Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Apel do wierzących Katolików
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona

Oto mój manifest, manifest uciskanego Katolika. W naszym świętym kraju panoszą się legiony nieczystych. Ateiści, sekciarze muzułmanie i ich plugawa ideologia stają się coraz bardziej u nas popularne. Oni chcą zatracić Naród, zatracić Polskę, oddać nasz kraj w obce ręce. Jeśli nic nie zrobimy Niemcy, Francuzi, Anglicy wejdą z butami do Polski by zasiać ziarno zła i wybudować swoje centra handlowe i przedsiębiorstwa. Jak wspomniał mój proboszcz, natchnieni przez szatana ateiści i inni heretycy planują zburzyć Polskę. Na diabła wcielonego nie pomoże woda święcona. Tu potrzeba otwartego i zdecydowanego sprzeciwu. Tylko w jedności siła. Kiedy my, Katolicy zjednoczymy się, będziemy w stanie zdetronizować nieczystych i położyć kres plugastwu. W naszym kraju dzieje się źle, dlatego, że jesteśmy manipulowani przez ludzi, którzy chcą zatracić Naród. Nie wiem, jak królowa Polski najświętsza Maryja Panna może na to patrzeć. Nieczyści chcieli mną manipulować. Wmawiali mi absurdalność Katolickich dogmatów, ale powiedziałem sobie w duszy „dość” nie dam sobie nic wmówić. W tych czasach to Kościół jest najbardziej szykanowany, a Katolicy nie maja absolutnie nic do powiedzenia. Oto szykuje się tajny spisek przeciwko kościołowi. Mój proboszcz, podobnie, jak i inni duchowni uważają, że nasz naród jest zły i rozpustny i trzeba go sprowadzić na dobrą drogę, póki nie jest zbyt późno. Widziałem smutek swojego proboszcza, kiedy na czele narodu stanął sługa szatana. Sam w duszy płakałem. Cała parafia głosowała, na pobożnego pielęgnatora i strażnika polskich tradycji. Nasz ksiądz mówił, że tylko JK mógłby w naszym kraju zrobić coś dobrego. Mam nadzieję, że u nas w parafii nie było zdrajców narodu. Takich trzeba tępić. Nie oszukujmy się. Na naszych oczach umierają tradycje i świadomość narodowa. Ludzie coraz rzadziej chodzą do kościoła, na tacę rzucają drobniaki, a ostatnio, kiedy była składka na remont dachu kościoła, dawali po złotówce, a inni nie dawali wcale. Najwyższa kwota to było 10 zł. Pragnę dla naszego narodu wzajemnego szacunku miłości, braterstwa i tolerancji. To wszystko. Czy to tak wiele? Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!

fajne ;) wesołe ;) może nie do końca nadające się tutaj - na to forum, ale my tolerujemy (chyba?) wszystkie rodzaje jobla. Więc i Ciebie powitamy z radością.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

To nie jest ani fajne ani wesołe. To straszne, co dzieje się z naszym narodem. Z tego nie można się śmiać. To, że tolerujecie wszelkie rodzaje jobla i herezji nie świadczy o was dobrze.

wojownikprawdy:
Oto wypowiadam wojnę wszystkim ateistom, heretykom i innym nieczystym i apeluję do prawdziwych Katolików- Niszczcie plugastwo!!
Wojny , niszczenie i kasa to swiete slowa, a tekst naprawde zalosny zwykle sredniowiecze i zacofanie

No toś trafił wojowniku:D Nie będe komentować całości ogólnie bo mi sie nie chce..Ale jedno mnie w oczy kole najbardziej od kiedy wyznacznikiem wiary jest to ile kto daje na tace?
wojownikprawdy:
To, że tolerujecie wszelkie rodzaje jobla i herezji nie świadczy o was dobrze.
wiesz raczej świadczy dobrze bo będziemy ciebie tolerować a najwyrażniej masz jobla-a twoim bogiem jest proboszcz a nie Bóg.

A jak jestem jakimś trafem(każdy zabłądzi;p) w kościele to na tace i tak nie dam wole loda sobie kupić

Bluźnicie!! A wy do jakiego Boga się modlicie? Kim wy jesteście?

ogólnie to jak sie już modlimy(ja to wole nazywać rozmową)to do siebie(tak upraszczając) bo my=Bóg. Nasz Bóg jest miłością nie straszy nas ogniem piekielnym etc... a najważniejsze jest ekonomiczny na tace mu nie trzeba dawać:)

A jesteśmy sobie takimi ludziskami którzy w dupie mają system każdy mówi co chce i jak chce, nie robimy nikomu krzywdy i nie osądzamy czyjeś wiary/niewiary. Wojowniku wrzuć na luz..

sorki ni epowinnam pisać nasz..sprostowanie według mnie..ja to tak widze:)

Co? Porównujesz siebie z Bogiem najwyższym toż to bluźnierstwo!! Szczególny rodzaj plugastwa!! Odcinasz się od Kościoła. Przez takich jak ty nigdy nie nastanie nowa era. Słońce nad nowym światem bez plugastwa nigdy nie wzejdzie!! Nieczyści będą panoszyć się wszędzie!!

Oj no to najwyżej wg twojej wiary w piekle sie będe smarzyć....nie wierze w to no ale może dla cie to będzie pociechą jakąś.... ty mi nie odp na moje pytanie powtórze je
motylek:
od kiedy wyznacznikiem wiary jest to ile kto daje na tace?

I tak jestem Częścią BOGA:) Czyż to nie wspaniałe?? Cały świat jest jego częścią BÓG jest wszędzie we wszystkim:)

http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=97805&p=29 możesz sobie poczytać:)

Chyba nie wszyscy myślą jak motylek, co?

Cale nieszczescie Polski polega na tym, ze jakims sposobem znalazla sobie u nas dom w Czestochowie Matka Boska Hinduska z hinduskim Dzieciatkiem na reku. W niedlugim czasie do Europy ma przyemigrowac 20 milionow Hindusow. Czy nie na nich wlasnie czeka czasem obraz w Czestochowie ? Od dziesieciu lat ginie w Polsce tysiac ksiezy rocznie. Pamietajcie tylko, ze to masoni zgotowali nam ten los. Pilnuja nas od 1752 roku. Z Polska tocza wszystkie wojny. Teraz nawet pogodowe. Dzisiaj w Polsce jest tysiac pozarow. Kilka dni wczesniej rzad zdecydowal sie wywiezc kilka zubrow do Hiszpanii. Moze tam ocaleja ? Ameryka swoich nie ma juz dawno. Rzad swiatowy ma byc przeniesiony do Australii wiec tak niszcza USA i Europe, ze w Niemczech splynely autostrady. W Polsce pociagi nie moga jezdzic bo szyny sa roztopione. Powodzie, straszne wichury, porwiste i niebezpieczne burze, upaly goretrze od afrykanskich usmiercaja tysiace ludzi i ich dobytek. Wiadomosci na ten temat sa skape bardzo. Trzeba czytac w kilku gazetach, zeby sie czegos dowiedziec, a na forach pisza juz tylko prawie sami masonscy agenci. Na tych forach co sa liczniki odwiedzajacych liczba spadla o polowe przez ostatnie 5 dni. Gdzie sa ci ludzie ? Tych w Anglii nie mial nawet kto sprzatac z ulicy. Wladze Kosciola Katolickiego w Watykanie dziesiatki lat milcza o uzywaniu na wszystkich narodach tajnych broni przez panstwa anglosaskie.

wojownikprawdy- :-)))))) dawno się tak nie ubawiłem Twój proboszcz jest jak mój bank co pośredniczy w wypłacie kaski przez co się złapałem kiedyś na uwielbieniu tej instytucji ( raz w m cu) co jakoś mizernie się przekładało na stosunek do pracy gniew emocje i negatywna ocena do tego pycha złość..... i wiele innych w Twoim katolickim tekście a tu wszyscy tylko rozbawieni nawet żalu nie mają do Ciebie nasz Bóg pośredników nie wymaga a Twój jest zasłonięty zdaniem proboszcza- dużo wiedzy na tym forum- czytaj skoro Pan Cię tu zesłał może mieć co do Ciebie wielkie plany- może tylko chciał byś oczy otworzył jeśli tak to dobrze trafiłeś- Twojego szatana tu nie pośledzisz

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Tak na początek kliknij sobie na you tube- kilka wykładów ze zbysiem popko- a potem długo analizuj i kilka razy się z tym prześpij :-) mam nadzieję że otworzysz oczy, pochamuj się od emocji i pochopnej oceny- i jeśli się czegoś dowiesz to dla siebie- nikt Ci nie będzie bronił dawać na tace, i chodzić do kościółka- sam czasem chodze ale co ważne do tego kościoła gdzie ludzie się zbierają i modlą dla Boga a nie do instytucji KK - bo to jak sobie doczytasz- DWIE RÓŻNE ŻECZY TWOJA WOLNA WOLA :-)))))

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Mysle ze to temat prowokacja i autor dobrze wie jakie poglady tu panuja szkoda pisac w tym temacie , gosciu jaja sobie robi i tyle

ale masakryczny facet no ale duzo ludzi nadal tak mysli. Jak chce wojowac to dlaczego wojuje tutj na jakims forum bezsensu;) Ja do kosciola to poszlam ostatnio na wystawe sztuki i koncert organowy i to do anglikanskiego.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 224
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | .. | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.