Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie podświadomości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46

5 lat temu nauczyłam się od koleżanki wywoływać podświadomość, robiłam to kilkanaście razy, po czym jakoś o tym zapomniałam tzn. starałam się zapomnieć bo moja religia (katolicyzm) jest przeciwny takim eksperymentom. Jednak 2 dni temu koledzy przypomnieli mi o tym i pytali się jak to się robi, powiedziałam im a teraz bardzo tego żałuje. bo widze że nie umią się z tym obchodzić z szacunkiem a pozatym boję się tego..... boje się ewentualnych konsekwencii. Napiszcie jeżeli wiecie na ten temat więcej niż ja. Czy ktoś umie to racjonalnie wytłumaczyć?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? to dla mnie bardzo ważne prosze o pomoc

Nic na ten temat nie wiem :)

Zapałki w rękach dziecka to pożar. Metoda banalnie prosta ale niebezpieczna. Opisz swój problem szerzej.

A wiesz Igorze co to jest "wywoływanie podświadomości"?

Cześć Igor, poprostu zaczeło mi się wydawać, że za tym wszystkim kryje się jakaś diabelska siła,nie wiem co o tym sądzić wczoraj popatrzyłam na to z boku i to jest poprostu grzebanie w czyimś umysle......... mógłbyś mi powiedziec czy to jest ingerencja w umysł drugiej osoby i czy to się może w jakiś sposób na osobie wywołującej zemścić...???

Mnie to tez zastanawiaa czy wie o czym mowi ? :-)

Igor jeśli możesz to opisz metodę na forum...jeśli nie napisz mi maila ix_peter@wp.pl

Co to jest??? [%sig%]

powiedzcie o co w tym chodzi bo to ciekawe

temat się bardzo ciekawie zapowiadał ale nikt nie opisał na czym to wszystko polega, jakie efekty powoduje ... Kopecka - możesz coś więcej o tym zjawisku powiedzieć?

Kopecka prosze nie pisz wiecej w tym temacie, wysłałem Ci majla, rozwiążemy sprawe. Tylko nie mieszaj bardziej.

Teoretycznie to mozna zrobić wszystko ale praktycznie to dużo ale nie za wiele. Najpierw to musisz nam tutaj napisać po co to zaczynaliście robic. Mocy diabelskich w tym niema. igor

Tak zaczyna się podstawowa medytacja autosugestywna od auto zwrotu: "odwołując się do swojego wlasnego ja do swej podświadomości" to jest błednie zinterpretowane ty nie wywowłałaś podświadomości ale włamałaś się do swoich zbiorów systemowych. Tak jakbyś z poziomu Windowsa ingerowałą w Bios. Ale opisz co się dzieje to Ci pomożemy. Kazdy z czymś się spotkał więc na forum łatwiej. Pozdrawiam Igor

Heh... ( westchnienie nie imię :P ) ja się z tym nie zetknąłem... ale widać mamy na forum kilku fachowców ( ukłon w stronę Heh ) którzy potrafia telepatycznie i na odległośc rozwiązać Twe problemy... Aż dziw bierze że e-meili uzywają do komunikacji... Oh.................. nie znam istoty problemu ale jak widzę próby jego rowiązania ( znów ukłon w stronę Heh ) to mnie obezwładnia... Igorze a co to jest? Bo zdaje się że wiesz węcej... i jesteś chętny do korespondencji forumowej a nie meilowej czy telepatycznej :) Faktycznie... tu jestem uszzypliwy ale uszczypliwość wynika z załamania... Pax vobiscum :) [%sig%]

Tak uważam bo sprawa jest poważna więc trzeba ją na szerszym forum omówić. Można w szerszym kontekscie poznać problem a takw meilu to tylko jedno wymiarowo. W końcu przedstawiać się z imienia i nazwiska nie musi dziewczyna. Fakt faktem, jak ktoś umie robic coś telepatycznie to dziw bierze, ze korzysta z telefonu ;;)))))))) Wiem tylko tyle ile wiem, więcej nic nowego nie wiem to fakt.

Brat nie wiem jak Ciebie, ale mnie idea wg. której każa osoba z forum może zrobić ze mnie pedała, zoofila, nekrofila albo fana wąsatych pań nie bawi. Gdyby każda osoba która ma na to ochote potrafiła by grzebać w podświadomości innych ludzi panowała by tak zwana "rozjebunda". No ale jeśli chcesz dowiedz się ile jesteś w stanie i rozpowszechnij ten temat. pozdrawiam Heh

heh... to już cos ciekawszego... też chcialbym być w posiadaiu wiedy mogacej zmienić świat... a pytanko jedno - możesz sobie pogrzebać w świadomosci kogokolwiek? To zapraszam do mojej na mały eksperyment :) Igor podziel się wiedzą :) łaknę jej :) Pax vobiscum :) [%sig%]

Brat sama idea experymentu brzmi ciekawie. Igor a Ty jeśli posiadasz tą wiedze - prosze używaj tego z rozumem.

Heh mów czego Ci potzreba aby do mojej podświadomości wejść. I co będziesz mógł mi po takim wejściu powiedzieć :) Pamiętaj że milionem Rand'yego dzielimy się po połowie :) Pax vobiscum :) [%sig%]

Czego mi potrzeba? niczego. Napisz do mnie na gg ustalimy sens experymentu 2230867
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 46
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.