| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| BARDZO WAŻNE!! (Duchy jak je pokonać?!) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
|
Witam mój kolega potrzebuje pomocy , ale wszystko po kolei
Był zdrowym normalnym człowiekiem , miał pod nogami cały świat , do 2001 roku , rok przed tem zmarła matka jego koleżanki był w takim towarzystwie że śmierć matki koleżanki była dla nich obiektem żartów , jeszcze wcześniej nie narodziło się dziecko i Znajomi dziecka chcieli zbudować sobie pomnik w pokoju w którym mieszkał mój kolega , jego matka stanowczo zaprzeczyła , jeszcze wcześniej w 1999 roku. Zmarła Babcia czym również się nie przejął ... te wydarzenia nawiązują ( być może ) do dziwnych wydarzeń które miały miejsce później i które toczą się teraz , Piotrek zaczął sporo pić i zamknął się kompletnie w sobie tak jak by się coś mu stało przez rok prawie że nie wychodził do kolegów , mówił że coś dziwnego się dzieje w jego pokoju o 4 nad ranem jak się przebudził zobaczył na wysokości 1 metra małego bazyliszka , innym razem zobaczył
biały obłok oddalający się od niego , raz widział biała rękę na wysokości klatki piersiowej , twierdził również że ktoś do niego przemawia i mówi mu że jest duchem mordercą i żeby robił dla niego dziwne rzeczy kradzieże itp.. a on go ochroni bo ma ponad ludzką moc . Piotrek zwrócił się o pomoc do Egzorcysty który stwierdził przypadek trzech duchów , jednak recepty na nic się zdały , coś się poprawiło ale to jeszcze nie jest to . Piotrek zaczął się dziwnie zachowywać wobec innych osób , często rzuca mięsem , w ogóle z jednego z fajniejszych normalnych chłopaków stał się smutnym desperatem walczącym o każdy następny dzień , mówił że nie wierzył w takie rzeczy dopóki nie zobaczył tego białego obłoku i zielonego bazyliszka a przecież już nie spał chciał go dotknąć ręką i on znikł , w obecnej chwili słabo się czuje i nie może poprawnie złapać powietrza , prosi o pomoc , mówi że po takim koszmarze jakim przeżył już zupełnie nic go w świecie nie zaskoczy , i że to przechodzi ludzkie pojęcie , przez 6 miesięcy nie spał twierdzi ze cos nie daje mu spać i jak by go ciągnęło za tył głowy , dodał jeszcze ze raz powiedział duchu odejdź przepraszam za to co powiedziałem a o 3 w nocy usłyszał to samo w swoją stronę . I krąży jeszcze za nim przeogromny pech raz szedł i coś go wypchnęło na ulice nie mógł Sie ruszyć i w ostatniej chwili
. I krąży jeszcze za nim przeogromny pech raz szedł i coś go wypchnęło na ulice nie mógł Sie ruszyć i w ostatniej chwili uciekł przed nadjeżdżającym samochodem , tak samo było na torach gdzie jak twierdzi nie zauważył pociągu , ma stanowczo dość takiej męki , twierdzi że tych przypadków nie sposób zapamiętać raz wcale nie z własnej woli poszedł na cmentarz , oceniając jego osobowość w życiu by sam nie poszedł na cmentarz tym bardziej z własnej woli , jest utwierdzony w przekonaniu że na 100 % są to duchy ! jest zły na te zmarłe osoby że wyrządziły mu taką drogę , ale nie wie co z tym zrobić jak je po prostu odesłać ! Ma ktoś jakieś pomysły ?!? BŁAGAM POMÓŻCIE
|
|
|
Juz Ci napisalam :) A jak jeden egzorcysta nuie pomogl to zaprowadz Go do innego.
|
|
|
Ten Twoj kolega jest objety programem HAARP !!! Actywna Aureola wysokiej czestotliwosci fal - Program Doswiadczalny. Jest to tajny program - bron ametykanska. Nie wyzwoli sie z tego. Moze tylko prosic Boga zeby dali mu spokoj. Te wszystkie rzeczy, ktore on przeszedl, ja tez przeszlam. Mnie mowili, ze jestem koordynatorem swiata. Tylko raz mi tak powiedzieli. Spac mi nie dali w ogole przez dwa lata. Nie namawiali mnie do niczego, ale raz przemowili i stad wiem, ze moga mowic i namawiac. Moga tez przesylac glost bezposrednio do glowy, a nie tylko do ucha. Mnie tez zatrzymywali w miejscu. Moga pchac, moga zatrzymac, moga pomagac ruszac rekami i nogami. Moga wzmacniac i oslabiac moj glos. Moga pokazywac rozne obrazy przed oczami, jak na ekranie. Moga robic tysiace roznych rzeczy. Jedynie co mozna zrobic, to zachowac zimna krew. Zdac sobie sprawe, ze jest to tajna bron, ktora bawi sie ludzmi. Ja rozsylam listy do ludzi na temat tej broni i ludzie pisza mi czasem swoje doswiadczenia z ta bronia i jej agentami. Teraz juz bron HAARP daje mi wzgledny spokoj. Juz mnie tak nie maltretuja, chociaz czasami cos wymyslaja. Wlasnie dzisiaj powiekszyli mi druga kostke w nodze. Bol niesamowity. Teraz ja troche zmniejszyli. I tak w kolko. Tez zyje z dnia na dzien, bo nigdy nie wiem, co wymysla w dzien i w nocy. Staram sie zyc jednak swoim zyciem i nie myslec ciagle o nich, tz. o HAARP-e.
|
|
|
o kurde, przepraszam, że w ten sposób zaczynam, ale upierdliwość niektórych osób lansujących swój pempek świata jest zatrważająca...
Teraz do rzeczy. Po raz pierwszy chyba zgodzę się z Bratem, aby zwrócić sie do dobrego egzorcysty-księdza. I jeśli tak jest rzeczywiście jak opisujesz, to jak najszybciej. Jeśli zaistnieje taka potrzeba, a przede wszystkim jeśli ta osoba wyrazi zgodę, mogę spróbować pomóc skonatakotwać się z dobrym egzorcystą. Kontakt na maila.
[%sig%]
|
|
|
gino jak Ty malo wiesz. Moze bys sie zajal technologia naukowa. To Ci dobrze zrobi.
|
|
|
mnie też deprymuje nachalność pewnych ludzi, przecież nie wszystko, co dziwne to Haarp. To tak jak by istniał tylko Haarp, haarp i jeszcze raz haarp, niestety coś takiego jak duchy w naszym życiu również ma swoją racje bytu.
|
|
|
Ahte HAARP jako instytucja istnieje i jest to namacalne. Ludzie tylko nie znaja jego wszystkich mozliwosci dzialania i HAARP nie chce zeby je poznali dlatego jest tyle publikacji na temat niestworzonych rzeczy w ktore mlodzi wierza latwiej jak w HAARP, bo HAARP to technika, ktora jest trudniej zglebic. Jak ja czytam teraz, czym sie mlodzi ludzie interesuja i jaka papke im sie w prasie podaje, to wlosy deba staja. Dlaczego to wszystko dopiero teraz wymyslono???? Przeciez ja tez kiedys bylam mloda i nic z tych rzeczy nie bylo !!!!! Takimi ludzmi jak Wy latwo sie steruje, bo wierzycie w bajki i nie macie dobrych podstaw prawdziwej nauki. "Nie wiesz czego nie wiesz", bo ci nigdy nie dano tego zakosztowac. Mlode spoleczenstwo polskie jest juz gorzej oglupiale jak amerykanskie. Amerykanskie spoleczenstwo nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, ze nie wybiera wlasnego prezydenta !!!!
|
|
|
Moja recepta w 100% skuteczna. Modlitwa. Ale nie jakies tam "zdrowas maryja" prawdziwa szczera modlitwa do Pana panow Krola krolow tego przed ktorym drza demony Jezusa Chrystusa. Tylko to go moze uratowac. Niech prosi o przebaczenie win i o pomoc swoimi wlasnymi slowami bez klepania regulek. Znam setki przypadkow ktorym to pomoglo. Miedzy innymi mojego przyjaciela (o dziwo) o imieniu Piotr. Byl opetany.Jezus go ocalil bo mu zawierzyl swoje zycie.
Druga mozliwosc to znalezienie prawdziwego meza Bozego. Najlepiej szukac w charyzmatycznych Kosciolach (np. Zielonoswiatkowcow). Ktos kto prawdzwie wierzy i jest chrzescijeninem nie tylko z nazwy czy stanowiska.
|
|
|
moim zdaniem to wszysyko jest troche ......nienormalne............dziwne macie potrzeby
|
|
|
AHA i jeszcze jedno!!!
GOŚCIA I INNI MANIACY!
Macie nawalone w dekiel jeżeli każde zjawisko jakiego nie rozumiecie nazywacie programem HAARP . Heh debile znaleźliście sobie złoty środek którym wytłumaczycie wszystko!? Jesteście żałośni, prosze nie róbcie wiochy.
HAARP TO MASZYNA DO KONTROLI POGODY, ZMIANY TEMPERATURY, WPŁYWU NA MATERIĘ, nie pisz mi prosze że interwencja ducha w planie fizycznym to program haarp bo się popłacze ze śmiechu.
Pozdrawiam Heh.
|
|
|
Tak -podzielam zdanie że powinno sie udać do egzorcysty -[następnego] jeśli pierwszy nie [pomógł]
Nie znam lepszej drogi ratowania w tym przypadku
inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawe ze swej niewiedzy-stefan
|
|
|
Witam! sam mialem taka jatke przez 2 lata... myslalem, ze zwariuje! ostatecznie pomogl mi srebrny krzyz Atlantow, ktory nosze na rzemyku do dzisiaj. Kosztuje on jakies 17 zl.... Ale nie to jest wazne. to tylko gadzet, ktory nam pomaga, bo CHCEMY by nam pomogl. Jak zwykle w takich przypadkach, wazne jest co Pana przyjaciel ma w glowie. Egzorcysta nie zawsze moze pomoc, bo nie zawsze duch jest z naszego, chrzescianskiego obszaru kulturowego. Sa duchy ktore moze odwolac rabin, lub mistrz BON.Nie wiem, co kolega wie na temat duchow, co tak NAPRAWDE je przywolalo. Pewne jest jedno- czlowiek dzieki swojej woli i wierze i intelektowi moze je pokonac, to znaczy odeslac je na swoje miejsce.... jesli to duchy, a nie byty nizszego rzedu, np demony..... Moj adres Pan zna. nie zajmuje sie egzorcyzmami, ale znam temat z autopsji, a prawdziwe opetania kieruje do mnichow w Tybecie. w razie potrzeby prosze pisac. pozdrawiam..... Acha! stare wiedzmy slowianskie, i nie tylko, kazaly wysypac troche soli pod wycieraczke przed dzwiami wejsciowymi. I niech Pana przyjaciel nie stosuje zadnych elementow magii chinskiej, bo to nie jest nasza tradycja i kultura.....
Tom.
|
|
|
ja ponawiam swoje wolanie gdyz nie macie tu doczynienia z "duchem" ale demonem..
[%sig%]
|
|
|
Ej, Gośka. A jakim cudem ten Haarp wogóle dostał się do ciebie, co porwało cię Ufo i wszczepili ci jakiś chip i tak sobie tobą steerują? Nie obraź się, ale to dziwne i po co amerykanom taka broń? Acha... hmm.. Fomalhaut, masz całkowitą rację... ach ten pigułki;] Ich branie jeszcze nikomu nie wyszło na zdrowie... Ciekawa rzecz, ja tam w duchy nie wierzę, bo jak się bawiłam z przyjaciółmi w ich wywoływanie, to sie nie pokazały....;] Hunter, wywal kumplowi wszytkie dragi z domu;]
|
|
|
BabyKaczo dotarl do mnie dzieki komputerowi przy ktorym siedzialam i pisalam. Wcale nie powiedziane, ze Ciebie nie obserwuja.
|
|
|
Hmm.. EEE, fajnie;] Tak, oczywiście A ŚWINIE LATAJĄ;] Bez jaj, tak to każdy człowiek na ziemi byłby podich wpływem. Co oni, każdego ludzia na ziemi obserwują...?
|
|
|
ten chłopak powinien przebywać z zaufanymi osobami żeby go pilnowały i niech jak najszypciej zkontaktuje się ze specjalistą bo duchy to nie zabawa a może on wywołał ducha i to złego to niech go odwoła albo pójdzie do wróżki
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 48 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |