| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomoc pilnie potrzebna!!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
|
Witam... Chciałam zapytać jakie jest prawdopodobieństwo przepowiedzenia liczb do głównej wygranej w dużego lotka? Jestem osobą młodą a moje życie jest bardzo skomplikowane już nie wiem jak sobie poradzić z tym wszystkim. Mam 22 lata a czuję że moje życie już się kończy... Proszę a raczej błagam o pomoc muszę mieć pieniądze na spłatę długów w które się wplątałam....
|
|
|
Można by zorganizować zrzutkę na forum - trochę ludzi tu zagląda - zwłaszcza na "Zaklęcia" :)
Ale tyle jest oszustwa i różnych dziwnych akcji w dzisiejszych czasach, że sam nie wiem.
Żulowi złotówkę dam, jak powie szczerze, że na piwo zbiera.
A jak to się stało moja droga, że w takie długi się wplątałaś i gdzie pożyczałaś?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
osobiście nie wierze w
|
|||||||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||||
Wina tuska |
|
A na Co ty liczysz ,dzisiaj każdemu jest ciężko .Jesteś osobą młoda,to sobie dasz radę zpłaceniem długów.Masz dwie ręce???
|
|
violetta74 |
|
nom :-)
ja to rozumiem jak to jest mieć głupie długi i ph więcej znacznie niż 5,5:-)
ale nie którzy nie rozumieją
fakt- ze względu na 2012 rok nie przejmowałbym się długami
ale bez wyznania mamd88 nie dowiemy się o co biega
a myśle że ważne choćby po to że ludzie popadają w cudze krętactwa
a każda przestroga dziś cenna
dorastamy do modelu w którym człowiek jest bezbronny wobec manipulacji do tego tak słaby psychicznie i wypalony że w świecie kapitalistycznego ataku na wszystkie dobra człowieka powoli staje się to nr-1 jako problem człowieka w sferze od zwykłej egzystencji po godność człowieka i komfort psychiczny
w świecie coraz większej liczby samobójstw i degeneracji człowieka modelowe zachowanie
|
|||
|
witaj a ja jak zawsze odbiegam od tematu... tak zastanawiam się to dotyczy zbyszka123 ile masz lat bo czytam prawie wszystkie twoje wypowiedzi i musze przyznac ze jesteś bardzo bystry, mądrt i wiesz co mówisz to ci się chwali tak trzymaj pozdrawiam.....a co do mamd88 to głowa do góry mnie załamuj się porozmawiaj z kims bliskim napewno ci pomoże kazdy mam problemy i to rózne ja tez mam problem i musze jakoś sobie z tym poradzic jeśli ci bym mogła w czyms pomóc to pisz śmiało moze cos da sie poradzić pozdrawiam
|
|
|
:-) tylko albo aż 32- ostatnie kilka lat to odrobianie lekcji- na własnej skórze- choć muszę przyznać że ciągle mi co do nie których brakuje :-)
mimo że dużo czytam leży ortografia- poprostu nie widze, stylistyka też czasem ciężka
i dzięki:-) -z pewnością to tylko wrażenie choć muszę przyznać że coraz lepiej widzę wnętrze człowieka, schematy myślowe ogrom rozrterek i często cierpienia,dobrze czytam z twarzy i może coś co emanuje z wnętrza- choć najbardziej traktuje to ogólnie, nie lubie angażować się w kogoś konkretnie by nie stać się czyjąś własnością świadomą lub podświadomą, emocjonalną lub intelektualną
to jak czarna dziura- wchłania łatwo się zapętlić w problemy
trzeba szukać prostych rozwiązań-te są skuteczne
inaczej się czuje wszędzie mór i osaczenie
to się rozwija ciągle- i ciekawi mnie kierunek
a Twój problem czego dotyczy?
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Jak piszę spod firefox'a to mi co dziesiąte czy dwudzieste słowo na czerwono podkreśla
i ja często nie wiem czemu.
Jak by Zbychowi co piąte podkreślało to by się załamał co te gówno chce od jego wolnych myśli.
Tu na przykład podkreśliło firefox'a i Zbychowi.
Spada.
|
|
|
co się przejmujecie ortografią, niedługo będziemy wymieniać się myślami, bez znaków interpunkcyjnych td. Ale może stylistyka będzie miała jakieś znaczenie? ;))
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
|||||||
|
No właśnie Zbyszku, do tego to była aluzja, bo zwykle Ci nie popuszczają w tej kwestii :) Niestety tak to już jest, że słabe strony przeciwnika się wykorzystuje w pierwszej kolejności jak nie ma argumentów :)
Pozdro.
|
|
|
ja to rozumiem
ale odkąd pamiętam po ukształtowaniu osobowości walczę tak naprawdę o jedno
przykład- mamy super technologie, super wytrzymałe stopy i tworzywa a żyjemy w świecie prawie codziennie kupywanej maszynki do golenia wymiany auta co kilka kilkanaście lat, nowego telefonu ostatnio co rok i długo by wyliczać jednorazówki co już normalne i nie widzimy tego
ile to energii pochłania pracy i tworzyw, czasu i zdrowia
wiem że Ci co znaleźli sposób na życie będą go bronić do upadłego i wydadzą ostatnie pieniądze na PR
ale wszyscy muszą zrozumieć że zamiast tych maszynek do golenia i całej reszty jednorazówek można mieć coś porządnego z duszą własnego plus to co zaoszczędzone zainwestowane w inne marzenia- lot w kosmos, dom którego nie zniszczy trzęsienie czy powódź, znajomość kilku języków czy wiedza godna profesora i wiele innych
ludzka kreatywność końca nie ma pomysł na marzenia i na biznes zawsze się znajdzie, każda pomyłka złe rozwiązanie to hamulec przynoszący straty co najmniej dziesięciokrotne, a te pomyłki- to większość naszych dzisiejszych zawodów i przemysłu-więc rozwijali byśmy się kilka krotnie szybciej. tylko gdybyśmy to zrozumieli
zły PR, brudny/ zły pieniądz, kłamstwo, oszustwo, naciągacze, debilizm i konsekwencje tych składników w postaci upadającego zdemoralizowanego wypalonego i ogłupionego społeczeństwa, a to jak dla nas Polaków dopiero początek kapitalizmu- z tym trzeba walczyć
|
|
|
jednemu się wszystko wali a inny czego się dotknie to mu się opłaca, są osoby co w konkursach z krzyżówkami itp z gazet i nie tylko wygrywają, podobnie z teleturniejami i automatami do gry, wyjątkowo się im zdarza przegrać, po prostu jednemu się udaje a innemu już nie, takie czasy, jedni prawie ciągle wygrywają w kasynach a inni ciągle przegrywają,
http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=130707&p=1 tu masz wątek, przeczytaj cały i znajdziesz odpowiedź
|
|
|
lepiej grac w mini lotto wieksze prawdopodobienstwo wygranej ''wystarczy tylko ze'' trafisz 5 liczb a te piatki zawsze ich troche jest w duzym lotku zdarzaja sie a i ze 200 tysiecy zdarza sie ze mozna wygrac za taka piatke czy 50 tez duzo i jest tanszy bo chyba 1,25 zl kupon ale ja cos przeczowam ze ten tolotek to moze byc jeden wielki przekret z tgo wzgledu zeby maszyna wylosowala odpowiednie liczby to nie problem dostac sie do ludzi ktorzy serwisuja taka maszyne tez pewnie zaden problem a tu za duza kasa jest zeby nasze cwaniaczki nie polozyly na tym lapy i jeszcze teraz wszystko jest skomputeryzowane napewno istnieje jakis program albo mozna taki napisac ktory przebdal by wszystkie liczby z kuponow i byloby jasne jakie kombinacje zostaja aby ustawic losowanie
|
|
|
|||||||
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |