| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Most zapora | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161 |
|
To co dzieje sie w Polsce jest nienormalne i dlatego sugeruje, czy czasem pod pozorem budowania jakiegos mostu na Wisle i na Odrze ktos nie zatrzymal w sposob sztuczny biegu rzek ? Moga byc pod woda zrobine zapory, ktore spietrzaja wode na obu rzekach. Ta powodz moze byc zrobiona celowo !!! Zawsze przeciez chodzilo o zniszczenie Polski. Teraz sa dostepne wszelkie mozliwosci techniczne zeby to zrobic. Wiem, ze nie ma polaczenia telefonicznego z baltyckim wybrzerzem i to juz od dosyc dawna. Moga byc zablokowane ujscia rzek i dlatego woda tak szybko sie spietrza i zalewa cala Polske. Bardzo prosze o zastanowienie sie nad tym. To nie jest niemozliwe do wykonania w dzisiejszych czasach !!! Pod pozorem budowy moga byc robione rozne rzeczy przez obcych inwestorow, ktorzy dzialaja zawsze dla rzadu swiatowego.
|
|
|
wystarczy sobie porównać poziomy względem poziomu morza na poszczegulnych odcinkach, miastach naszej wisełki
wyszło by że różnica to kilkadziesiąt metrów do kilkaset a poziom wisły podniesiony o kilka metrów
więc na zdrowy rozsądek ten pomysł odpada i wygląda na naturalny spływ dużych ilości wód z północy polski
inna sprawa że faktycznie w ciekawym czasie się zbiegło to wydarzenie- bo trudno nie zauważyć że jedną tragedie wygodnie jest zasłonić inną absorbującą czas i moce przerobowe ludzi a na zdrowy rozsądek niemożliwą jako ingerencja ręką ludzka choc wiemy że wywołanie opadów to nie taka znów wielka sztuka
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Jest problem bardzo dużych opadów w krótkim czasie.
Teraz w Warszawie wali 6 tysięcy siedemset metrów sześciennych na sekundę wody.
Wczoraj to przekraczało 7 tysięcy.
Sytuacja jest poważna.
Jak by to zrobiło gdziekolwiek małą dziurkę w wale błyskawicznie mogło by się przedrzeć w bok.
Jeśli ktoś byłby tu wstawił insynuację że ma to coś wspólnego z celową kontrolą pogody.
To taką tezę można było by dyskutować.
Gośka zauważ że masz spaczoną wyobraźnię widzisz h...a tam gdzie go nie ma
a tam gdzie można podejrzewać jakieś celowe działanie nie umiesz zobaczyć tego.
A poza tym takie bzdury wstawiasz że mózg się lasuje.
|
|
|
|||
|
Zagraniczni inwestorzy dostaja czasem pieniadze od banku swiatowego na rozne przedsiewziecia. To raz ! Druga sprawa jest taka, ze zator mozna zrobic na rzece zamrazajac jej bieg kolo mostu. Tam jest najlatwiej, bo woda wyhamowywuje przez filary. Stare polskie mosty maja bardzo grube filary.
Nawet HAARP-em wywolany deszcz nie zaleje calej Polski. Ulewny deszcz mozna spowodowac na niewielkim stosunkowo obszarze i nie jest mozliwe zeby on trwal dlugo. Deszcz w tym wypadku mogl byc wykorzystany tylko jako zaslona dymna. Spietrzenie wod jest wazniejsze w wywolaniu potopu na duzym obszarze. Jestem pewna, ze Wisla i Odra nie sa drozne na calej swojej glebokosci, a do tych rzek splywaja prawie wszystkie rzeki w Polsce.
|
|
|
Gocha twoja wyobraźnia jest bezkonkurencyjna.
Robisz przegrodę na rzeczce
i co masz lokalne podniesienie wody jak wysoko byś podniosła przegrodę
to tworzysz zalew.
Masz takie zalewy przed mostami a po nich progi, ewentualnie wodospady i gwałtowne obniżenia.
|
|
|
Niektórzy to mają wyobraźnię, tworzą rzeczy niestworzone, a im mniej sensowne i realistyczne tym lepiej :) A może to efekt kontrolowania mózgu prze h...a?
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Tak to może być kontrola h...a.
Sprytna struktura wie jak się maskować.
I jak kontrolować swoich wybrańców.
|
|
|
myśle czasem że celowo wprowadza się takie konie trojańskie-sprawia to denne kojarzenie dla tez/hipotez osób SZPERAJĄDYCH i prowadzących konstruktywne dyskusje w celu ośmieszenia
jak gu...nem wysmarujesz choćby i perły- wiadomo jak będą wyglądać, nikt tego nie ruszy
|
|
|
Wrona - h...p ucieleśniony? :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Tak można było by analizować czy niektóre osoby celowo nie robią tu jakiejś dziwnej roboty.
