| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie podświadomości | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
|
5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc
|
|
|
Zapałki w rękach dziecka to pożar.
Metoda banalnie prosta ale niebezpieczna.
Opisz swój problem szerzej.
|
|
|
Cześć Igor, poprostu zaczeło mi się wydawać, że za tym wszystkim kryje się jakaś diabelska siła,nie wiem co o tym sądzić wczoraj popatrzyłam na to z boku i to jest poprostu grzebanie w czyimś umysle......... mógłbyś mi powiedziec czy to jest ingerencja w umysł drugiej osoby i czy to się może w jakiś sposób na osobie wywołującej zemścić...???
|
|
|
Igor jeśli możesz to opisz metodę na forum...jeśli nie napisz mi maila ix_peter@wp.pl
|
|
|
temat się bardzo ciekawie zapowiadał ale nikt nie opisał na czym to wszystko polega, jakie efekty powoduje ...
Kopecka - możesz coś więcej o tym zjawisku powiedzieć?
|
|
|
Kopecka prosze nie pisz wiecej w tym temacie, wysłałem Ci majla, rozwiążemy sprawe.
Tylko nie mieszaj bardziej.
|
|
|
Teoretycznie to mozna zrobić wszystko ale praktycznie to dużo ale nie za wiele.
Najpierw to musisz nam tutaj napisać po co to zaczynaliście robic.
Mocy diabelskich w tym niema.
igor
|
|
|
Tak zaczyna się podstawowa medytacja autosugestywna od auto zwrotu:
"odwołując się do swojego wlasnego ja do swej podświadomości"
to jest błednie zinterpretowane ty nie wywowłałaś podświadomości ale włamałaś się do swoich zbiorów systemowych.
Tak jakbyś z poziomu Windowsa ingerowałą w Bios.
Ale opisz co się dzieje to Ci pomożemy.
Kazdy z czymś się spotkał więc na forum łatwiej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Heh... ( westchnienie nie imię :P ) ja się z tym nie zetknąłem... ale widać mamy na forum kilku fachowców ( ukłon w stronę Heh ) którzy potrafia telepatycznie i na odległośc rozwiązać Twe problemy...
Aż dziw bierze że e-meili uzywają do komunikacji...
Oh.................. nie znam istoty problemu ale jak widzę próby jego rowiązania ( znów ukłon w stronę Heh ) to mnie obezwładnia...
Igorze a co to jest? Bo zdaje się że wiesz węcej... i jesteś chętny do korespondencji forumowej a nie meilowej czy telepatycznej :)
Faktycznie... tu jestem uszzypliwy ale uszczypliwość wynika z załamania...
Pax vobiscum :)
[%sig%]
|
|
|
Tak uważam bo sprawa jest poważna więc trzeba ją na szerszym forum omówić.
Można w szerszym kontekscie poznać problem a takw meilu to tylko jedno
wymiarowo.
W końcu przedstawiać się z imienia i nazwiska nie musi dziewczyna.
Fakt faktem, jak ktoś umie robic coś telepatycznie to dziw bierze, ze korzysta z telefonu ;;))))))))
Wiem tylko tyle ile wiem, więcej nic nowego nie wiem to fakt.
|
|
|
Brat nie wiem jak Ciebie, ale mnie idea wg. której każa osoba z forum może zrobić ze mnie pedała, zoofila, nekrofila albo fana wąsatych pań nie bawi.
Gdyby każda osoba która ma na to ochote potrafiła by grzebać w podświadomości innych ludzi panowała by tak zwana "rozjebunda". No ale jeśli chcesz dowiedz się ile jesteś w stanie i rozpowszechnij ten temat.
pozdrawiam Heh
|
|
|
heh... to już cos ciekawszego... też chcialbym być w posiadaiu wiedy mogacej zmienić świat... a pytanko jedno - możesz sobie pogrzebać w świadomosci kogokolwiek? To zapraszam do mojej na mały eksperyment :)
Igor podziel się wiedzą :) łaknę jej :)
[%sig%]
|
|
|
Brat sama idea experymentu brzmi ciekawie.
Igor a Ty jeśli posiadasz tą wiedze - prosze używaj tego z rozumem.
|
|
|
Heh mów czego Ci potzreba aby do mojej podświadomości wejść. I co będziesz mógł mi po takim wejściu powiedzieć :)
Pamiętaj że milionem Rand'yego dzielimy się po połowie :)
[%sig%]
|
|
|
Czego mi potrzeba? niczego.
Napisz do mnie na gg ustalimy sens experymentu 2230867
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |