| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
ŚWIAT W ROKU 2005
LUTY :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Odnotowana zostanie aktywność Noli , UFO na całym globie , szczególnie blisko zbiorników wodą . Jakiś Duży Karambol w okolicach 22 lutego Francja lub Wielka Brytania wg. Przeczuć . Lekarze odkryją nowy lek o którym będzie głośno . Astronautyka zdecyduje się wysłać szybciej ludzi , w podróż na Marsa bądź odkryje coś w Kosmosie . Ciekawe Zjawiska zaczną objawiać się na Niebie widoczne w nocy . Dobry miesiąc dla Prawa , przestępcy będą łapani i wszelkie Nowe oszustwa oraz przekręty zaczną wychodzić na świało dzienne . Głównie w Związku z Opieką i Zdrowiem . Posypią się Rozwody jak nigdy . Fala Zdrad w długoletnich związkach zachwieje stanem emocjonalnym planety , co w konsekwencji sprawi iż wzrośnie jeszcze większa podatność na Nerwowość i popadanie w stany Depresyjne ludzkości . Samobójstwa z braku Uczuć , Ciepła i Miłości .
MARZEC ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nowe trzęsienia ziemi przyniosą nowe ofiary w państwie prawa . Dużo ofiar . Wszelka pomoc zacznie napływać do Państwa gdzie wydarzy się tragedia . Epidemia powstrzymana , a raczej jej grożba . W oczy rzuca mi się Ogromna ilość ofiar . Ogień i Wiatr utrudnią Pomoc .. możliwa Australia ale zaznaczam również drugie państwo USA . Zaczną się wahania Temperatur , skoki i zmiany klimatu zaczną znów dawać nam odczuwać że Zmienia się Globalny stan Atmosfery i Biosfery naszej Planety . Zostaną podpisane jakiś Ważne Umowy pomiędzy państwami oraz wprowadzone zostanie jakieś Nowe Prawo lub Technologia która przyczyni się do łatwiejszego wykrywania zbrodni na świecie i szybszego łapania przestępców .
KWIECIEŃ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Masa narodzin dzieci , wręcz fala . Dużo nowych dusz narodzi się na Ziemi , w tym miesiącu . Aktywność Słońca wzrośnie co spowoduje iż w kwietniu możemy odczuć Lato . Cieżkie karty są ogólnie . Więc , widzę to tak .. W Państwie w którym dotychczas panowała równowaga wniknie Dysharmonia która przyczyni się do Zmian i odrodzenia , jakiegoś państwa , przypuszczalne państwo to : Nasz kraj Polska, lub inne przygraniczne. Prezydent Przyniesie Rozgłos na Świecie o naszym kraju . Ludzkość zacznie doświadczać transformacji osobowości i będzie bardziej skłąnaić się ku sprawom ducha oddalając stopniowo od materii . Prawo i Rządy na Świecie oczyszczą się w tym miesiącu z Grzechów przeszłości , oraz cierpień jakie miały miejsce w historii narodów , które ciężko mi wytypować , jakie to kraje . Świat stanie się wrażliwszy na krzywdę i będzie starał się zapobiec cierpieniu ludzi , którzy są bez dachu nad głową i potrzebują materialnej pomocy . Jakieś ważne odkrycie dotyczące Psychologii związków . Zaznaczam iż to nie koniecznie się Wypełni co powiedziałem . Czas odsłoni ile w mych słowach racji .
Maj:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zamach Terrorystyczny ma wg. Tarota mieć miejsce w tym miesiącu , człowiek który tego dokona wyrządzi dużo szkód materialnych . Zaburzona równowaga Świata . Wachania biegunów przypuszczalne . Dużo ludzi Straci domy nad głową . Odkryje się Świat ludzi ubogich ubogich zacznie dochodzić do głosu poprzez organizowanie Manifestacji oraz Strajków . Koło Przeznaczenia naszej planety w tym miesiącu odwróci się do góry nogami . Ten co Bogaty stanie się biedyn i na przemian . Zaczną Upadać Większe firmy . Widać duchowość nad Materią . Co wróży iż objawi się Matka Boża lub jakaś inna Święta w miejscu które ma spotkać Tragedia . Będą znaki Nieba które zrozumiane będą po Szkodzie i Cierpieniu jakie spotka Dane państwo . Przypuszczalny kraj . to Włochy lub jeden z krajów arabskich . Na Arenie międzynarodowej do Głosu dopuszczone zostaną kobiety , które wprowadzą większe poszanowanie dla ich praw ze strony męszczyzn . Tragedia na 17 lub 27 maja !!!
CZERWIEC ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Śmierć jakiejś Ważnej Osobistości Wstrząśnie Całym światem . Będzie to Kobieta na Tronie . Ludzkość doświadczać pocznie Ciekawych snów oraz tzw. Widziadeł . Na Ziemie zaczną zstępować Wyższe Byty . Rewolucja w Świecie Mody . Nowe Zapachy podbiją serca kobiet . Większa Wrażliwość na Sztukę i Piękno oraz tj . wspomniałem na początku Rewolucja w Świecie Mody . Ludzkość zacznie bardziej pławić się w materii , oddawać zachciankom . Anglia Zadrży od Tego Co ją Spotka . Świat Sztuki ożyje , jak widzicie w czerwcu ożyje Piękno wymieszane ze śmiercią kobiety . Podejrzewam Anglie gdyż dużo kart za tym przemawia . Ciekawostka . Dusza ksieżny Diany postanowi wcielić się w dziecko osoby która zajmie tron . Masa Strajków , buntów wewnątrz krajów kt óre obecnie są wiodące na Arenie międzynarodowej . Włochy Nawiedzą Huragany oraz okoliczne państwa . Średnie zniczenia w przyrodzie .
LIPIEC::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Wypełnią się Proroctwa Znanych i Cenionych Proroków oraz innych mędrców którzy zapisali się w historii świata t, Nostradamus , Cayce i inni . Coś Niedobrego Spotka ziemie . Bieguny Zaczną się zmieniać . Widzę Globalne powodzie , Zatrzymanie Ruchu planety i tzw.. 3 dni ciemności zapowiadane w Biblii . Dniem Stanie się Noc. Zmiana jest poważna podaje Arkana jakie mi wyszły – Świat odwrócony , księżyc , Śmierć , gwiazda , słońce odwrócone , Arcykapłanka . Kolejna Pieczęć zostanie złamana wg. Apokalipsy a teraz słów moich . Nadchodzą Powodzie które zmienią obraz planety . Ustanie dzień który wywoła haos i da wolność śmierci jaka rozpanoszy się po całym globie . Mam nadzieje że to co widzę nie ziści się . Wcześniej przewidziałem date na kwiecień tego roku odnośnie początku 3 dni ciemności . Mogłem się mylić i chodzi tu o Lipiec kiedy słońce Króluje na Całym globie w jednym miesiącu należącym do jego pełnej władzy . W kosmosie Odkryta oficjalnie zostanie planeta X która spowoduje te zmiany , najlepsze że karty to objawiają .przewidywane zmiany odnośnie typowanie dni w lipcu , to 1 lipiec POCZĄTEK TYCH ZMIAN . By się nie sprawdziło .
|
|
|
Hmmm niesamowite naprawde. No coz co bedzie to bedzie jak to mawiaja. Tak naprawde szczerze watpie w slusznosc twych "wizji". Tarot to demoniczna igraszka. Szatan zabawil sie Twoim kosztem. Smuci mnie fakt ze az tylu wspanialych ludzi pyta diabla o to co bedzie, a ciezko im o to Zywego Boga spytac..
|
|
|
słuchaj dudi Piekło to ziemia , a diabeł to twoja podświadomośc , a raczej twoja wiara w niego daje tobie jego obraz . Tarot jest narzezdziem poprzez które mozna łączyć się z wyższymi sferami .. Akaszą itp . I nic mnie nie opętało , jeśli twoje rozumowanie będzie trzymać się schematu diabła , to rozczarujesz sie gdy nadejdzie koniec twego życia . A co Do Boga ... to ty nim jesteś .. ja i inni , nie ma dziadka z brodą ;) jest Tylko Miłość jako Esencja Jedności objawiającej się w każdym człowieku .. zwą Mnie Bogiem dudi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
poprawka Luty , to połowa Stycznia . Rozłożyłem karty na dzień przed Karambolem , i wiadomością o nadchodzących burzach magnetycznych które będą widoczne nocą ;) mogłem się mylić co do Miesiąca .
|
|
|
Brawo Aurell!!!!
Wreszcie jakiś konkret do komentarzy :D Zapewniam że będę komentował na bierząco miesiąc po miesiącu :) tylko że ta aktywnosć sońca to nie jest 11-letni cykl słoneczny? Zresztą urodzin faktycznie przez cały rok ma być więcej bo te 11-letnie cykle mają jakiś wpływ na ludzi :) No to tutaj się nie myliłeś! Zresztą zobaczymy :)
Zacieram ręce :) tym bardziej że wierzę w przepowiednie ( niektóre ) :)
A i gratuluję inteligencji :) Bo właściwie już dziś mozna powiedzieć że część przepowiedni się sprawdzi, albo nie będzie mozliwości ich sprawdzenia. Ciekawym co do tego karambolu ( choć zdarzają się co zimę to może akurat tym razem sie nie zdarzą? ). No i te afery ze służbą zdrowia. Na te dwie rzeczy przy codziennej lektórze gazet zwracał będę szczególną uwagę :)
Pax vobiscum :)
|
|
|
Dzięki Bracie za Słowa wsparcia :) apropo pytania , to z przykrością muszę powiedzieć że nie znam się na 11 letnich cyklach słońca , wszystkie info były z Góry ;) ja trochę uwypukliłem mowę kart .. i wyszedł obraz tego co tu umieściłem:) Dziękuję za Piękną ocenę mego tematu :) Pozdrawiam Bracie .
ps.
Będę za 2 tygodnie .. jutro jadę w góry do jakiegoś Mozaschitu koło Zakopca . Więc dopiero wtedy bede , myślę że porozmawiamy sobie nie raz ;) Pozdrawiam !!!!
|
|
|
Cos za duzo chetnych z tym przepowiadaniem katastroficznych koncowych zmian raz tarot Twoj na 2005r a co karty mowia o 2012 roku przeciesz wedlog Ciebie bedzie juz po wszystkim. Ciekawe--------------
|
|
|
Wedlug niego nie bedzie po wszystkim - w ktorym miejscu tak stwierdzil? Mowi tylko ze cos takie moze sie zaczac... a rok 2012 ma byc momentem kulminacyjnym, tym przeskoskiem!
|
|
|
A ja bym się chciał dowiedzieć - kto to jest ten "żywy bóg", którego należy się zapytać..??
[%sig%]
|
|
|
co ci jest powinnaś sie udac jak najszybciej do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!:((
|
|
|
no no no czas pokaże szczerze mówiąc to wierze w przepowiednie ale mam nadzieje że nie masz 100% racji heh pozdro
|
|
|
ciekawe... zobaczymy na ile trafne beda twoje przepowiednie...
|
|
|
Oj co to to nie że niby Ziemia miała by się zatrzymać w swym własym obrocie-to nierealne i nawet nielogiczne jest.
Luty ,to już mi wystarczy ,-tylko luty ma cechy ,które nie mozna [dopasować].
Ciemności moga zaistnieć [lokalnie]z przyczyna np.pożarów sporych połaci zalesienia ,albo w wyniku katastrofy [technicznej]
Tak tylko sobie myślę o tych prawdopodobieństwach [przepowiedniach]
Ciekawe by było gdyby rzeczywiście pojawiły sie wyjątkowe zjawiska na niebie,-no i ta aktywnośc noli ,-może w koncu zobaczę COŚ [wyrażnie]
pozdrówka
inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy,,,,stefan
|
|
|
istnieje duże prawdopodobieństwo terrorystycznego eksplodowania wielkiej bomby wodorowej wbudowanej przez wojskowych towarzysza Breżniewa pod budynki Kremla .W ramach przewrotu pałacowego generałów kompleksu wojskowo-przemysłowego reprezentujących opcję"Bolszewików" przeciw "Naziście" Putinowi ktoś może posłużyć się szantażem eksplodowania tego ładunku umieszczonego tam przez rosyjskich szaleńców na wypadek totalnej przegranej w coraz bardziej zbliżajacej się ostatecznej konfrontacji Rosji z Ameryką.Układ sił na razie przechylił się na korzyśc Rosji(kosmiczne platformy antygrawitacyjne 800x80x100 metrów z działami elektromagnetycznymi i laserowymi na pokładzie,bronie typu "Topol" czy torpedy typu"Szkwał",bronie elektromagnetyczne zmieniające atmosferę Ziemi i wywołujące tajfuny w USA ,sterujące parapsychologią wielkich mas ludzkich i wprowadzające bąble antymaterii o rozpiętościach do 3000 km w jonosferze,stratosferze i atmosferze miotane w górne warstwy jonosfery z poligony Szaryszagan w Kazachstanie,nowe typy lodzi podwodnych typu"Konik na biegunach",itp.)lecz Rosja nie wytrzyma na dłuższą metę narzuconego niej przez Amerykę wyścigu zbrojeń(wydatki USA w 2004 na zbrojenia wyniosły łącznie 470 miliardów USD bez części wydatków pod kryptonimem"czarnych budżetów").
|
|
|
no to w zasadzie juz nas nie ma...a tak chciałam doczekać dnia kiedy moja córcia ułozy sobie fantastycznie w zdrowiu i miłości życie......szlag
A może pesymiści o twórczej duszy nie powinni stawiać tarota???????????????????
|
|
|
Dupa. nie bedzie tak. ja nie pozwole na to. chce sie ozenic z moja dziewczyna i zadne katastrofy nie beda sie dzialy bez mojej zgody. ze mna jestescie bezpieczni. jestem BOGIEM!!!
|
|
|
popieram..... ja tez jestem Bogiem, ale chcę na Ziemii świata szczęśliwego, gdzie ludzie obdarzą się nawzajem szacunkiem, gdzie w przyszłości nastanie pokój a wojny o nic wydadzą się ludziom prymitywne.. niestety tak dziś nie jest... ja znam trochę Aurella od jakiegoś czasu... pewnie, że nie musi się to zdarzyć co napisał, ale w paru przypadkach tak zwanych jest duże prawdopodobieństwo zaistnienia pewnych zdarzeń... pozostaje nam tylko czekać na ich wypełnienie ;)
|
|
|
Wiesz co koleś, jakoś te twoje prawdopodobne przepowiednie są ciekawe, ale: wystarczy, że na świecie jakiś jasnowidz zmieni jedną rzecz, np. zapobiegnie wypadkowi taxi, to twoje przepowiednie będzie można wyrzucić na śmietnik. Wiesz dlaczego? Dlatego, że wystarczy jedno wydarzenie zmienić i przyszłość ulega zmianie.
Wszyscy Ci prorocy, czy Majowie i inni przepowiadając przyszłość nie chcieli tylko ostrzec nas przed zagrożeniami jakie nadchodzą, oni także chcieli, aby przyszłe pokolenia zmieniły tą przyszłość. Kto wie może przyszłość już uległa zmianie a my nic o tym nie wiemy. Niestety, obserwując ostatnie tygodnie wywnioskowałem, że apokalipsa puka do naszych dzwi. Oznacza to prawdopodobnie, że nastąpi wcześniej niz sądzimy. Pamiętajmy jednak, że ludzie, My jesteśmy omylni przepowiadając przyszłość. Każdy z nas wierzy w inną przyszłość, jaka ona będzie naprawdę, zobaczymy.
|
|
|
Wiesz co koleś, jakoś te twoje prawdopodobne przepowiednie są ciekawe, ale: wystarczy, że na świecie jakiś jasnowidz zmieni jedną rzecz, np. zapobiegnie wypadkowi taxi, to twoje przepowiednie będzie można wyrzucić na śmietnik. Wiesz dlaczego? Dlatego, że wystarczy jedno wydarzenie zmienić i przyszłość ulega zmianie.
Wszyscy Ci prorocy, czy Majowie i inni przepowiadając przyszłość nie chcieli tylko ostrzec nas przed zagrożeniami jakie nadchodzą, oni także chcieli, aby przyszłe pokolenia zmieniły tą przyszłość. Kto wie może przyszłość już uległa zmianie a my nic o tym nie wiemy. Niestety, obserwując ostatnie tygodnie wywnioskowałem, że apokalipsa puka do naszych dzwi. Oznacza to prawdopodobnie, że nastąpi wcześniej niz sądzimy. Pamiętajmy jednak, że ludzie, My jesteśmy omylni przepowiadając przyszłość. Każdy z nas wierzy w inną przyszłość, jaka ona będzie naprawdę, zobaczymy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |