Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ufo-porozmawiam o UFO.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Porozmawiam o Ufo z osobami z całej Polski.

Przekonujace dowody!? :-)

Ufo to nie tylko terazniejsze ufo. Obcy dzialali w historii czlowieka od poczatkow naszej cywilizacji. Np. Egipcjanie. Kim byli bogowie egipscy? No pomyslcie. Przeciez obcy musieli wygladac w oczach ludzi jak bogowie. Albo dlaczego bogowie starozytnych Sumerow powiedzieli im ze przybywaja z innej planety? Albo dlaczego w Mahabharacie, starozytnym eposie hinduskim wojny bogow opisywane sa tak: "Wyrzucono pojedynczy pocisk załadowany całą energią wszechświata. Żarzący się słup dymu i płomienia, jasny jak dziesięć tysięcy słońc, wzniósł się w całej swej wspaniałości... Była to nieznana broń, żelazny grom, gigantyczny wysłannik śmierci, który w popiół obrócił wszelki lud Vrishni i Andhaka... Ciała były tak spalone, ze nie dawały się rozpoznać, włosy i paznokcie odpadły, gliniane naczynia rozpadły się bez żadnej widocznej przyczyny, a pióra ptaków stały się białe. W ciągu jednej godziny wszystkie potrawy stały się niejadalne... w ucieczce od owego ognia żołnierze rzucili się do strumieni, aby obmyć swoje ciała i sprzęt..." "[ta bron]...odrzuciła tłumy [wojowników] razem z ich rumakami, słoniami, pojazdami naziemnymi i ich bronią, jak gdyby były to suche liście drzewa. Odrzuceni podmuchem...wyglądali pięknie, jak ptaki w locie... odlatujące z drzew..." Przypomnijcie sobie teraz jak czasami w telewizji pokazuja nagrania z wybuchow bomb atomowych i porownajcie je z tym co wyzej napisalem. Jezeli kogos interesuja powiazania obcych z religiami na swiecie to polecam ksiazki Ericha von Danikena. Zajrzyjcie tez na www.bogowie.org.

Masz rację. Podobnie było z Sodomą i Gomorą przecierz miasta nie rozpłynęły się. Było opisane to dokładnie słupy ognia. Myślę że obcy testowali tu swoją broń. Ludzie byli wtedy tak mało zcywilizowani nie wiedzieli co się dzieję więc uznali to za karę od Boga.Takich przypadków jest naprawdę dużo wystarczy przeanalizować Biblię i inne stare księgi i nie widzieć tego oczami tamtych ludzi.

Lubie tematyke UFO i chcialbym pogadac z kims na ten temt .jesli Masz czas moj nr.na gadu gadu 2711355

Ufo czy Życie ??? Planeta Ziemia co znaczy dla was ? tak naprawde nic. Ludzkość straciła cały honor kiedyś byliście Włacami wielką potęgom miana Tasgarda a tera jestescie niczym po przegranej Disamira my dali wam nowe życie na odbudowanie waszej potęgi zawiedliśmy się na was jednak przepowiednia pierwszego wojownika się sprawdzi a to będzie was koniec on wię narodził 1985 r i on jest kluczę do bram tak zwanych przez was piekieł ?????? (uq2i3fg2) (ea7834of) (gf9q23pqwg) (qg9rqeopqrg)

"UFO" a spec służby.... (Chetnie popolemizuje)

Pilnie prosze o kontakt.............(E-mail wykluczony może jakiś loswy irc kanał)

irc #terax zawsze po 21:00

Cześć! Fajnie byłoby zobaczyć ufoludka na żywo no nie? Jeżeli masz jakieś zdjęcia ufo to mi je przyślij. Ale na pewno nie masz jeżeli masz gg to pogadamy mój numer 1010566 pogadamy!

To mam mieć zdjęcia ufo czy gg ?

Nie wiem czy to kogoś zainteresuje,ale znam 2 czy 3 osoby,które coś widziały.Nie wiem czy było to UFO, ale coś co napewno nimi wstrząsnęło i było to coś bardzo ciekawego i nie wiemy co to jest.Piszcie!

Zaraz jak nie wiecie to co to było?,Wiem że nie wiecie ale może wiesz co widziały , jak nie wiesz co to było bo ja bym chciał wiedzieć , chociaż nie wiem co widziały te osoby to wiem dużo o ufo , chociaz one nie wiedzą ja mógłbym wiedzieć. ; )

Cos co atakuje ziemie chce abysmy zgineli ale to nie bogowie.... raczej inna rasa... np : choroba ploc teraz w azji ona nie powstala tak sobie ktos lub cos ja tu przywloklo moze ufo ktore rozbilo sie na ziemi... a taki trujka bermucki to co ? niby nic ? wedlug wiekszej grupy ludzi to jest portal wymiarowy lub tam kometa spadla

Wieszmoże gdzie są jakies obrazki zwiazane z UFO.

Cześc, wiesz może gdzie znaleść obrazki dotyczące ufo.

UFO to blef

Chciałbym polatać ,takim BLEFEM.

miałem kontakt z jednym z nich

gonił mnie wczoraj w lesie a potem odlecial
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.