| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Obce cywilizacje, a nasza wiara | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
|
To jest kontynuacja starego wątku, który już wygasł (został "dezaktywowany") z powodu braku wpisów od ponad roku.
No, to teraz coś "nowego" - temat, który od czasu do czasu powraca :)
Czy w przeszłości na naszej planecie doszło do "Gwiezdnych Wojen"?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Na podstawie staroindyjskich tekstów można jednoznacznie dowieść, że w zamierzchłej przeszłości Ziemię odwiedziły istoty pozaziemskie, które wpłynęły na jej dzieje".
/prof. dr Dileep Kumar Kandżilal. profesor zwyczajny sanskrytu i indologii w Sanscrit College w Kalkucie/
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
W roku 1973 została wydana w Indiach książka dotycząca zagadki lotów kosmicznych w starożytnych Indiach. Książka ta została wydana w oparciu o rękopis liczący sobie ponad 350 lat a zatytułowany VAIMANIKA SASTRA, który został odnaleziony w 1918r. w bibliotece Barada Royal Sanskrit w Majsur w Indiach. Pierwszą informację o odkryciu przekazano mediom w roku 1952. Tekst ten liczący sobie 6000 ręcznie pisanych linijek opowiada o prehistorycznym lotnictwie.
Aż strach pomyśleć oczym jeszcze niewiemy :)
I jak tu wierzyć przywódcą tego świata kiedy takie informacje są skrywane przed opinią publiczną karmią nas na kazdym kroku kłamstwem i obłudą !!
Kiedy myśle o polityce tego świata krew mie zalewa i przychodzi mi namyśl cyctat z filmu figt club :)
Wykonujemy prace, których nienawidzimy, aby kupić niepotrzebne nam przedmioty
Jesteśmy średnimi dziećmi historii
Nie mamy celu ani miejsca
Nie mamy Wielkiej Wojny.
Wielkigo kryzysu.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
nasz wielki kryzysem jest całe życie
Zostaliśmy wychowani w duchu telewizji, wierząc,
że pewnego dnia będziemy milionerami, gwiazdami rocka super bohaterami bogami ekranu.
Ale tak się nie stanie , ta prwada powoli dociera donas i jesteśmy wQrwiemi!!
|
|
Wina tuska |
|
oczywiscie jak zawsze napisałem post jak pierdolony analfabeta i edytowac sie postu nieda QRWAAAAA mac ,ch!@#j mie szczela od rana!! :)
|
|
Wina tuska |
|
|||
|
Rekreacyjnie to tez bym sprobowala:) podaj mi strone internetowa tej ruletki;)
Kiedys zabbieralam sie za pokera, ale juz teraz to nie pamietam jak sie gra musialabym sie podszkolic na nowo.
Dzieki
|
|
|
nie wiem czy dobrze pamietam czy to na wegrzech czy w rumunii w jakims kosciele jest stare malowidlo przedstawiajace ukrzyzowanie Jezusa i w gornych rogach tego obrazu sa pojazdy latajace z pilotami w srodku
|
|
|
|||
|
|||
|
http://portalwiedzy.onet.pl/14408,1,,,meksyk_palenque_relief_na_grobowcu_pacala_el_grande,haslo.html
Według mnie jeden z ciekawaszych dowodów na istnienie starożytnej technologii
|
|
|
|||
|
Dokładnie tak to działa- szczęście początkującego, wygra się trochę kasy, człowiek się podpala a później już leci. Sam znam takiego delikwenta który stracił wszystko, dom, rodzinę, firmę...i gra dalej.
|
|
|
Oni tylko wpadli na 5 minut na kawke, ale z 5 minut robi sie 5 godzin. Nie ma szans zeby caly czas wygrywac!
|
|
|
|
|
|
warto jeszcze poczytac odnosnie i tu poangielsku nazwa "Book of Enoch"
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Dzięki, słońca tu u nas za mało, za to jesień przepiękna
|
|
|
Piękny wątek ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ostatnio rozpruli jedna mumie z Egiptu i znalezli bilet atobusowy dla wojska. Wojsko ma 50% znizki.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 47 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |