| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| modlitwa | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
|
Modlitwa jest czymś niezwykle ważnym. Wszyscy nam to powtarzają. To wspólny element wszystkich religii. Rozmowa pomiędzy Bogiem, a człowiekiem. Wbrew pozorom Wszechmogący słyszy każde nasze słowo, każdą naszą myśl. Myślicie, że nie odpowiada? Sromotnie się mylicie. Znaki, które napotykamy na swej drodze, np. czterolistna koniczyna, czy konik polny, to odpowiedź Stwórcy na nasze modlitwy. Czasami dzieje się tak, że los daje nam to, o co prosiliśmy w modlitwie, np. niezwykły zbieg okoliczności. Nie musicie korzystać z usług wróżbitów, typu Igor. Po co wam znać przyszłość? Tego, co się stanie nie można przepowiedzieć. Można to tylko odgadnąć. Jeśli zawczasu poznacie nadchodząca klęskę, będziecie niepotrzebnie cierpieć zbyt wcześnie. Jeśli coś pozytywnego ma się wydarzyć, czeka was miła niespodzianka. Po jaką więc cholerę bawicie się tarotem?? To nazywacie rozwojem duchowym? Wasz los spoczywa w waszych własnych rękach. Nie dajcie sobie wmówić, że przychodzi kiedyś taka chwila, kiedy zaczyna wami rządzić przeznaczenie. Jesteście słabi, uginając kark przed ślepym losem. Dopóki walczycie jesteście zwycięzcami, a każda porażka jest, wbrew pozorom, nauką na przyszłość
Bóg jest tak naprawdę duszą wszechświata, która wspiera wasze dążenia, pod warunkiem, że się nie poddajecie.
Wasza ideologia nakazuje bezwarunkowa miłość, tymczasem zioniecie nienawiścią do mnie. Czy to nie jest absurdalne?
|
|
|
|
|
|
Tu nikt nie zionie do nikogo nienawiścią:) To ty zioniesz nienawiścią do ludzi, którzy mają inne poglądy od twoich. Ale plus dla ciebie za pierwszy tekst który ma w sobie dużo prawdy:)
|
|
|
Dziękuję za słowa uznania, motylku.
Nicze, dałeś(aś) link do filmu, w którym facet mówi, ze dusza ewidentnie złego zostanie zniszczona po śmierci. Czy to nie wbrew idei reinkarnacji? Czy ci wszyscy degeneraci nie przyszli na świat po to, by się uczyć? Czy owi złoczyńcy nie będą mieli szansy odpracowania "złej karmy"?
|
|
|
|||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
Wrozenie z kart, to czysta matematyka, a nie metafizyka. Tasujesz karty, przekladasz i odczytujesz znaczenie kazdej karty lub ich zestawu.
O dziwo, stawianie kart sie czasem sprawdza i to w najdrobniejszych szczegolach. Uwazam, ze mamy wiec w reku narzedzie, ktorego do konca nie rozumiemy. Zastanawiam sie, dlaczego takim samym narzedziem jest tez listek akacji ? Dano nam do reki narzedzia bez wyjasnienia. Korzystaj, bo na reszte jestes jeszcze za glupi na reszte !?
Uwazam, ze dobra znajomosc znaczenia kart i ich zestawow daje mozliwosc zapobiegnieciu zla. Jak wiesz, ze cos wyszlo w kartach nie tak, to staraj sie dzialac tak, zeby do tego zla nie dopuscic - moze sie jednak uda ? Uwazam tez, ze dobrze jest byc przygotowanym na to co ma nadejsc, bo czlowiek powolutku uwrazliwia swoja psychike - nie dostanie palpitacji lub zawalu serca. Zaskoczenie jest bardzo niebezpieczne dla organizmu czlowieka.
Igor, nie badz nigdy niedbaly przy stawianiu kart. Najlepszym dniem na stawianie kart jest od wiekow wtorek.
|
|
|
|||
|
A tutaj ciekawy film dzięki któremu dowiecie się czym jest modlitwa i co naprawdę można dzięki niej osiągnąć, musicie pamiętać tylko o jednym szczególe - należy się modlić na głos i z wewnętrznym przekonaniem.
http://www.youtube.com/watch?v=obTyLa2x1BI&feature=related
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Jeśli ktoś korzysta tarota i "dopalaczy" w formie obcych bytów to ma problem i wtedy mozemy muwic o źle ale i nieszczesciu takiego człowieka. Przypominam sobie rozmowe w moimi kolegami na temat duchów i tabliczki omuji'a, "ostatnio widziałem coś takiego w empiku, musimy się kiedyś pobawić napewno bedzie fajna zabawa" to ja muwie na to niebaw sie w rzeczy których nie rozumiecie bo sobie kłopotu narobicie. "ah ale przecież i tak nic sie nie stanie" to im potem powiedziałem o przypadku z USA jak sobie rodzice z 2 małymi dziecmi zrobili zabawe z wywoływania spirycystycznego i do końca zycia tego nie zapomną bo zostanie ślad psychiczny i fizyczny w formie blizni po ugryzieniach i zadrapaniach. I temat się urwał i widać było takie zdumiene przez przerazenie na ich twarzy.
To samo jak mówiłem też im o tym ze to co widzą to nie koniec tego świata. Przeciez są inne rodzaje i częstotliwości swiatła urtlafiolet, więc coś może być poza naszym wzrokiem i znowu zdziwienie:)
Ludzie cholernie są nieobeznani i tracą grunt pod nogami w czasie takich rozmów bo nie da sie tego jako tako wyjaśnić.
|
|
|
Heh miałem dziwny sen dzisiaj, byłem w miejscu w którym codziennie przechodze tylko z dziwnej perspektywy tak jakbym tam był i patrzał oczyma a fizycznie mnie nie było. patrze idzie piekna kobieta tak około 170cm o ładnej twarzy i ciemno czerwonych włosach całkiem zwyczajnie ubrana, nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym w czasie snu nie powiedział tak "to na pewno ANCIK" :), a potem to juz sie działo... całe piekło sie zleciało na rozpierduche krzycząc coś takiego, ze bedzie to normom co 3 dni chyba w jej i moim życiu. Właściwie to zdziwiłem sie rano skąd wogule taki pomysł zeby ta kobiete tak nazwać skoro, nie miałem i chyba nie bede miał okazji poznać Ancik.
Ale co do snów to miałem kilka dziwnych z sobą nie powiązanych, śmiesznych nie majacych wogule możliwości zaistnienia sytuacji.
Np. śniło mi sie że budze sie w swoim pokoju i mam kilkanaście komarów latających pod zyrandolem i też był jeden duży robal wielkości szerszenia nawet chyba wiekszy i chciałem to dziadostwo wygonic za okno, otwieram je a wcześniej tego nie zauważyłem jakby to była norma. Za szybą miałem widok jak astronauci z promu kosmicznego wietrzyłem sobie kurde pokój w kosmosie :P
|
|
|
|||
|
http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2272
oj...zle piszą :-/)
|
|
|
A miał czerwone gały i łańcuch ;)
Jeśli nie, to możesz spać spokojnie,
jeszcze pożyjesz.
|
|
|
Oj... to nie czytać.
Sianie paniki i wywoływanie wilka z lasu.
Niej wiesz a jak spokojnie zasypiasz.
|
|
|
|||
|
|||
|
A tam zbyszku łańcucha nie miał prawda? oczów czerwonych też?
nie przemówił do ciebie więc spoko dasz radę;)
mi się śniły ostatnio zombi
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 61 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |