju i naszych poszukiwań.
Jeśli w jakimś miejscu coś osiągnęliśmy to naturalne i słuszne jest przejście na inny poziom.
|
|
|
wendol
7 dni temu o 23:30
Najważniejsze, że zakończyłeś pracę nad sobą, średnio taki cykl trwa 7 lat ty zrobiłeś w 10 dwa cykle, mogę ci pogratulować.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dzięki Igor - zawsze miałem nadzieję, że szybko się uczę.
|
|
|
Wendol, daj namiary na siebie, bo mail z bazy nie dziala.
Chce komus przekazac ten serwis ;)
|
|
Czekam na opinie... |
|
To czekaj dalej...
Kierujesz się samym umysłem?
A co z czuciem, Miłością, Bogiem?
Szarak przestał widzieć szare - OK.
To teraz czas na następny etap rozwoju - na odzyskanie łączności z...
|
|
|
|||
|
|||
monetka73 |
|
wendol
Jeszcze raz :)
Chcę Ci przekazać serwis Tajne.org. Mail w bazie jest jednak nieaktualny. Daj jakieś namiary na siebie.
|
|
Czekam na opinie... |
|
Masz takie duże oczy, a nie widzisz? ;)
Na moderowaniu się znam, ale nie wiem, czy nadaję się na admina.
|
|
|
OK, w takim razie informuję, iż za 3 dni kończy się domena i nie zamierzam jej przedłużać. Tym samym strona zostanie zamknięta. Jest jeszcze czas na zapisanie ulubionych wątków.
Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Czekam na opinie... |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |