| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
W zasadzie one zachodzą już teraz ale jeszcze powoli.
Od grudnia 2012 do końca 2013 przyspieszą mocniej.
Wzrośnie poziom natężenia , jasności energii jaka dociera do ziemi i to naprawdę dosyć znacznie.
Po miedzy ziemią a słońcem jest jakby filtr ze złotej siatki i jego oczka już się powiększają przepuszczając coraz więcej światła a do 2013 roku będą miały około metra szerokości a teraz nie wiem czy maja pół tego.
Dla tych ludzi którzy nadal będą utrzymywać czerń wokół siebie będą to ciężkie czasy.
Widzieliśmy skupisko takich ludzi , gdy jeden z nich dostał udaru i był zabierany na noszach a takich sytuacji będzie wiele.
Systemy energetyczne takich osób będą tak przeciążone że trudno to opisywać a nawet obserwować dlatego po przestaliśmy na tym jednym.
Naprawdę ja daleki jestem od straszenia kogokolwiek ale nie wiem jak można tym ludziom pomóc.
Gdy próbowałem niektórym z takich ludzi teraz coś delikatnie zasugerować to szybciutko mnie z tego wyleczyli a dużo czasu nie zostało aby się prze biegunować.
Najlepszym znanym mi sposobem przygotowania się do zmian jest podnoszenie wibracji czakr korony i serca.
Po 2013 natężenie poziomu światła przestanie tak szybko wzrastać i będzie rozciągnięte w czasie ale dalej będzie narastało przez wiele lat.
Do 2012 r brakuje trzech lat i jest nadzieja że jeszcze wiele się może zmienić na lepsze ale o to powinniśmy się starać już teraz wszyscy, nie patrząc na innych i czekając aż się samo stanie.
W zasadzie przyszłość nie jest zaprogramowana i można ją zmienić do puki nie zaistnieje.
Dlatego część proroctw się nie sprawdza bo były pisane z poziomu dawnego czasu ale dzięki zmianom wprowadzonym np w obecnym stały się nie aktualne.
Zaobserwowaliśmy wiele takich zmian w czasie podróży w obe do przyszłości.
Jest coraz więcej danych na to że jakichś opisywanych przez jasnowidzów wojen możemy uniknąć.
Czasem udaje się porozmawiać z którymś z jasnowidzów z przeszłości jeśli jest dostępny.
|
|
|
W zasadzie moje wglądy i rozpoznania są z tym zgodne, ale poproszę jeszcze o źródło - może będzie tam tego więcej :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Żródłem jest Kris we własnej osobie.
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Czasem pisze w liczbie mnogiej.
A pytanie nie do Ciebie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
''Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku.''
możemy ale nie musimy, równie dobrze to będzie co innego ;)
skąd te mądrości?
|
|
|
pytałeś o żródło. A wypowiadać się mogę w każdym wątku i tak jak uznam za słuszne.
portal przebudzenie kwoli ścisłości...
|
|
|
kris, chris czy jeszcze ktoś inny- każdy tak może się podpisać i pisać takie treści.
aczkolwiek myślę że miło nam :-)
sęk w tym Kris że my tu mamy bardzo podzielone zdania i temat raczej już przedyskutowany na 200%
szczeże gdybym zobaczył ludzkość ktura obiektywnie spojrzy na osiągnięcia własne i utworzył w tym 2012 punkt zwrotny
byłbym osobiście zadowolony
moja hipoteza na dzień dzisiejszy sięga raczej schematu przyczynowo skutkowego
nie wierze by człowiek był skłonny sam z siebie do zmian
jednoczy nas zagrożenie bul tragedia coś co wyraznie da nam znać że Ci wszyscy mądrzy którzy pierniczą- kochajcie się, koncumujcie, żyjecie w pięknym świecie, jesteście bezpieczni a skoro wczoraj nic złego się nie stało jutro będzie takie same kolorowe albo i bardziej jak się postaracie-nie mają racji.Ze człowiek po raz pierwszy wyciągnie twarde wnioski i się obudzi z tego letargu, w który został wmanipulowany.
tych krzykaczy jest wielu sieją dezinformację bo im się to opłaca
prawda jest taka że żyjemy w świecie ciągłej walki o przetrwanie- czycha wiele na nas-od czynników przyrodniczych i naturalnych poprzez skutki naszej działalności po okresowe zdażenia katastroficzne których często nie sposób przewidzieć a nawet jeśli są tacy co coś wiedzą to albo się nie opłaca i lepije ponieść ofiary albo są zakrzyczeni przez tych siejących dezinformacje którzy często są idiotami dla których granica wartości jest gdzieś poza najwyrazniej człowieczeństwem.
wibracje- prezent od słońca, z centrum galaktyki-za co mieli byśmy taki dostać
bardziej mi to przypomina tłymaczenie ezotyczne apokalipsy zdarzeń biblijnych
gdybym był wszechpotężnym wszechgalaktychnym moderatorem czyli nie mniej ni więcej tylko Bogiem ( aczkolwiek gdzież bym śmiał :-))
to najprawdopodobniej chciałbym by mój lud się naprawił sam z siebie by zrozumiał wszechświat w którym żyje istotę zła i istotę dobra by zrobił właściwy użytek z szarych komurek bo wolna wola to wielki dar ale wydaje mi się że jest też zródło sprawdzianu dla nią obdażonych.
tak więc toczcie walke na co dzień wewnątrz co będzie gdy.... z wielu pytań powstanie wypadkowa wielkiej tajemnicy, prawdy i wiedzy
a kto ten klucz zdobędzie :-) ... i wielu nas będzie...
wtedy może coś z tego wyjdzie
nim ten wielki moderator się nami znudzi
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Łatwo się można domyślić iż użycie prze zemnie liczby mnogiej świadczyć może że więcej nas podróżuje w czasie.
|
|
|
|||
|
|||
|
wendol nieuważny jesteś..pisałam, potral przeburzenie, a tu powtarzam.
jesli by sobie zyczył mogę podac namiar na skypa!
|
|
|
niezle :-) lepiej niż myślałem
czuje że będzie jazda
|
|
|
Czyhające zagrożenia
Jednak zagrożeniem czekającym nas w Kopenhadze, znacznie większym niż ograniczenia emisji CO2 i wynikający z nich kolosalny wzrost podatków, katastrofalny wzrost cen energii i wszystkich zależnych od niej dóbr i usług, są inne zapisy liczącego 181 stron projektu Protokółu z Kopenhagi. Z paragrafu 36 i 38 projektu wynika, że Protokół ma spełnić cztery cele: (1) utworzyć niewybieralny rząd światowy; (2) przekazać dorobek i bogactwa krajów uprzemysłowionych do krajów III świata; (3) stworzyć mechanizmy siłowej egzekucji postanowień traktatu w sprawie ograniczeń emisji gazów cieplarnianych i (4) doprowadzić do utraty suwerenności Polski i wszystkich państw-stron Protokółu. W projekcie Protokółu są również zapisy blokujące możliwość przyszłego wycofania się z dokumentu i kurateli rządu światowego bez zgody wszystkich pozostałych państw-stron. Jest to próba zniewolenia pod pretekstem walki z rzekomym ocieplaniem klimatu przez człowieka.
http://www.tvn24.pl/12691,1633667,0,1,8222celem-jest-zdobycie-wladzy--a-nie-troska-o-klimat8221,wiadomosc.html
Nie wiem, czy wszyscy wiedza, ze patronem ONZ jest brytyjski Ksiaze Karol !
|
|
|
|||
|
a ja co no właśnie? I nie dostaniesz ani skypa ani nazwy portalu. Bo zwyczajnie nie czytasz postów.. i to nawet nie między wierszami. Jest podane jak na tycy, ale Ty tego nie widzisz. Twoja strata :DDDDD
tak jestem rzecznikiem, zdziwiło Cie to ?
marnuje czas na tym forum... ono dawno umarło.
|
|
|
|||
|
|||
|
nie musisz być Smoku sarkastyczny! racja żywy kontakt jest dużoooooo lepszy niż gapienie się swoimi oczętami na literki ...
|
|
|
|||||
|
thx zbyszku
|
|
|