| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziewczyny brońcie sie ;) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 56 |
|
to ze tak wielu ludzi odwiedza to forum moze oznaczac ze nikt tu nie ma dziewczyny, partnerki ktorej moglby albo musialby ;) poswiecac swoj czas :)Sa tutaj ciekawe i sluszne tematy poruszane przynajmniej tak mi sie wydaje :)a dziewczyna oznaczala by jedno koniec poswiecania na to forum czasu wiec czy nie nasowa sie pytanie ze dziewczyny to samo zlo ;)ktore odciaga nas od rzeczy waznych?? ;)
|
|
|
Tak jest ;)
Zaczęło się od Ewy, która skusiła Adama.
Kobiety to zło! Pomiot szatana... itp.
Poczytajcie sobie dzieła ojców Kościoła :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
hahaha szacunek dla Pana;) c o to za temat?? popieram Edytkę, dlaczego niby Adam dał skusic Ewie?? A moze ta przypowiesc miala tylko usiwadomic, ze to kobiety maja najwieksza moc;) a poza tym hm to jak kto dziewcznya potrafi odciagac Cie od waznych rzeczy;) sam dajesz sie odciagac;)- moja wersja;) pozdrawiam;)
|
|
|
Rozne znalam dziewczyny. Niektore odciagaly swojego faceta nawet od pracy. Prawda jest taka, ze ciapciak nie mezczyzna da zrobic ze soba wszystko. Kobiety zawsze na to podswiadomie licza, ale mezczyzn jest wiecej !!!
|
|
|
|||
|
Oj, Sześciopak, Sześciopak...
Aż tak bolało, że nie możesz przeboleć? :)
Wyzywasz nas na pojedynek, bo albo dostałeś kosza, albo kopniaczka na pożegnanie :))
|
|||||
|
bronie sie jak okulary futeral to co mowie cala prawde zawiera jak wykonam ruch to moze sponiewierac wiec nie ma co sie ze mna scierac ;)
|
|
|
a zadnego kosza nie dostalem poprostu pod wplywem alkocholu nie powinienem podchodzic ni to do auta ni to do komputera hehe ;) a co mna kierowalo piszac ten watek sam nie wiem ale chlopy gora ;) hip hip hura :)
|
|
|
napewno moim celem nie bylo tworzenie zadnych podzialow wiadomo ze z ko bietami lekko nie ma ale nie da sie bez was zyc :)
|
|
|
|||
|
|||||
|
|||
|
przepraszam jesli Cie i wszystkie inne dziewczyny obrazilem czy wkurzylem jak bedzie trzeba to podam sie do dymiusji ;)
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
odgryzac sie mozesz ale czy jest to uzasadnine to inna sprawa ;) j a ide spac wiec zycze wszytkim bez wzgledu czy to chlopak czy dzieczyna udanego wieczoru spokoju rownowagi i milosci :) dobranoc :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 56 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |