Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
widziałem dziwny obiekt
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Witam 29 maja około godz 23 widziałem dziwny obiekt poruszający sie po niebie. Początkowo myslałem że to samolot jednak świecił przynajmniej dwa razy jaśniej i nie mrógał. Poczatkowo obiekt był w miejscu, ale po chwili zaczął poruszać się ruchem okrężnym. wykonał około półtora obrotu, robił sie coraz mniejszy i mniej widoczny. Wkońcu zniknął. Wydawało mi się że obviekt był bardzo wysoko. Nie mam pojęcia co to było. Jestem z województwa lubelskiego. pozdrawiam świchu

MUCHA CHODZILA PO SZYBIE

nie to było na swierzym powietrzu, a dokładniej na podwurzu przed domem. Mieszkam na wsi więc było ciemno i wszystko dokładnie było widac.

to z cala pewnoscia byla mucha ;)

much w nocy śpią

no to swietlik

chrabąszzcz

ale wszystkie owady w nocy śpia , ale to było wysoko a tak wyskoko to napewno zadne zwierzęta nie latają

no dobra swichu koniec zabawy, ja sie poddaje, powiedz wreszcie, co to bylo... nietoperz?

Była godz. około 12 wnocy szedłem drogą między lasem nagle oślepiło mnie jane światło które po chwili zagasało i ujrzałem coś dziwnego na niebie.Spoczątku myślałem że to jakiś samolot ,ale świecił zbyt jasnym swiatłem i niebyło to światło odbite tylko własne.

i wszyscy przypadkowo wiedzieliście o tym forum, że można tu pisać o takich pierdołach, jesteście zj..... ryje

JA NA TO FORUM TRAFIŁEM PRZYPADKIEM POPROSTU ZAINTERESOWAŁEM SIE TYM CO TAMTEJ NOCY ZOBACZYŁEM I POSTANOWILEM DOWIEDZIEĆ SIĘ CZEGOŚ WIĘCEJ - ,TAK TU TRAFIŁEM

4Nq: sadze, ze twoj komentarz najlepiej swiadczy o tobie. sa to najwieksze pierdoly na tym forum, nawet wpisy o zielonych ludzikach sa bardziej konkretne. Czy ty nieprzypadkowo dowiedziales sie o tym miejscu? pozdrawiam

HAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAHAAHAHAHAAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA(JUŻ MNIE RĘKA BOLI)HAAHHAHAHAAHAHHAHAAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Nie macie ważniejszych rzeczy do roboty, tylko ufo wam we łbach DO ROBOTY a nie te pierdoły!

WIDZE ŻE TO FORUM JEST NIE POWAŻE TAK JAK BIORĄCY W NIM UDZIAŁ UZYTKOWNICY - TERAZ ZAŁUJE ZE TU TRAFIŁEM

Współczuję Ci Świchu, widać są tu ludzie sceptyczni albo w ogóle mający tylko jeden swój własny światek i są w nim zamknieci.Macie świat bez okien , w którym drzwi nie mają klamek,nie można do was się dostac ani przemówić do waszych rozmówków, któe nie tolerują rzeczy oczywistych. Każdy wie,że są zjawiskaktóych nie można wyjaśnić , no ale oczywiście nie dla was... ludziki...

a co powiecie na to, byłem z rana na grzybach, nic nie piłem, po prostu byłem trzeźwy, ale zachcialo mi sie siku, więc w lesie dużo drzew postanowiłem podlac jedno z nich, a było to w Puszczy Noteckiej, niewtajemniczonym powiem, że jest to kmpleks leśny, o ok 120 km dlugości i 25 km szerokości, no więc robię siku, skończyłem i co, nie moge się ruszyć, a wlaściwie zostalem przyciśnięty nie przez ufo bynajmniej tylko przez drzewo które nie wiem skąd się tam wzieło, dosłownie za moimi plecami, była to wielka sosna, ale daję słowo przed tem jej tam nie było, aż znajomi mówią do mnie czy dobrze się czuje, bo po co wchodziłem pomiedzy te drzewa, mówie wam, to naprawde dziwne.......

Taa, a powiedz no mi, ile czasu tam sikałeś? bo może po prostu ta sosna tam wyrosła przez ten czas :)) albo np trafiłeś na wyręb drzew i jakaś gałąź spadła koło Ciebie.... ok tak szczerze, to nie wierze, by NOL przyjmował wygląd sosny, o ile wiem to Charlie Chaplin przebierał sie za drzewo, ale nigdy nie słyszałem o Sośnie-Nol'u... /pozdrawiam /Mell

no coment

Ja też widziałem phi bo to raz i chyba każdy komu czasem wzrok uniesię się wyżej niż czubek własnego nosa, ale nikt tego nie przyzna, no bo widzieć ufo to wstyd i powód do przyjmowania obelg,,, no tak średniowiecze... Takie obserwacje mogą być dowodem tylko dla obserwatora bo zawsze na 1 obserwację znajdzie się 10 prześmiewców krórzy nawet nie znają człej sprawy... Niemartw się widziałeś anioła posłanego od pana... Amen...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.