| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ojciec Rydzyk człowiek czunu! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
|
Ojciec Tadeusz jest jedynym Polakiem,który w Polsce po 1989 roku zdziałał coś wielkiego.Oprócz ojca Tadeusza nie znalazł się nikt,kto przyczyniłby się do rozwoju Ojczyzny.W Polsce mamy samych destruktorów i pasożytów,umiejących niszczyć i przepuszczać wszelki majątek narodowy.
Podkreślam jeszcze raz Ojciec Rydzyk to jedyny Polak,który potrafi budować dobro Ojczyzny.
Jacy mali przy nim są ci wszyscy politycy i inni "wielcy",to same karły,a niektóre to plujące karły.
Przeto powiadam wam- Ojciec Tadeusz powinien zostać prezydentem Polski!!!!!!
|
|
|
To kiedy wybory i czy Rydzyk będzie startował? :))
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Oooo!!! :)
Wojownikprawdy! Kopę lat!!!
Niedawno o Tobie pomyślałam i chyba wywołałam Cię myślami :)))
|
|
|
Spoko ludziska - nie ma ryzyka... :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ojciec Rydzyk powinien pełnić jakąś funkcję w państwie tak, żeby miał wpływ na to co się dzieje w naszym świętym kraju. W ten sposób zniszczy plugastwo.
Obecnie za sterami naszego kraju zasiadają ludzie nieczyści.
A Ojciec Tadeusz rydzyk to naprawdę, naprawdę, naprawdę wielki człowiek.
W tej chwili ustawiłem sobie internetowe Radio Maryja, tak, żeby było słychać w całym mieszkaniu.
|
|
|
W domku jednorodzinnym. gdybym mieszkał w bloku na pewno znalazłby się jakiś świr, który domagałby się wyciszenia radia. A tak to i ja słucham sobie radyjka i moi sąsiedzi. A i proboszcz przejeżdżając, życzliwie się uśmiechnie, kiedy gra radio u nas. :)
|
|
|
jak na któreś spojrzenie na Ciebie trudno ukryć wrażenie żeś chłopie niedorozwinięty
przynajmniej umysłowo
za każdym razem tłumie tą ocenę u siebie- bo nieładnie jest oceniać w tak konsekwentny i drastyczny sposób- tym bardziej że byłem wychowany i w tradycjach i w również katolickich obrządkach, ale może tym razem zrobi mi się lżej jak wyrzucę to z siebie a Ciebie może trzaśnie po uszach i jakiegoś olśnienia doznasz
g... mnie Twój rydzyk obchodzi, złodzieji Ci tam dostatek
nauki Chrystusa dobitnie rozdzielały sprawy wiary od politycznych
natomiast Wy tworzycie i stale dążycie do hybryd/połączeń co zwykłym fanatyzmem jest transakcją wiązaną i żerowaniem na wierze ludzkiej w celu nabijania własnej kabzy i zdobycia społecznego uznania
ciężko zrozumieć że gównem chleba się nie smaruje?
no pytam człowieku
a może tak ko mo ro wski z tu ski em powinni kardynałami i papieżami zostać byś zrozumiał że coś nie halo bo tam w kościółku też zdaje się być wiele do zrobienia zwłaszcza dla takich zio berków co by amatorów dzieciaczków w końcu po jajkach chlastali czymś ostrym
a możeś Ty jakiś prowokator na garnuszku jakiegoś współczesnego sb i tyle, cwaniak za zasłoną fanatyka, jakaś czarna zmora karmiąca się emocjami ludzi absurdami rzucając- uczciwym spokojnym forumowiczom na mało uczęszczanym forum
|
|
|
Zbysiu,
wyluzuj. Spokojniej, ...spokojniej, ... spokojniej, ...
Łyknij sobie szklankę wody (dla ochłody i na uspokojenie), policz od 100 do 0 w wolnym tempie, podziałaj na podświadomość, ...
... wyobraż sobie i odczuj: ... wojowniczek wcale na ciebie nie działa, ... nie denerwuje cię, ... nie drażni, ... ze spokojem czytasz jego prowokacje, ... nie reagujesz na nie, ... jesteś obojętny, ... jesteś łagodny, ... jesteś wyluzowany ... i szczęśliwy, że g... to cię obchodzi. :)
A teraz budzisz się i mówisz: "o kurde, co to było?"
|
|
|
jak to co - śiakiś wojownik :-)
denerwotywator
|
|
|
ja to tak bez emocji- wiem mało ładnie- sorry
ale przecież ładnie nie dociera
|
|
|
Przecież wojownik sobie tylko jaja robi ;)
Lubi się w to bawić i czerpie z tego pewnego rodzaju (niezrozumiałą dla mnie) satysfakcję. Nie wiem, co siedzi mu w głowie i duszy, ale na pewno ma jakieś wewnętrzne braki i frustracje, skoro się tym para. A pojawia się tu tylko dzięki wam, czytelnikom, dyskutantom, którzy zapewniają mu tą zmyśloną interakcję.
Więcej tego nie powtórzę, więc zapamiętajcie ;)
Pozdro.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
A Ty Zbyszku może zbyt idealistycznie, bez dystansu do takich osób/tekstów podchodzisz i starasz się naprostować coś, co prostowania nie wymaga... bo jest niemożliwe ;)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
W takim razie miłej zabawy, choć żadnej nauki z niej nie będzie ;)
|
|
|
Czyżby?
Trzeba umieć sobie radzić ze "szczególnymi przypadkami" :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |