Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzym: Nagle wybuchło 2000 termometrów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

O zdumiewającym zjawisku, które miało miejsce w Rzymie w piątek wieczorem poinformowała rozgłośnia RAI. W jednej z aptek w dzielnicy Trionfale wybuchło jednocześnie dwa tysiące termometrów lekarskich. W tej samej chwili w pobliskich sklepach i aptekach termometry pokazały 38-39 stopni Celsjusza. Przyczyny jednoczesnej eksplozji termometrów i gwałtownego skoku słupków rtęci na termometrach w całej okolicy ustalają karabinierzy i przedstawiciele włoskiej ubezpieczalni. Jedną z roboczych hipotez jest ta o silnej emisji fal elektromagnetycznych. Nie wiadomo jednak, co mogłoby ją spowodować.

Gdybym ja odpowiadał, powiedziałbym: nikt o tym nie mówi a powinien mówić. Jesli miało to miejsce mogło być spowodowane jakimiś chemicznymi specyfkami, ciśnieniem. Wiemy w jakich warunkach były ptrzetrzymywane?? - z pewością nie, więc nie powinnismy oceniać. A moze teraz haarp przeniósł się z ludzi na rzeczy, albo daVinci zmartwychwstał zeby objawić nam prawde o Kościelnym termometrowym spisku? ;) ;) ;) Pax vobiscum :)

Termometr lekarski jest bardzo wazna wykladnia ludzkiego zdrowia. Tylko wdedy czlowiek jest naprawde chory jak ma zmieniona temperature ciala. Tylko choroba umyslowa objawia sie bez zmiany temperatury. Wszystkie inne choroby i niedomagania, ktore dotykaja czlowieka bez zmiany temperatury sa spowodowane wirusem komputerowym. Slowo wirus zostalo wynalezione na uzytek komputera. Jeszcze w moim programie szkolnym takie pojecie w ogole nie istnialo. Ja mature zrobilam w 1969 roku i bylam ostatnim rocznikiem starego programu nauczania. Uwazam wiec, ze wszystkie niedomagania bez temperatury sa spowodowane przez HAARP !!! Moje wszystkie publikacje gazetowe bardzo podkreslaja znaczenie uzywania termometrow lekarskich. To jest bardzo wazne. Ja zdaje sobie z tego sprawe, ze HAARP moze zmieniac wyniki na termometrze, tak jak kazde inne, ale dla czlowieka mimo wszystko termometr moze byc wykladnia. Wszystkich ludzi naraz nigdy HAARP nie ogarnie i nie skontroluje. Nie tylko moje teksty pisane tutaj czy gdzieindziej sa czytane i ten wybuch termometrow we Wloszech jest dla mnie wykladnia, jakie wspaniale znaczenie ma ich uzywanie. Moze HAARP chce przekonac ludzi, ze termometr moze byc niebezpieczny i wskazywac falszywe dane. Chce odstraszyc ludzi od termometru lekarskiego. Nie dajcie sie odstraszyc !!!! Moze sie tak stac, ze zakaza ich produkowac. W Australii jest bardzo trudno kupic termometr lekarski, a termometrow do badania temperatury powietrza, jeszcze dziesiec lat temu nie bylo w ogole. Ja sciagnelam sobie termomert z Polski.

Brawo Gosiu... faktycznie odkryłaś bardzo poważne powiązanie między wydarzeniem w Rzymie a haarpem... nie mając ŻADNYCH informacji o tym co się stało. Nawet nie wiesz czy to prawda, jesli nie sprawdziłaś. Wskażę na błędy w tym co napisałaś: 1.Napisałaś: "Tylko choroba umyslowa objawia sie bez zmiany temperatury. Wszystkie inne choroby i niedomagania, ktore dotykaja czlowieka bez zmiany temperatury sa spowodowane wirusem komputerowym. Slowo wirus zostalo wynalezione na uzytek komputera"... Zgodnie z tym co napisałaś dalej 1969 nie znano słowa wirus, niestety nie znano też słowa komputer. Jakże więc od następnego rocznika uczono się o wrusach a zapomniano o wynalezieniu komputerów? 2. Wirusy zostały odkryte wg moich skromnych wiadomości gdzieś koło połowy XIX wieku... nie dam ręki uciąć, że dokładnie wtedy, ale na pewno na dłuuugo przed odkryciem jakiegokolwiek komputera. 3. Jest wiele chorób, które nie ujawniają się gorączką i maja zupełnie inne objawy. I to nie tylko są choroby umysłowe... Z tego co wiem termometry są powszechnie dostępne i haarp jeśli jest iteligentny raczej nei chciałby w ten sposóbujawniać sie i ich niszczyć, bo byłoby to totalną głupotą. Pax :)

Brat uczono mnie w szkole o bakteriach i pokazywano mi je przez mikroskop. Nigdy nie uczono mnie o wirusach. Mowisz nieprawde, ze nie bylo komputerow. Juz w tym czasie byly w Polsce komputery i kazda wyzsza uczelnia go miala. Nie wspomne o niektorych urzedach panstwowych, w ktorych komputery byly juz od bardzo dawna. Jak zaczeto uzywac w Polsce slowo wirus, to wszyscy pytali, co to jest. Objasniali w telewizji, ze jest to cos tak malego, ze nie widac tego przez mikroskop. W szkole mnie w kazdym razie jeszcze o tym nie uczyli - do 1969 roku.

W 1969roku??? Komputery??? Jeszcze niewielu znało wtedy TV a komputer to była abstrakcja... A czy wiedza o wirusach byłaby Ci do czegokolwiek potrzebna? Popatrzmy logicznie... wirusy wynaleziono wcześniej komputery nie mają z tym nic wspólnego. To co napisałaś to błąd... Pax vobiscum :)

Telewizor w domu mialam od 1957 roku, a byly jeszcze wczesniej, tylko sprzedawano je zasluzonym pracownikom i partyjnym w zakladach pracy. Moi rodzice juz mogli go w 1957 roku kupic w sklepie. W 1969 roku to juz wszyscy w Polsce mieli telewizory. Kto tylko chcial.

Kobieto pierwszy komputer jest datowany na 1972 rok inne byly tylko prototypami, nie wypisuj glupot i bredni poniewaz w 1969 roku nie kazdy mial telewizor, a komputer na kazdej polskiej uczelni to moze i jest ale od lat 90

Komputer, gdzie system operacyjny, a co dopiero wirus?:) Jesli chodzi o te termometry, to czekamy na dalesze informacje, zeby cos wyanalizowac;)

co wy piszecie?! Gośka dobrze prawi... a może polska Odra, używana już od głębokiej komuny, nie była komputerem? jeśli piszecie o komputerach klasy PC to faktycznie, nie było ich... ale proponuje poczytać sobie definicję "komputera" a zobaczycie, że elektroniczne maszyny obliczeniowe istnieją już od lat 40. I nie wciskajcie kobiecie, że nie wie o czym pisze, bo widać, że wie lepiej od was, skoro dla was "komputer" to wyłącznie biała puszka z monitorem i klawiaturą.

Dodam, iż to zdarzenie miało miejsce na prawdę (14 stycznia chyba), pisali o tym np. w onecie ;)

Chyba że liczydła złapały wirusy :)

Gosiu wydaje mi się że przesadzasz. TV nie były az tak powszechne. Fakt jest faktem że prototypy występowały od lat 40 ( a właściwie ich końca ). Natomiast najlepszy komenatrz jest Białego: "Chyba że liczydła złapały wirusy :)" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Popieram :D Buehehehehehehehheeh :D Liczydło złapało wirusa i tak naukowcy je odkryli :) To właściwie pasuje do ogólnoświatowej teorii wielkiego kościelnego spisku... to kościół i faceci w czerni ( ksieża ) zainfekowali liczydła! Pax :) :D

Co Wy wiecie o wirusach...

a moze po prostu mialo miejsc eocieplenie klimatu??? naprawde zalosne dociekania...

Eduardo, przyznam się ze niewiele. wirus to organizm z pogranicza życia i smierci, który bez żywiciela nie wykazuje żadnych oznak życia. Dziwne... Dudi :D Tempretaura wzrosła o 100 st Celsjusza i termometr pękł z przegrzania :D A wszystko to wina USA! Brawo! :D Pax vobiscum :D

To na pewno była złośliwa interwencja USA i Izraela z emisjami specjalnych wiązeki fal eletromagnetycznych zoscylowanych skalarnie oraz skierowanych punktowo w rózne strategiczne miejsca związane z ogólnoświatową hierarchią katolicką na mapie "Świętego Miasta Rzymu".Tym bardziej iż ostatnio w samym Rzymie i samym kościele katolickim(mówię tutaj o najyższych "eszelonach" katolickiej, wszechświatowej włądzy religiknej) strasznie "śmierdzi".Przypomnijcie sobie masońską, przerażającą w swoim zasięgu amerykańską aferę związaną z Banco Ambrosiano,post-peronistami masońskimi w Argentynie i włoską Lożą Masońską P2 i chicagovskim Arcybiskupem-Masonem Marcinkus'em,najbliższym Powiernikiem Papieża.Przypomnijcie sobie też mające miejsce 1,5 roku temu skrytobójcze morderstwo Przełożonego papieskiej Gwardii Szwajcarskiej,oficjalnie obywatela Szwajcarii niemieckojężycznej zaś nieoficjalnie działającego nieprzerwanie od blisko 27 lat na Dworze Papieskim szpiega najpierw wywiadu Niemieckiej Republiki Demokratycznej czyli STASI a póżniej moskiewskiego KGB/GRU.O samym Papieżu można przeczytać doprawdy powtarzające się z wielką dokładnością i rozeznaniem straszne rzeczy w licznych amerykańskich portalach poświęconych wielorakim aspektom światowych teorii spiskowych i tajnych powiązań istniejących w świecie a faktów politycznych i religijnych zupełnie nieznanych szaremu,prymitywnemu ,zwykłemu Obywatelowi.O autentycznych okropnościach wynikających z najnowszych informacjacji związanych z polskim papieżem i nawiązujących także do skrytobójczego zabójstwa czyli otrucia poprzedniego panującego wsem i wobec Papieża Włocha Jana Pawła I,; sprzeciwiającego się w sposób bezpardonowy wszechobecnej, brutalnej ingerencji naczarniejszych i najbardziej diabolicznych międzynarodowych masonów i prowokatorów Mossadu na terenie i w samej Kurii Papieskiej i licznych wpływowych instytucjach papieskich,wolę w tym naszym ukochanym, superinteligentym,polskim portalu "ufonautycznym" nie wspominać ani slowem bo boję się po prostu o swoje życie.Ale muszę Wam na zakończenie, w tym miejscu jednoznacznie stwierdzić, iż są to informacje naprawdę porażające...i nieprzyjemne w najwyższym stopniu dla każdego szanującego normy moralne,Kodeks Moralny i pewnego rodzaju "czystość" moralną przeciętnego religijnego Katolika.

japonski robot dentaku, ja tez sie tym troche interesuje i wyczuwam w tej chwili wojne miedzy klanami masonskimi i to na duza skale !!!

eee a co to ma do termometrow... hmm no tak atmosfera robi sie naprawde goraca...BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA... [%sig%]

Heh... dobrze, że nie wiecie co czuję... Pax
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.