Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nowe forum ezoteryczne...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Chcialam zaprosic osoby zainteresowane chcace wymienic sie podladami,wiedza ,doswiadczeniami ,na nowo powstale forum ezoteryczne. Forum zalozyl Spir!t ,osoba zajmujaca sie egzorcyzmami,okultyzmem,runami ,by blizej przedstawic Wam te osobe ,wklejem link z oficjana strona tego Pana:) http://futhark.pl.tl/Strona-g%26%23322%3B%F3wna.htm Zapraszam wszystkich zainteresowanych;) http://ezo.nasza-era.pl/index.php? Pozdro;)

Polacy wracaja do sredniowiecza za namowa Anglosasow. Szkoda, ze zatrzymal sie rozwoj polskiej myli !!!

a ja te droge zwie rozowojem;)

Biedna jestes kobieto, bo nie wiesz, co znaczy rozwoj. Niektorzy uwazaja niestety, ze odkrycia archeologiczne przyczyniaja sie do rozwoju. Bledne myslenie jest zadra wszelkiego postepu, bo odciaga ludzi od osobistej tworczosci. Sprawy minione staja sie tylko nawozem, a masa ludzi grzebie sie w nich ciagle, jak male dziecko w gownie i nigdy nie dorastaja.

Przepraszam Wrona ,na jakiej podstawie mnie osadzasz?Wiesz tak naprawde czym sie zajmuje i jaka tematyka mnie interesuje i jaka droga krocze?To czym dla Ciebie czy innych jest rozwoj,nie znaczy ze musi byc dobry dla kazdego.Kazdy zyje jak chce i wybiera droge ktora chce isc.Ja swojej nie uwazam za zla i nie Tobie oceniac ,co dla innych jest dobre:) Ja pomagam na swoje drodze innym,czesto ciazko smiertelnie chorym .Mozesz pochwalic sie rowniez takim osiagnieciem?Wiec nie oceniaj mnie a swoje smieszne uwagi ,wsadz sobie ,chyba wiesz gdzie? Biedna to tak naprawde jestes Ty,gdyz zbyt pochopnie wyciagasz wnioski i osadzasz:)

Wrona:
Polacy wracaja do sredniowiecza
Jeszcze do tego sie odniose...Chetnie wrocilabym sie do sredniowiecza ,bo ten rozwoj ,na ktory tak naciskasz ,dzisiejszej cywilizacji wcale mi sie nie podoba:)

emocja:
Przepraszam Wrona ,na jakiej podstawie mnie osadzasz?
Oczywiście na żadnej. Ona po prostu tak ma i trzeba to zaakceptować ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Raptor:
Oczywiście na żadnej. Ona po prostu tak ma i trzeba to zaakceptować ;)
Akceptacja-ufff :)))))

Przyznaje, ze wyszlo bardzo niezrecznie. Nie chcialam nikogo osobiscie urazic. Przepraszam Cie emocja. Na przyszlosc bede bardziej precyzyjna w formulowaniu swoich mysli. Odpisujac na post mialam na mysli ludzi, ktorzy rozwojem nazywaja wykopaliska. Kazdy moze zyc jak chce, ale nazywac powinien wszystko po imieniu. Nie ma nic gorszego, jak mylenie pojec. Serdecznie pozdrawiam.

Wrona:
Kazdy moze zyc jak chce, ale nazywac powinien wszystko po imieniu.
Tutaj nie rozumiem o co Ci chodzi?Czy oficjalnie mam opisac ,swoje zycie prywatne,droge ktora podazam?Nie mam takiej potrzeby ,to raz.Dwa nie oceniaj ,na podstawie tego ,ze wrzucilam link ezoforum,bo z tego co napisalas mam prawo sadzic ,ze wlasnie na tej podstawie osadzilas ,moj rozwoj,intelekt i biedne zycie jakie prowadze:)Interesuje mnie ezoteryka,na ile to juz moja prywatna sprawa.Lecz to nie znaczy ze ,ze moj rozwoj tu sie zaczyna i konczy:) Nie ma potrzeby przeprosin,bo ja nie czuje sie obrazona,troche mnie tylko drazni wyciaganie pochopnych wnioskow i zadzieranie nosa ,ze droga ktora JA ide jest wlasnie dobra dla ogolu,a to niestety blad... Pozdrawiam rowniez...

Gośka nie lubi czasów przed erą HAARP :) Teraz jest HAARP i wszystko jasne, ale jak przed erą HAARP ludzie np. psychotronikę uprawiali? :) Nie cofaj się Emocjo w rozwoju, tylko zaufaj HAARPowi ;))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Naturalnie Dareczku,w naszych czasach ,wszystko co sztucznie wywolane ,jest pieknie ,szlachetne i jakze budujace?A raczej pompujace banke mydlana ,ktora i tak pier**** predzej czy pozniej;)Odsunelismy sie od natury ,staramy sie sztucznie cos zmieniac ,ingerowac tylko te nasze ingerencje coraz bardziej odczuwamy ,a to co odczuwamy i widzimy wcale sie nam nie podoba i coraz wiekszy strach mas sie przejawia;)Stad tez chyba tyle tych proroczych dat?Ja juz tam wole te moje cofniecia;)

emocja, jak sie zastanowisz, co nazwalas rozwojem, to mnie zrozumiesz. Niczego od Ciebie nie wymagam ! Pozdrawiam.

Wrona ,tak sie sklada ze rozumiem co zwiesz rozwojem,ale pamietaj tych sciezek jest wiele i nie koniecznie jedna jest dobra dla wszytskich;) Pozdrawiam...

Skoro masz jakas specjalna sciezke do rozwoju, to moze powiesz, w czym Ty sie rozwijasz albo sama sie nad tym zastanow. Ja rozumie, ze wszyscy zaczynamy po urodzeniu tak samo, ale juz poziom naszych rodzicow daje nam inny poziom rozwoju itd. Pozdrawiam.

Wrona:
Ja rozumie, ze wszyscy zaczynamy po urodzeniu tak samo, ale juz poziom naszych rodzicow daje nam inny poziom rozwoju itd.
Ja mam inne zdanie...Z innymi obciazeniami ,wiec nie tak samo...
Wrona:
Skoro masz jakas specjalna sciezke do rozwoju, to moze powiesz, w czym Ty sie rozwijasz albo sama sie nad tym zastanow.
Tutaj akurat musialabym poruszac sfere bardzo mi prywatna...Twoje w podtekstach uwagi ,naprawde mi lataja ,Wrona;) Pozdrawiam:)

Nasze poczecie odbywa sie zawsze tak samo i to wlasnie o tym myslalam. Po urodzeniu tez wszyscy zaczynamy od oddechu. emocja jestes bardzo zle wychowana. Twoje dzieci moga Cie kiedys za to zabic.

Wrona ,a ja mysle ze ty masz jakies problemy z psychika ,lecz lekarzem nie jestem ;) Dla Twojej informacji mam corke i syna 20 i 19 lat i zyzczylabym wszytskim rodzicom tak przyjacielskich stosunkow z dziecmi;)Jak widzisz zyje ,a swoja uszczypliwoascia i kolejnymi osadami tylko sie osmieszasz dorga panno;)I juz Cie pozegnam ,bo ludzmi o takim poziomie jaki reprezentujesz ,poprostu gardze wiec dyskusji jalowej z Toba prowdzila nie bede;) Zeby wystawiac kolejne opinie ,trzeba byc samemu dobrze wychowanym ;)Zycze owocnych prac nad soba Wrona ,nick tak samo masz durny jak osobowosc ,ale to moje skromne zdanie a osadami zarazilam sie od Ciebie;)Czasami to dziala jak wirus:D
Wrona:
Twoje dzieci moga Cie kiedys za to zabic.
Do tego wpisu dodam tylko,ze normalny czlowiek nie mysli nawet w ten sposob nie mowie juz by wypisywac takie rzeczy.Dlatego zworcilam uwage na to ,ze z Twoja psychika cos chyba nie tak jest.Dla mnie to Ty jestes wypatrzonym i zle wychowanym przypadkiem. a to prezent dla Ciebie ,bo odnosze wrazenie ze w Twojej rodzinie towarzyszyla przemoc.Byc moze jakis psycholg anonimowo bedzie w stanie Ci pomoc;) http://www.niebieskalinia.pl/index.php?w=1280. Zegnam:)

ups.. emocjo, myślałam że masz z 27-28 lat. Ale TY masz znacznie więcej. Z racji wieku.. sorka! wiesz o co chodzi... ja nie jestem złym ludkiem, bywam tylko prowokarotką ;) dla śmiechu...

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

hehe a tu taka nie miła wpadka Olla, nie ma sie co przejmować każdy sie mógl pomylić wkońcu wszyscy już teraz wiedzą:) jednak czasem można kogoś zmylić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.