Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
zamiana ról
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21

BOZE DROGI chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin, podczas gdy żona siedzi sobie w domu. Chę, żeby wiedziała, co musze znosic, więc proszę Cię,pozwól, by jej ciało stało się moim na jeden dzień. Amen." Bóg w swej nieskończonej mądrości spełnił prośbę mężczyzny. Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki, obudził dzieci, przygotował im ubrania do szkoły, podał im śniadanie, zapakował drugie śniadanie dla nich i odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu,zebrał rzeczy do prania i nastawił je,poszedł do banku,aby wypłacić pieniądze. Poszedł na bazarek po zakupy, potem wrócił do domu, rozpakował zakupy, zapłacił rachunki i wpisał je do książki rachunkowej. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była juz 13. więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogę w kuchni. Poszedł do szkoły, by odebrać dzieci, a w drodze powrotnej rozmawiał z nimi. Przygotował im mleko i herbatniki, i dopilnował by odrobiły lekcje. Potem wyjął deskę do prasowania i prasując oglądał telewizję. O 16.30 zaczął obierać ziemniaki i warzywa na sałatkę i przygotował kotlety schabowe. Po kolacji posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był juz zmęczony, ale jego codzienne obowiazki jeszcze się nie skończyły, gdy poszedł do łóżka, odbył stosunek, zanim zdążył zaprotestować. Następnego ranka gdy tylko się obudził.ukląkł koło łóżka i powiedział: ,,Boże nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu.Proszę, bardzo Cię proszę,czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było?" Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział: ,,Mój synu,widzę że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

a no kobiety lekko nie mają ;)

właśnie.. muszą nosić wielkie brzuchy jak są w ciąży albo wielkie obwisłe siaty z zakupami ;)

...albo wielkie obwisłe cycki.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

nono ja mam małe i kształtne! nie wiem czy ktoś lubi mieć cokolwiek obwisłego, ale niektórzy muszą się na to godzić od urodzenia ;)

Olla:
nono ja mam małe i kształtne!
i tak trzymać!

Olla:
nono ja mam małe i kształtne!
Pokaż.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

chyba śnisz ! To moje dwa skarby, przynajmniej jak biegam to nic mnie nie przeciąża nic z tych rzeczy ! na szczęście ufffffffff....

Ale jak dziewczyny biegają to możemy nacieszyć nasze (męskie) oczy :D:D:D

Pozdrawiam wszystkich...!!!

Olla:
chyba śnisz !
Skąd wiedziałaś? :)

:-) dobry wątek jak bym się zamienił tak na jeden dzień bo co prawda jestem rok po rozwodzie ale w/g kościoła nie to w końcu nauczył bym się jak jest być lekkoduchem skur...nem czy też ...córką :-) jak to jest myśleć swoim utartym torem i nierozumieć innych ludzi pempkiem świata i niewidzieć w dążeniu do celu tego co się zniszczy po drodze oraz w końcu jak to jest wydać alimenty na opony do wozu lub oc i sypiać na łużku kupionym przez eks męża w jego rodziców mieszkaniu z gachem- który ostatnio... ...gdy miałem wątki co do pory powrotu z wielkiego świata szczęśliwej pary ok 22.30 zamiast umowione półtorej godziny wcześniej przez co dzieci-które odwoziłem- po wprowadzeniu mnie w błąd( zdażenie-o 21.20 dzwonie-słysze-jak Ci nie pasuje możesz zostawić dzieci ja już jade za 20 min będe-więc odczekałem ok 15 min i by całego tego szczęścia nie oglądać bo za 5 min już będzie w drogie bo do stolicy 120 km a pużno- ale po drodze dzwonie do syna o 22.00- mamy nie ma-więc dzwonie do szczęśliwej mamy- a ona-już wsiadam do samochodu- jarzycie-odnosze wrażenie że czes się cofa skoro wcześniej już jechała)siedziały same prawie godzine bo to chyba nie fer- więc troszke postraszyłem-że w końcu złoże zawiadomienie, założe sprawe w sądzie i odbiore dzieci bo to nagminne - miał czelność bezczelnie życzyć mi powodzenia jak by to jego sprawa była życie to dwa punkty widzenia gdzie brak zrozumienia i zwykłego rozsądku zmieniają cały trud w jeden syf kij- co ma dwa końce czasem ręce opadają

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Głowa do góry Zbychu, jeszcze kilka lasek na Ciebie czeka ;)

Raptor:
Głowa do góry Zbychu, jeszcze kilka lasek na Ciebie czeka ;)
do zrobienia?

Chyba bede jedna z nielicznych gdzie maz zostaje w domu a ja wracam do pracy po maciezynskim. Odpowiada mi to, ale wiem co mnie czeka po przyjsciu do domu ... nastepna praca bo jakos nie widze chlopa z blizniakami jak on sobie swietnie da rady. No ale czasami mnie zaskakuje co potrafi jak tylko chce! nie wiem od czego to zalezy ?

Jak nie będzie czuł presji (że musi) i usłyszy jeszcze do tego dobre słowo (pochwałę), to będzie się starał. Właśnie od tego to zależy :) W dużym stopniu od uśmiechu :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

W. jak zwykle masz rację! TY wiesz jak postępować z ludźmi i jak owijać ich sobie wokół paluszka!

w sumie chodzi o właśnie takie owijanie ludzie chcą być i czasem przesadnie oszukiwani i cukrzeni by wiedzieć że są potrzebni poza tym trzeba pamiętać że 10 dobrych słów nie ma takiej mocy jak jedno złe(oczywiście w odwrotnym kierunku) więc podstawą jest unikanie przykrości i nie przenoszenie świata zewnętrznego do związku potem zwykły drobny drobiazg w życiu przynosi radość bo sprawia wrażenie że z głębi serca moim mottem kiedyś było - nie przepraszaj bo to nic nie zmieni-poprostu nie rób przykrości całą reszte w związku można dogadać niestety często ludzie wnoszą do tej podstawy społeczeństwa jaką jest rodzina bagno zewnętrznego świata- dominacje walke o wpływy, niezrozumienie odsuwanie się od czegoś co osacza(ważny temat jakiś) czy przesadne stwierdzenie że mam prawo do decydowania za siebie tymczasem związek dwojga ludzi to jedna całość i decyzje zwłaszcza te ważne powinny być podejmowane wspólnie

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

BRAWO! idziesz w dobrą stronę w swoim myśleniu ...:D

Czy ludzie zawsze musza robic sobie łaske i robic cos na pokaz za pochwale ? Tacy mali sa ci ludzie, ktorzy nie czuja radosci, obowiazku, potrzeby i powinnosci. Doroslosc polega tez na tym, zeby samemu sie decydowac dla wlasnych korzysci. Czlowiek - nie powinno to tylko brzmiec dumnie !

HAARPem go! ;) Sorry Gośka, ale niektórzy wolą inaczej, przyjemniej... :) Środki trzeba dostosować do konkretnego przypadku. A Ty chyba lubisz mały (lub większy) gwałt. Może się facet poczuwać i zrobi to i tak, ale będzie mu przyjemniej, jak go jeszcze pogłaszczesz :) Takie czasy nastały, że ludzi trzeba prosić, bo inaczej się odwrócą - np. od Kościoła. Poczucie obowiązku to już za mało. Świat się zmienia. Ludzie coraz częściej stwierdzają, że niczego nie muszą... ale mogą :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 21
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.