Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czas apokalipsy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23

Zaczęło się. Słyszeliście ostatnich tsunami? To dopiero początek...

JASNE!!!!! Gdyby nie tv nawet bys nie wiedzial!!!

Czas apokalipsy ? sb zauwaz ze to nam sie wydaje ze teraz sie zle dzieje ze ciagle cos zlego ale kiedys tez sie dzialo i to nawet wiecej.... wierzysz ze my zginiemy w 2012 ? bo ja watpie

Dokładnie tak samo jak ja. Sb, takie katastrofy obserwujemy od tysięcy lat! A jakieś cyferki 2-0-1-2, co one znaczą? Miał być koniec Świata w 2000, później w 2001... Nie widzisz tej głupoty? Jak ludzie czegoś nie rozumieją, boją, albo zauważają: "Uolaboga! Tsensienie ziemi w Taladi" wymyślają coś głupiego, dodają kilka przymiotników i obowiązkowo cyferki i "Czas Apokalipsy" gotowy...

Z każdej strony słychac o tym co może spotkać ludzkośc w przyszłości ,ale jak widac każdy ,kto sie boi znajdzie sobie wytłumaczenie i zbagatelizuje sprawę. To dopiero początek...

Wiesz co? To brzmi jak początek scenariusza sensacyjnego filmu, a nie prawdziwego życia, drogi/a SB. Skoro jesteś taki mądry, to co proponuszesz, żeby tej apokalipsy uniknąć?

A nie, sorry ty nas tylko ostrzegasz... I tak twierdzę, że to jest żałosne...

bueheheheheh :D Gdzie tam... trwa od dawna juz czas apokalipsy, nie widzicie? najbliższy koniec świata zapowiadany jest na Sylwestra czyli jutro :D:D:D Do zobaczenia w zaświatach forumowicze!! A jak przeżyjemy to i tak nic - jeszcze gorsze rzeczy nam się maja przydażyć. pewnie ze dwie wojny atomowe, kilkla milionów kataklizmów i wogóle... żałosne jest przerabianie ludzkiej tragedii na konsumpcyjną i telewizyjna papkę... Pax:)

Też fakt, zgadzam się. Trochę mi się rymnie: Brat ile ty masz lat?

naiwni

Buahahahahahah :D Kochana mamo Ironio!! wszyscy w miarę normalni powiedzą sb do Ciebie: "naiwny", ale cóż... na jakich podstawach opierasz powyższe wywody?? Własnych przemyśleniach? Wtedy Ty jesteś naiwny, na przemyśleniach innych - kogo? Na badaniach? Pax:)

Brat ma rację zwłąszcza jak jest starszy. Kto nie słucha Brata ten z ........ lata.

Igorze nie rozumiem :)

Teraz to napewno powiecie ,ze jestem obłąkanym prorokiem ,ale MOŻE kiedys pomniecie na moje słowa

hehehe. SB czas zaglady jest od poczatku co roku przepowiadany.. brat nie spotkamy sie w zaswiatach. Niestety mnie tam nie zechca ;>

Brat ty nie rozumiesz, przecież ty wszystko rozumiesz ;;)))))))

No ja ostatnio slyszalam ze juz koniec Świata zapowiadał się na UWAGA! NOWOŚĆ! =D ..... 2029.... TAaaaAaak ;) podobno coś miało w nas uderzyć..ale nie uderzy bo jednak naukowcy pomylili sie w obliczeniach i To COś (Asteroida) nawet nie dotknie naszej powłoki ... nie ma to jak liczyć po pijaku ;)

Hehe dobre... Ale mimo wszystko, sb weź ty się dobrze zastanów...

Tak sb, tak... życzę i Tobie i sobie żebyś jednak był obłąkanym prorokiem... choć w sumie ani na proroka ani na obłąkanego nie wyglądasz :) Po prostu głoszisz niesprawdzone tezy które upadną w najbliższych latach. Eyry nie wiadomo :) Igor niestety znów Cię rozczaruję - wszytko i wszytskich staram się zrozumieć, ale jeszcze w 45% przypadków ni w ząb niczego nie rozumiem :) Trzymajcie się ciepło :) Pax:)

A dlaczego ten koniec świata ma nastąpić akurat w tym 2012 roku?Kto tak powiedział?!!! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 23
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.