Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pomoc pilnie potrzebna!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36

Witam... Chciałam zapytać jakie jest prawdopodobieństwo przepowiedzenia liczb do głównej wygranej w dużego lotka? Jestem osobą młodą a moje życie jest bardzo skomplikowane już nie wiem jak sobie poradzić z tym wszystkim. Mam 22 lata a czuję że moje życie już się kończy... Proszę a raczej błagam o pomoc muszę mieć pieniądze na spłatę długów w które się wplątałam....

Można by zorganizować zrzutkę na forum - trochę ludzi tu zagląda - zwłaszcza na "Zaklęcia" :) Ale tyle jest oszustwa i różnych dziwnych akcji w dzisiejszych czasach, że sam nie wiem. Żulowi złotówkę dam, jak powie szczerze, że na piwo zbiera. A jak to się stało moja droga, że w takie długi się wplątałaś i gdzie pożyczałaś?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

osobiście nie wierze w
mamd88:
prawdopodobieństwo przepowiedzenia
a tym bardziej
mamd88:
dużego lotka
zwłaszcza w kwesti finansowej choć czasem ciężko ze zdolnością kredytową to banki chętnie przejmują zadłużenie ale faktycznie za mało napisałaś by móc coś więcej podpowiedzieć popieram darka
wendol:
A jak to się stało moja droga, że w takie długi się wplątałaś i gdzie pożyczałaś?

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

wendol:
Żulowi złotówkę dam,
haha;] Niestety nawazylo sie piwa to cza teraz go wypic!!
mamd88:
czuję że moje życie już się kończy...
proponuje poczekac do roku 21 12 2012 moze problemy sie same rozwiążą;] A jak nie to mozna umowic sie na zbiorowe samobojstwo:)w 2013r:)

Wina tuska

A na Co ty liczysz ,dzisiaj każdemu jest ciężko .Jesteś osobą młoda,to sobie dasz radę zpłaceniem długów.Masz dwie ręce???

violetta74

Przepraszam ,trochę za ostro napisałam .

violetta74

nom :-) ja to rozumiem jak to jest mieć głupie długi i ph więcej znacznie niż 5,5:-) ale nie którzy nie rozumieją fakt- ze względu na 2012 rok nie przejmowałbym się długami ale bez wyznania mamd88 nie dowiemy się o co biega a myśle że ważne choćby po to że ludzie popadają w cudze krętactwa a każda przestroga dziś cenna dorastamy do modelu w którym człowiek jest bezbronny wobec manipulacji do tego tak słaby psychicznie i wypalony że w świecie kapitalistycznego ataku na wszystkie dobra człowieka powoli staje się to nr-1 jako problem człowieka w sferze od zwykłej egzystencji po godność człowieka i komfort psychiczny w świecie coraz większej liczby samobójstw i degeneracji człowieka modelowe zachowanie
violetta74:
A na Co ty liczysz ,dzisiaj każdemu jest ciężko
to często gwózdz do trumny bo widzisz- masz racje violetta74 i to całkowitą ale gdy wezmiesz pod uwage całokształt-zmanipulowany kształt szkolenia człowieka, nature kapitalizmu i rodzaj a także natężenie ostatnich ataków na naiwność człowieka do tego perfidność to już nie do końca jesteśmy tacy winni i nie wszystko takie jasne czy jednoznaczne to jak by mieć pretensje do trzody chodowlanej że sama sobie wininna i poszła pod nóż. ostatnio oglądałem fajną sprawe- firma podpisywała kilkuletnie umowy na zlecanie transportu łudząc klijentów że będą dobrze zarabiać w zamian mieli płacić stałą opłate ok 500 zł miesięcznie ludzie pobrali kredyty na załozenie działalności kupno auta dostawczego zostali z kredytami fajnym pseudo abonamentem który płacą komuś kogo określają mianem " podpisałam umowę z mafią " bez nawet jednego zlecenia-bo w umowie nie było zaznaczone ile ich będzie minimalnie i w jakim okresie- może być jedno- pod koniec trwania umowy pozdrawiam

witaj a ja jak zawsze odbiegam od tematu... tak zastanawiam się to dotyczy zbyszka123 ile masz lat bo czytam prawie wszystkie twoje wypowiedzi i musze przyznac ze jesteś bardzo bystry, mądrt i wiesz co mówisz to ci się chwali tak trzymaj pozdrawiam.....a co do mamd88 to głowa do góry mnie załamuj się porozmawiaj z kims bliskim napewno ci pomoże kazdy mam problemy i to rózne ja tez mam problem i musze jakoś sobie z tym poradzic jeśli ci bym mogła w czyms pomóc to pisz śmiało moze cos da sie poradzić pozdrawiam

:-) tylko albo aż 32- ostatnie kilka lat to odrobianie lekcji- na własnej skórze- choć muszę przyznać że ciągle mi co do nie których brakuje :-) mimo że dużo czytam leży ortografia- poprostu nie widze, stylistyka też czasem ciężka i dzięki:-) -z pewnością to tylko wrażenie choć muszę przyznać że coraz lepiej widzę wnętrze człowieka, schematy myślowe ogrom rozrterek i często cierpienia,dobrze czytam z twarzy i może coś co emanuje z wnętrza- choć najbardziej traktuje to ogólnie, nie lubie angażować się w kogoś konkretnie by nie stać się czyjąś własnością świadomą lub podświadomą, emocjonalną lub intelektualną to jak czarna dziura- wchłania łatwo się zapętlić w problemy trzeba szukać prostych rozwiązań-te są skuteczne inaczej się czuje wszędzie mór i osaczenie to się rozwija ciągle- i ciekawi mnie kierunek a Twój problem czego dotyczy?

zbyszek123:
tylko albo aż 32
eee to młodyś jeszcze, zdążysz się nauczyć ortografii i interpunkcji przed 2012 ;) (żarcik)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Jak piszę spod firefox'a to mi co dziesiąte czy dwudzieste słowo na czerwono podkreśla i ja często nie wiem czemu. Jak by Zbychowi co piąte podkreślało to by się załamał co te gówno chce od jego wolnych myśli. Tu na przykład podkreśliło firefox'a i Zbychowi. Spada.

co się przejmujecie ortografią, niedługo będziemy wymieniać się myślami, bez znaków interpunkcyjnych td. Ale może stylistyka będzie miała jakieś znaczenie? ;))

Smok:
co się przejmujecie ortografią, niedługo będziemy wymieniać się myślami, bez znaków interpunkcyjnych td. Ale może stylistyka będzie miała jakieś znaczenie? ;))
No tak, ja już zacząłem naukę nowego języka :) Mam nadzieję, że nie skończy się na migowym albo braille'u.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Smok:
co się przejmujecie ortografią,
gdy napisze jakiegoś sęsnego (a momentami się zdarza) :-) posta np. na WM a przykład-ostatnio ktoś komentuje mój tekst z sugestią żeś gorszy od pseudo kolorowego konkretnie czarnej karnacji piszącego jak dla mnie bzdury o dyskryminacji w Polsce- bo niepotrafisz ubrać swoich słów wizualnie tak jak on, wyciągając jedynie błędy z Twojego tekstu a olewając argumenty - to aż ręce opadają. I choć wiesz że często piszą Ci, co wykonują prace w kwesti kreowania opini publicznej i zamierzenie popadają w tak bezsensowne skrajności, momentami mające chyba na celu zupełne ogłupienie, otępienie i dezinformacje, to nerwy puszczają. Na dobrą sprawe pocieszam się wtedy, że ktoś wyciągnął ostateczny argument- i tylko tyle miał do powiedzenia. Problem z netem jest taki, że można totalnie wszystko napisać. Prawda taka, że opinia widza leży dokładnie między dwiema skrajnościami przekazujących jakieś informacje, więc im większą bzdure ktoś napisze, tym dalej przecięgnie granice potencjalnego odbiorcy na swoją kożyść. Nikt nie dba o to co się pisze- nie poprawia nie prostuje a Ci co by chcieli dobrze wiemy że ograniczyli by się do blokowania wszelkich nie wygodnych stron. Więc siłą żeczy wychodzi, że trzeba ponieść trud w kwesti ortografi i stylistyki by jakiś pseudo wykształciuch- polonista nie obniżał wartości
nicze:
wolnych myśli
inaczej Twoje argumenty nie trafią bo ktoś poprostu Cię ośmieszy a wiadomo- ktoś nie wykształcony siłą żeczy nic mądrego przekazać nie może. Coś w końcu musi równoważyć ten mega PR rzucony w nas.
nicze:
Jak piszę spod firefox'a
używam flocka- dosyć szybki też podkreśla ale działa w miare dobrze i poczta w miare dobrze śmiga w nim

No właśnie Zbyszku, do tego to była aluzja, bo zwykle Ci nie popuszczają w tej kwestii :) Niestety tak to już jest, że słabe strony przeciwnika się wykorzystuje w pierwszej kolejności jak nie ma argumentów :) Pozdro.

ja to rozumiem ale odkąd pamiętam po ukształtowaniu osobowości walczę tak naprawdę o jedno przykład- mamy super technologie, super wytrzymałe stopy i tworzywa a żyjemy w świecie prawie codziennie kupywanej maszynki do golenia wymiany auta co kilka kilkanaście lat, nowego telefonu ostatnio co rok i długo by wyliczać jednorazówki co już normalne i nie widzimy tego ile to energii pochłania pracy i tworzyw, czasu i zdrowia wiem że Ci co znaleźli sposób na życie będą go bronić do upadłego i wydadzą ostatnie pieniądze na PR ale wszyscy muszą zrozumieć że zamiast tych maszynek do golenia i całej reszty jednorazówek można mieć coś porządnego z duszą własnego plus to co zaoszczędzone zainwestowane w inne marzenia- lot w kosmos, dom którego nie zniszczy trzęsienie czy powódź, znajomość kilku języków czy wiedza godna profesora i wiele innych ludzka kreatywność końca nie ma pomysł na marzenia i na biznes zawsze się znajdzie, każda pomyłka złe rozwiązanie to hamulec przynoszący straty co najmniej dziesięciokrotne, a te pomyłki- to większość naszych dzisiejszych zawodów i przemysłu-więc rozwijali byśmy się kilka krotnie szybciej. tylko gdybyśmy to zrozumieli zły PR, brudny/ zły pieniądz, kłamstwo, oszustwo, naciągacze, debilizm i konsekwencje tych składników w postaci upadającego zdemoralizowanego wypalonego i ogłupionego społeczeństwa, a to jak dla nas Polaków dopiero początek kapitalizmu- z tym trzeba walczyć

jednemu się wszystko wali a inny czego się dotknie to mu się opłaca, są osoby co w konkursach z krzyżówkami itp z gazet i nie tylko wygrywają, podobnie z teleturniejami i automatami do gry, wyjątkowo się im zdarza przegrać, po prostu jednemu się udaje a innemu już nie, takie czasy, jedni prawie ciągle wygrywają w kasynach a inni ciągle przegrywają, http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=130707&p=1 tu masz wątek, przeczytaj cały i znajdziesz odpowiedź

lepiej grac w mini lotto wieksze prawdopodobienstwo wygranej ''wystarczy tylko ze'' trafisz 5 liczb a te piatki zawsze ich troche jest w duzym lotku zdarzaja sie a i ze 200 tysiecy zdarza sie ze mozna wygrac za taka piatke czy 50 tez duzo i jest tanszy bo chyba 1,25 zl kupon ale ja cos przeczowam ze ten tolotek to moze byc jeden wielki przekret z tgo wzgledu zeby maszyna wylosowala odpowiednie liczby to nie problem dostac sie do ludzi ktorzy serwisuja taka maszyne tez pewnie zaden problem a tu za duza kasa jest zeby nasze cwaniaczki nie polozyly na tym lapy i jeszcze teraz wszystko jest skomputeryzowane napewno istnieje jakis program albo mozna taki napisac ktory przebdal by wszystkie liczby z kuponow i byloby jasne jakie kombinacje zostaja aby ustawic losowanie

wendol:
Żulowi złotówkę dam, jak powie szczerze, że na piwo zbiera.
A ja nie dam. To że uczciwie żulowi się zdarzy powiedzieć na co zbiera nie oznacza że i tak nie będzie uważał Cię za frajera, bo w rzeczywistosci właśnie nim sie stajesz- gość całymi dniami nic nie robi tylko kombinuje jak tu zdobyć kase na jabola a Ty go sponsorujesz do takiego zachowania. Dam staruszce która szuka w śmietniku jedzenia bo nie wystarcza na życie z głodowej emerytury i to 50 razy tyle ale nigdy żulowi ! Smoku, a jednak wróciłeś:D
Romek:
alkazam: Jestem pewien ze wroci po wiecej :P - Jasne, ze wroci. Wszyscy wracaja ! pozdrrrrr
rosomak:
i też sądze że TU się wraca - chcąc czy nie chcąc-Zbyt wiele przydatnych informacji i ciekawostek a kto raz w to wsiąknie staje sie "tajnomanem" ;) na zawsze Pozdrawiam wszystkich.

rosomak:
Dam staruszce która szuka w śmietniku jedzenia bo nie wystarcza na życie z głodowej emerytury i to 50 razy tyle ale nigdy żulowi !
Kiedyś w nocy taką spotkałem, podszedłem do niej i dałem jej wszystkie monety, jakie miałem w portfelu - sporo tego było wagowo i objętościowo. W sklepie spotkałem biednie ubranego faceta, który wybrał sobie arbuza (był bardzo ucieszony) i poszedł go zważyć. Dowiedział się, że ten arbuz kosztowałby go 3 zł. Posmutniał i go odłożył. Spotkałem go jeszcze na sklepie, podszedłem i dałem mu 3 zł mówiąc: "niech pan sobie kupi tego arbuza". Wzruszył się i powiedział: "dobrze, że są jeszcze tacy ludzie". Też się wzruszyłem. Ja arbuzów nie lubię, ale żeby człowieka nie było stać na arbuza? Oj źle ten świat jest urządzony. Smok nie wrócił.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 36
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.