Czy są tylko psychiczne czy pracują na czyjeś zlecenie
{na czyje mniej więcej wiadomo} .
|
|
|
nicze, wlasnie brak wiedzy i wyobrazni powoduje takie skutki, jakie widac dzisiaj w Polsce i gdzie indziej na swiecie.
Kiedy zaczal padac deszcz w Polsce, to bylo bardzo zimno. W Zakopanem pokazal sie nawet metr sniegu. Zamrozenie progu w rzekach nie bylo wiec trudne dla HAARP-a. Ta technologia juz ma 62 lata i rozwija sie dalej w oparciu o patenty z calego swiata i pomyslowosc kazdego pracownika, ktory normalnie sie rozwija wykonujac swoja prace.
Jak HAARP moze zamrozic herbate w szklance u jednej pani w ogrzanym domu.
http://www.youtube.com/watch?v=itRs-YNX8MI&feature=related
Z nieba wiadomosci o mozliwosciach HAARP-a Wam nie spadna, ale trzeba ich szukac w kontaktach z ludzmi i doswiadczac !
|
|
|
Witamy trola h...a.
to dlaczego nie piszesz normalnie.
Podstawowa przyczyna to wychłodzenie atmosfery
i spowodowanie deszczów.
A wychłodzono gorące zwrotnikowe powietrze znad Afryki
zrobiono to układem niżowym nad włochami.
I ono się zrobiło bardzo wilgotne.
Jak technicznie to wyglądało nie jesteśmy świadomi.
Tak samo jak nie wiemy jak w Rosji doprowadzono do bardzo wysokich anormalnych temperatur na okoliczność rocznicy dnia zwycięstwa.
te temperatury sięgnęły Skandynawii.
Ale to było widoczne na mapach temperaturowych.
Nie od wczoraj dokładnie śledzę mapy i sytuację pogodową żeby nie było to dla mnie oczywiste że coś jest nie tak.
I taki temat można było podjąć przy globalnym ociepleniu bo tam było na miejscu.
Ale zastanawianie się skąd pracują nadajniki jaką moc muszą wrzucać to trochę poza naszymi kompetencjami.
Nie mamy wiarygodnej wiedzy i nikt nam tego nie potwierdzi że to tak działa.
Ale jak piszesz bzdury o mrożeniu wody w Wiśle
to chyba Ci się mózg
zamroził.
zdekonspirowałaś swoja
krecią robotę.
Jesteś ograniczona umysłowo
to wychodzi w różnych twoich postach
ale czasem wychodzi że za tym trochę inteligencji posiadasz.
Inteligencji wykorzystywanej do psucia poszukiwań, widzenia i wniosków tym którzy poszukują prawdy o tematach otaczającej rzeczywistości.
Jak widzą takie bzdury jak Ty wypisujesz to się tym załamują
że mogło by im się porobić podobnie.
To jest Twoja celowa robota za którą ktoś ci chyba daje jakieś korzyści majątkowe. |
|
|
Brawo Gośka! - To było przynajmniej śmieszne :))
Wiem, że to nieładnie śmiać się z biednej, chorej kobiety, ale tu tylko śmiech pozostaje, ale policjant cierpliwy, spokojny, zdystansowany :)
Ta kobieta w swoich odkryciach jest bardzo podobna do Ciebie Gosiu.
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wendol, jakim sposobem znalazles to podobienstwo ? Jestes uzurpatorem !!!
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Matko Wrona!!
Sama wpadłaś na to? A np. jak była ta katastrofa w Smoleńsku to też nasz rząd ją spowodował? Żeby lepiej żyło się w kraju czy jak? Bo już troszkę się pogubiłem...:]
Te opady które przeszły przez Polskę Południową są spowodowane najprawdopodobniej pyłami,które są wyrzucane z wulkanu Eyjafjallajokull. Pył który jest wyrzucany z wulkanu ,dobrze absorbuje przy czym tworzą się takie ciągłe i ulewne deszcze. Za kilka dni są znowu przewidywane ulewne deszcze na południu do 40 l/m2.
A trąby powietrzne, które również przechodzą przez Polskę to też wina kogoś? może Tusk "puścił bąka" co:)? Przepraszam za moje wyrażenie:P,ale nie mogłem się powstrzymać...
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Dobrze kombinujesz WiLdCaRd ;)
A Ty myślisz, że ten wulkan, to tak sam z siebie...? Przecież to oczywiste, że to HAARP... :)
|
|
|
no tak tak,zawsze biorę to pod uwagę...;D,i wiem, że to wina HAARP:P.Tylko chciałem jakoś to bardziej realniej sprostować;P.
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Chile Haiti Islandia..... po opady deszczu
się dzieje- zaczynam si,ę obawiać że ten 2012 faktycznie przyniesie spore zmiany skoro na 3 lata przed spodziewanym apogeum potrafią się tak zgrać siły przyrody w łańcuchu reakcji wzajemnych i powiązanych
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 161 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |