Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
rada;(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

hey!! potrzebuję małej pomocy chciałabym sie dowiedzieć jak poderwać faceta który ma 36 lat, wiem tyle ze mu sie podobam ale czy powinnam zrobić pierwszy krok, czy on powinien go zrobić?? doradźcie mi proszę....

Jako kto chcesz wystapic ?

Zaproponuj mu sex bez zobowiązań , to zawsze dziala :)

Wina tuska

sex bez zobowiazań?? nie zgodzi sie na to on ma żonę i corke... ale piszemy ze sobą smsy od czasu do czasu...i zawsze używa słowa księzniczka

alkazam:
Zaproponuj mu sex bez zobowiązań
no niestety proponował bym to samo :-) i radzę postawić sprawę jasno i na tym poprzestać :-) dobrze to zrobi i Tobie i jemu :-) albo nie pchać się w zbędne komplikacje życiowe- to jeszcze lepsze wyjście bo po seri krutkich i przemijających przyjemności nie przyniesie nieporównywalnie dużych kłopotów i nie przyjemności :-) pozdrawiam

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

no ok powiedzmy ze mu to zaproponuję?? a jeśli sie nei zgodzi?? nie chcialabym stracic tej znajomosci...

Myślę, że się nie powinien obrazić :)) P.S. Ja mam dwie córki :) I też ostatnio określiłem (taka fantazja) moją 24-letnią koleżankę księżniczką :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a jeżeli jednak się obrazi?? on ma córkę i zonę...

wiesz a moze bys mi doradził jak powinnam mu okazać to ze mi sie podoba??

Z powodu nowych okolicznosci i faktów które wyszły najaw,Mysle że to jest glupi pomysł podrywac juz zajetego goscia.Powiecmy że sie zgodził zabawiliscie sie pare razy ,Teraz czy niegryzło by cie sumienie byc tą 3 osobą? .Powiecmy ze zucił żone i dziecko dla ciebie , zaufała bys mu że niezrobi to poraz kolejny? weź się w garsc dziewczyno:)

Wina tuska

WENDOL spodziewałem sie potobie leprzej rady !! :). typu cel zycia rozwój duchowy :)

Wina tuska

Mógłbym Ci powiedzieć, jak koleżanka mi to okazuje, ale się wstydzę :) A tak na poważnie, to sama musisz wyczuć. Zależy, co lubi - czy to typ zdobywcy, czy inny...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Daję rady w zależności od poziomu pytań - w temacie "proszę o odpowiedź" udzieliłem "lepszej" rady :)

tylko ze wiesz ja go bardzo lubię niechciałabym staracic tej znajomosci...

ja go bardzo lubię nie chciałabym stracić tej znajomosci

wendol:
Daję rady w zależności od poziomu pytań
rozumiem :) nie rzuca się pereł przed wieprze ...

Wina tuska

a co myslicie o smsach na dobranoc??

No to dobranoc ;) Nara! :) Później jeszcze zajrzę :)

alkazam:
WENDOL spodziewałem sie potobie leprzej rady !! :). typu cel zycia rozwój duchowy :)
TY NIC NIE ROZUMIESZ !!!!! :-) w wieku 36 lat nie jest łatwo wyrwać młodą d.... :-) mam 33- i już wiem co mówię...:-) a tak serio to też odpuścił bym sobie na Twoim miejscu patii20 z tym że problem jest dwojaki: a) ludzie popełniają błędy i małe grzeszki i na nich się dopiero rozumu uczą b) czasem lepiej posłuchać BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH ale to nie koniecznie ma się dobrze do uczenia się i do poszeżania doświadczeń i zdobycia wiedzy i wtedy patrz punkt a- ta lekcja wyryta ostrym narzędziem na tyłku jest dopiero zapamiętywana kolejna sprawa że dobrze czasem surwiwalowo zdobyć doświadczenia na mało grząskich piaskach mimo że zatnie ostrym po tyłku sms ki na dobranoc :-) ok... ale z doświadczenia wiem że strasznie kłopotliwe są i może się skończyć wszystko w marzeniach... ze wstydem przy konfrontacji z jego małżonką- bo szczerze nic nie wiemy o kulisach tego związku i podłoża tego czy i że coś tam się dzieje nie tak- no ale jeśli sprawa jest poważna- no to facet pocieszenia wymaga .... :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

zbyszek123, dzięki za pomoc...;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.