| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Przykre rzeczy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
|
Tutaj każdy może opowiedzieć o przykrych, strasznych, "nieciekawych"
sytuacjach które was dotknęły w przeszłości.
Dla mnie najstraszniejszą rzeczą była śmierć mamy i pogodzenie się z tą myślą. Piszcie o wszystkim co w was siedzi może nawet od wielu lat.
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
Nie mam w zwyczaju rozpamiętywania przykrych doświadczeń i jeśli nawet takie mi się zdarzyły, to nie potrafię sobie teraz przypomnieć żadnego z nich :)
Skupiam się na przyjemnych doznaniach i nimi się delektuję :)
Polecam właśnie takie podejście do życia.
Ludzie nie wiedzą skąd mam tyle energii i radości, zadowolenia. Niektórym ciężko to wytłumaczyć i podejrzewają, że biorę jakieś prochy - chcą żebym im polecił to, co biorę :)
Jesteś młody Oles, ale wielki - moje uznanie
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Hmm, przykre rzeczy?
No cóż, kiedyś miałem takie ciśnienie, że nie wytrzymałem i zesrałem się w gacie w drodze z przystanku do domu :) To było naprawdę przykre :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
szacun raptor- naprawde
mało kogo stać na takie wyznanie :-)
szczeże ja ostatnio blisko byłem-na szczęscie okazało się że to gazy:-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
dla mnie przykre było jest i będzie to że nie umiałem w odpowiedni sposób porzegnać kogoś kto był mi drugą matką kto wychowywał mnie z kim mieszkałem od dzieciństwa,komu zawdzięczam bardzo wiele z własnej osobowości,dzieciństwo miałem ciężkie jak to się mówi w domu nie wesoło(ojciec pił-przylać bez powodu potrafił tak że wstyd było rozebrać na wf) więc z bratem mieszkałem u babci pod pretekstem bo blisko do szkoły itp...
miałem wtedu z 18 lat miałem swoją pierwszą miłość kolegów człowiek dojrzewał i świat poukładany wokół tego wszystkiego. nie umiałem jakoś tam w środku zrozumieć że odszedł ktoś bliski zapłakać, pożegnać- tak jakoś stało się i świat potoczył sie dalej
ciągle to pamiętam i wstyd mi sa siebie wtedy mimo że świat toczy się dalej
|
|
|
Po prostu dojrzałeś stałeś się dorosły.
To że pamiętasz że byłeś mało wdzięczny babci za wychowanie
to tylko jest teraz pozytywne że wiesz że miało to dużą wartość której kiedyś nie doceniałeś.
To jest taka sztafeta pokoleń.
Dajesz dzieciom i wnukom po to aby oni przekazywali to dalej bo ty coś dostałeś od wcześniejszych pokoleń choćby życie, ojcowie niestety nie zawsze są na poziomie.
Nikt nie jest doskonały.
|
|
|
przykrą, straszną i nieciekawą, rzeczą zarazem jest moja siostra a właściwie jej sposób bycia. jak mnie czasem odwiedza to szlag mnie trafia już od wejścia zaczyna się jak to u niej jest źle, co jej nie wyszło, czego jej brakuje, jak to podle jest, co... same nieszczęścia! jakby nic jej w innego nie spotykało w życiu. Pewnie przez takie gadki też mało spotyka coś dobrego. Ale wkurwia mnie, że muszę przyjmować te spowiedzi, a jeszcze oczekuje współczucia, za coś co jest jej wyborem.
+ gratis najlepiej wie co masz zrobić ze swoim życiem rób to, nie rób tamtego, to spartoliłeś, to ci nie wyszło, a to jest zwyczajnie źle. A popatrz jak tamten, a ja to jestem w ogóle idealna że ho ho.
po takiej wizycie to się czuje jak gówno. pierdolony wampir.
jak by to nie była moja ''rodzina'' omijałbym takich ludzi kilometrowym łukiem ale... rodzina i musisz od czasu do czasu poświęcić.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
to by było jak spoliczkowanie ;) moja siostra nie czytuje. tylko telewizja!
|
|
|
smoku toż to mój brat!!!!! tylko ja mam gorzej bo mieszkam z nim..
jest takim pier***** pesymistą że az przykro!!! ostatnio sie nabawił nerwicy i stwierdził że nie ma lekarstwa, ze umrze na to i chodzi to takie i nie wiadomo co chce od zycia..wszystko be wszystko na nie..
|
|
|
hmm a co do przykrych rzeczy wsumie mam taką jedną najbardiej sie wybijającą:) tylko, że jednoczesnie jest to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w zyciu..
jak dowiedziałam sie że jestem w ciązy to świat mi sie zawalił, widziałam tylko ciemność..
a okazało sie że nic lepszego w tamtym okresie nie mogło mnie spotkać..
i teraz sama radośc:)(prawie;)
|
|
|
|||
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
ale moj brat to strary koń i dojrzewanie powinien mieć za sobą, ale on pozostał na etapie 13 latka:/
|
|
|
Całkiem sporo ludzi ma tak do końca... W tym wcieleniu dalej nie pójdą... Mają nieskończoność przed sobą... ale można szybciej... pójść dalej
Weźcie się ludziska do pracy nad sobą, bo cierpliwość się kończy...
Ten świat mógłby być rajem, ale jak się nie zmienicie, to... zostaniecie wśród wam podobnych w kolejnym obiegu
Żniwo zostanie zebrane, Ziemia jest przeznaczona... traficie do światów adekwatnych, gdzie będziecie pasować
Czasu niewiele
Nie chcecie...
Wasza sprawa, wasza pretensja do samych siebie, że nie myślicie
Otoczenie, warunki nieważne... mieliście czas, by zrozumieć
|
|
|
darku- jestem pod wrażeniem
ja biore to na spokojnie
czasem chciałbym cos dle ogułu zrobić i pokazać że można
zapoczątkować nowy kierunek rozwoju
mam mnóstwo pomysłów
niestety po analizie wszystkich dziedzin z życia i ludzi
nabrałem dystansu
to wszystko jest bardziej dziwne pokręcone i przerażające
ludzie są tak zmanipulowani że tak bronią swego stanowiska że po prostu przykro gdy prubujesz coś tłumaczyć a oni uważają że Ty z buciorami w ich światopogląd tak specjalnie i brutalnie
taki wyścig szczurów nawet w reprezentowaniu wartości zdań
|
|
|
Prawie kazdy juz teraz wierzy tylko w siebie i sobie od kiedy sie przekonal, ze na swiecie dziala prawda przeciwko prawdzie.
|
|
|
po takiej wizycie to się czuje jak gówno. pierdolony wampir.
-------------------------
hehe... masz mozliwośc jedną jedyna... przytakiwac ale myślec o np. ostagnim filmie erotycznym, albo o tym co zoribc na obiad cokolwiek byle nie przyswijac gówna bo samw nie wopadasz :DDDDDDDD
straszny jestes słabeusz!
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
hm... dziwne, żeby tak o sobie pisać... warto popracowąc nad samoocena i postrzeganiem siebie samego.. o wielki zgroźny smoczku... dla niemowlaka ;)
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 82 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |