Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy to będzie miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77

Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?

Napisz to w temacie Zaklęcia to Igor się tym zajmie :)

Pozdrawiam wszystkich...!!!

To se ne vrati.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a jak wejsc w te zaklęcia

Spis tematów.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

dzięki:)pozdrawiam

pytanie o odgrzewane uczucia jaki mają sens czy było dobrze czy "ładnie" się rozstaliście i czy teraz bez przeszkód można sobie wybaczyć

miłość szczera i prawdziwa wybaczy wszystko:)

Żona mi wybacza wszystko, bo wie, że i tak ją kocham, i jej nie zostawię :)

hmmm a jak sie bada miłośc szczerą i prawdziwą??

mi PO mąż wybacza wszystko znosi moje humory(a nie wiem czemu a dla niego to ja jestem straszna zołza) czyli kocha szczererze i prawdziwie. tylko jakoś mi to rozumowanie nie podchodzi no ale skoro to jest miarą to niech tak będzie... tylko że kurcze nie ma jednej i stałej miłości kocha sie kogoś ok ale na każdym etapie inaczej

Ja się raczej udzielać w tym temacie nie będę bo troszki doświadczenia brak mi ;p może za rok napisze xD

Pozdrawiam wszystkich...!!!

oles:
może za rok napisze xD
oleś wiesz możesz pisać co rok nawet bo ja przynajmiej na sobie zauważam że mam inną teorie zawsze myśle że chyba doszłam do sedna, a jednak sie zmienia mój pogląd na ten temat..

u nas wkradła się osoba trzecia i wiem ze kocham go szczerze i jestem w stanie wybaczyć mu to że sie zagubił bo to uczucie we mnie jest prawdziwe nie udawane:)

tylko czy on będzie chciał twojego wybaczenia..

i własnie na to pytanie szukam odpowiedzi

pamiętaj przebaczyć możesz ale wiesz przebaczenie=zapomnienie.i czy będziesz umiała zrobić reset???

tak będę potrafiła to zrobić po prostu bez niego nie ma żadnego sensu

to taki paradoks diametralnie do długości przeżytego życia czyli równoznacznie z coraz krótszym życiem do przodu człowiek zaczyna być spokojniejszy poukładany i dopiero odkrywa się na nowo uznając że dopiero teraz przed nim życie będzie trwać i miało sens jak ma odejść niech zrobi to względnie szybko by nie dręczyć Cie zbyt długo najgorsze to takie jojo- zawsze preferowałem zabieg hirurgiczny czyste statystyki i kalkulacje nie ma tym co się przejmować/ może dopiero teraz pojawi się ten co mimo zauroczenia, uczucia miłości odda Ci coś więcej i na dłużej

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

nie da sie zapomnieć..jak rani ktoś kogo kochamy to to boli naj..tera jesteś wstanie zapomnieć i wybaczyć ale co potem? potem będizesz wąchac jego ubrania szukać dowodów zdrady wqrwi cie i wykrzyczysz wcześniej czy później..taka prawda zbyszek ma racje szybko i sprawnie... no i ciach bajera
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 77
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.